Ердоган: Нито един европеец няма да се разхожда безопасно!

Турският президент настоява Европа да промени поведението си
22 мар 2017 14:52,
174
Ердоган: Нито един европеец няма да се разхожда безопасно!
Снимка: Reuters, архив

Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви в сряда, че европейците няма да бъдат в състояние да се разхождат безопасно по улиците, ако запазят сегашното си отношение към тях, съобщи Reuters.

Още по темата

"Ако Европа продължава по този начин, нито един европеец, в която и да е част на света, няма да може да се разхожда безопасно по улиците. Ние призоваваме Европа да уважава правата на човека и демокрацията", подчерта Ердоган пред журналисти в Анкара.

"Ако поемете по този опасен път, вие ще пострадате най-силно", каза още той, цитиран от ТАСС и БТА.

Турция попадна във вихъра на дипломатически скандал с Германия и Нидерландия, след като властите на двете европейски държави отмениха изяви на политици на Анкара, агитиращи в полза на предстоящия референдум на 16-и април, чрез който се планират конституционни промени, позволяващи повече правомощия на държавния глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
19
 
! Отговори
до 64 преди 7 години
Гейска Европа?!А вие нямате такива?!Не е работа на "философа" Ердоган, който е завършил религиозно училище да подрежда Европа.Той е виновен за това, че турците в Европа са капсуловани в гета и не научиха бъкел немски, холандски, английски...И се сърди, че има туркиня - депутат в Германския парламент, счита я за предателка! За какво?Че една страна я е приела, образовала и е показала, че не е само за е...не!!!Да му ражда деца - безмозъчно, за да се надделее по брой в стадото цивилизацията!
72
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Прав е"гордият турчин" за икономиката на Турция, но тя се дължи на НАТО, на инвестициите, за да развива военна промишленост срещу Русия. Важна заради проливите. "Драги и преди Ердо ние бяхме в НАТО и имахме проливи.Днес на същото изказание, което свърши преди малко той каза като дойдох на власт в държавната банка имаше валутен резерв 20 млн долара...сега над 100 млрда долара. Точно така преди той да дойде на власт държавните служители неможеха да си взимат заплатите. Ама вие от къде да знаете
71
0
 
24
 
! Отговори
ЕСХАЧ преди 7 години
Европейският парламент да отправи искане към Турция нейният президент да мине международна психиатрична оценка. Европейският съд да се сезира за насаждане на омраза и подстрекаване към насилие.
70
3
 
7
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 7 години
Този пършив лалугер доктор ли е?Може. То и Боко Тиквата е доктор по нещо си. Или доцент.Все тая. То всеки диктатор вече се кичи с научни звания.
69
0
 
4
 
! Отговори
До Горд Турчин преди 7 години
Ти май родния бащица Ахмед Доган не го бръснеш за слива? Толкоз години си губил времето да гласуваш за ДПС, добре че сега има ДОСТ
68
0
 
3
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
До Горд Турчин 64:Ами вместо да спасиш, дай линк към изказването на Ердоган, за да видим какво точно е казал!
67
1
 
9
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Тоз и той почна да заплашва като Путин. Явно нещата у комшиите не вървят.
66
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не го сравняй с Хитлер! Хитлер се е бил в ПСВ .Второ е светлинни класи над тоя анадолец.Смехотворно е...
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Hail и на теб Ердо :))ръката малко по-изпъната другия път, още не си спечелил, за да сгъваш лакътя.
64
4
 
11
 
! Отговори
sdf преди 7 години
Тоя *** на снимката прилича на прероден Хитлер! Дори и жеста с ръката е докарал! Прогнозирам, че тоя клоун скоро ще бъде "преврат"-изиран и положен в неизвестен гроб!!! А оня другия късокрак и плешив лилиПУТ-сещате се кой- ще го последва бързо!!
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало гордия турчин каза го, каза го. Тоя Д-р е изключително примитиврн. Утре може и да отрече. И той като Борисов лъже- маже.
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде завърши докторантура тоя кебаб? :)Сигурно е чел турска литература там има всичко необходимо признат да стане доктор.Хахахахахахахах
61
9
 
3
 
! Отговори
Маке преди 7 години
Да живее Турция!!!Цензура ли е?
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е"гордият турчин" за икономиката на Турция, но тя се дължи на НАТО, на инвестициите, за да развива военна промишленост срещу Русия. Важна заради проливите. Ердоган е министър-председателят, който е осъществил тези намерения, но е на осовата на желанието му да завладее Европа - поне от преди 70 госдини, което прави смешно изявлението му за фашизъм у другите.Мои познати ми обясняват "Илиада", тогава е нямало нито османска, нито турска империя.Мирише на старо бунище...Губят турците по света.
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази зима зимните ни курорти очетаха най-голямата посещаемост за всички времена в България.Това лято и летните курорти,ще го направят. Вече 2 самолетни гиганти пуснаха Директни полети до България. Това е основен индикатор за голям интерес към страната!Верно мустака е голям за 2 години направи това,което ние се мъчим 10 в ЕС. Хахахахаха
58
31
 
1
 
! Отговори
Горд Турчин преди 7 години
Ердоган не е казал това, а вашият измислен сайт изопачава думите на големия държавник и философ Д-р Ердоган! Спасител на гейска Европа и връщането й в правата вяра и път!
57
1
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 7 години
на Маймунарника на юг от нас кой им е основния пазар ? Сигур Сирия и Близкия Изток?Вова ни показа как пълен анализ на вноса - я бактерия ще намерим, я някоя разлика в стандартите... сприрай му камионите да протекат в горещината и да се размиришат на шосетата и толкоз.
56
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Ердо голям си артист.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десетина самолета? По 200 туристи в самолет. Големия келепир нема що.
54
2
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 7 години
тоя ФЕС кого заплашва бе.... да им връща германия 3-та милиона живщи дюнерджии и да се свършва. Тия пари дето му ги дава да ги даде на нас за ограда и толкова. НЕ МОА ГИ РАЗБЕРА ЛИБЕРАСТИТЕ ЧЕСТНО. КАКВА Е ТАЯ ...***...СКА КУЛТУРА БЕ ... БИЙ *** ОБИЧАМ ТА !!! ЕЛА МИ ГО ... ОТНОВО ?ДОКОГА !?!!кво става бе ...българите (без сорустутките) и унгарците ли сме единствените нормални на този контитент?