Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ

Северна Корея провежда военен парад в памет на Ким Ир Сен
Обновена: 15 апр 2017 08:29 | 15 апр 2017 08:28,
128
Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ
Снимка: архив Reuters

Северна Корея показа балистични ракети, които се разполагат на подводници, преди военния парад в столицата Пхенян, предаде Ройтерс.

По-рано днес Северна Корея предупреди САЩ да прекратят "военната си истерия" или да понесат ответни мерки.
Група кораби на американския флот, включваща самолетоносач, се приближава към региона и изолираната държава, която отбелязва 105-ата годишнина от рождението на основателя си Ким Ир Сен, пише БТА.

Още по темата

Държавната телевизия показа снимки на ракетата "Пукуксон-2", натоварена на камиони. Тя ще бъде показана пред лидера Ким Чен Ун, внук на Ким Ир Сен.

Ким Чен-ун вече пристигна на парада, съобщи ТАСС.

Севернокорейските власти ще нанесат съкрушителен ядрен удар в отговор на всяка провокация от страна на САЩ, заяви Цой Рьон Хе, заместник председател на Корейската трудова партия. "С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ.

Ако САЩ се осмелят на каквато и да е провокация, ние незабавно ще нанесем разрушителен удар, ще отвърнем на ядрената война със свой ядрен удар", предупреди Цой, цитиран от ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
17
 
11
 
! Отговори
ФАНТАЗЬОРИ преди 7 години
НА ЖЪЛТУРКИТЕ ИМ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА ЧЕ ОЩЕ ДОКАТО ИЗСТРЕЛЯТ ЯДРЕНИТЕ СИ РАКЕТИ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ПРЕДИ ДА ДОСТИГНАТ ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ ,А СЛЕД ТОВА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ БЪДЕ СРИНАТА СЪС ЗЕМЯТА !
29
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдателен преди 7 години
Хахахахахаха, на снимката е показана ракета с Южнокорейското знаме :-)
28
12
 
10
 
! Отговори
До 36 преди 7 години
Да познаем ли? Ти вярваш само на руски и севернокорейски медии?
27
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката е на Ройтерс.Ясно е колко може да се вярва на тази еврейско-краварска агенция!
26
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички диктатори се учат от Вофка да ппоказват мускули по парадите. но с изключение на руските слуги никой не им вярва. нормалните хора знаят, че това са бутафории с цел сплашване на "враговете" и повдигане на духа на крепостинците.
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия да не пазаруват от Южна Корея 😄
24
8
 
21
 
! Отговори
здравейте преди 7 години
Поне не им липсва смелост.....пък и те няма какво да губят а,капитализтите им е мил животецът алчен.Пък за свалянето на балистични ракети...Русия има такава мощ че,на нейна територия да ги активира и взриви....то цялата алчна земя ще усети ядрената зима ....дано всеки се слуша в разумът си....едните алчни капиталисти а,корейците сиромаси непукисти....
23
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всички на бой срещу световния престъпник сащ
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПотресенКакви журналисти? Къде?..
21
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кравите,кво ги чака,това не ви е виетнам
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ivan, а и други по-горе - "А защо снимката е на ракети от Южна Корея?"Ай ся пък! Кой ти гледа байраците, особено пък защитниците на СК! Казано им е: "СК показва ракетите си на САЩ" и троленето започва! Създава се пичитление за масова ненавист и САЩ и неописуем възторг от СК и другаря КИМ.
19
9
 
16
 
! Отговори
Yv преди 7 години
Видяхме иджис как работи на доналд кук в черно море :DТака изплаших руснаците че половината персонал на есминеца напусна xD
18
20
 
13
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 7 години
Тръмп ще демонстрира как THAAD и Иджис свалят междуконтинентални балистични ракети, за да си правят сметката *** и Китай. Малкия свинчо няма полезен ход - ако изстреля ракета, значи сам си проси боя.Ако не изстреля, значи го е шубе и акциите му падат, а на САЩ се вдигат до небето.
17
1
 
22
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 7 години
До TheDudeТъкмо се чудех откъде СК има триосни камиони...Чак сега се загледах, че хората са облечени прекалено шарено за комунистическа държава и знаменцата са на ЮК.
16
1
 
54
 
! Отговори
TheDude преди 7 години
1.Снимката е от Южна Корея, а става въпрос за военен парад в Северна Корея все пак2.Харесва ми, че всеки тук е експерт по международни политически отношенияа -а аз си мислех, че всички читави хора са напуснали вече страната3.Весели празници българи
15
16
 
19
 
! Отговори
супер преди 7 години
Ей това на снимката ще бъде навряно в *** на малкото слънце другаря Ким
14
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е смешно как веднага Северна Корея извади жертвената карта :) от години все унищожава САЩ :) сега когато ония най после им обърнаха внимание Северна Корея се прави на невинна жертва :)
13
8
 
25
 
! Отговори
бг преди 7 години
Ще бъде жалко човечеството да изгуби примера за комунизъм в най-чист вид. Премахнал ли ги ще започнат да украсяват и възвеличават както у нас татовото време.А така е видно -искш комунизъм-вот тебя комунизъм.
12
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 36Кой заплашва САЩ с ядрен удар? Северна Корея или някой друг? От години пискат как щели да унищожат САЩ и сега когато САЩ им обърнаха внимание почнахте всиките да ревете. Я у леву бе шмиргел.
11
18
 
33
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
В 2001 САЩ нахлуха в Афганистан, в 2003 нахлуха в Ирак! От тогава хвърлят Баща си, Майка си и...нищо! Ако ще и Дедовия си да хвърлят, все тая! Нищо не научиха от Корейската и Виетнамската война! Повтарят едни и същи грешки!