Милиони севернокорейци готови да се изправят срещу САЩ

Готови са да изтрият от лицето на земята американските империалисти
28 сеп 2017 14:29, Елка Василева
337
Милиони севернокорейци готови да се изправят срещу САЩ
Снимка: архив, Reuters

Над 4,7 милиона граждани на Северна Корея са изразили желание доброволно да застанат под знамената на Корейската народна армия след антиамериканското изявление на държавния лидер Ким Чен Ун, разпространено на 22 септември, съобщи ТАСС.

Тогава върховният главнокомандващ и първи секретар на Корейската трудова партия обеща да отговори с твърди мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп, заявил, че КНДР може да бъде унищожена напълно.

Още по темата

Както предаде днес официалната агенция на Пхенян КЦТА, всички граждани на страната са готови "да защитят своя лидер и социализма, за да изтрият от лицето на земята американските империалисти, заявили безразсъдното намерение да унищожат народната република".

През последните шест дни желание да се влеят в редиците на севернокорейските въоръжени сили изразили според агенцията над 4,7 милиона ученици от горния курс, студенти от всички висши учебни заведения, включително Университета "Ким Ир Сен", работници и други граждани, сред които 1,2 милиона жени.

Севернокорейската младеж организира в Пхенян митинг под наслов "Да унищожим американската империя на злото с пет милиона ядрени бомби". Участниците заявиха, че "окончателен победител ще бъде КНДР, защото няма сила в света, която да спре движението на народната република по пътя на прогреса под ръководството на Ким Чен Ун".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
8
 
10
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Тези хора, само някой да им помогне малко и ще разпънат на кръст всички висши функционер в СК. Имайде предвид, че там на е като у нас преди 89-та. Тук е било хубаво, хората са били задоволени и са имали сигурност, само да си траят. Там е страшна мизерия. Често хората умират от глад или в концлагери. Тук, милеят за стария режим, защото са живели по-добре. Там, това няма как да се случи, ако падне сегашния режим.
56
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах, летете ескадрони в устрема си милиони!
55
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиони българи слугуват на Запад и мият улиците на богатите а българките проституират.
54
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките хора. Помня как тук, за БКП "гласуваха" 99,99 процента...
53
4
 
13
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Корейският пролетариат ще победи империализма,защото зад него стоят другарите Путин и Мъдуро от братска Венецуела!!!
52
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката само Прасчо е дебел. Всички други са на паничка ориз на ден.
51
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ке се изправат с камъни и дърве, то се знае, оти там друго нема!
50
3
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 44 преди 6 години
"Нашия велик падишах" не живее в Банкя,а в президентството- всичко друго си го написал верно.
49
5
 
14
 
! Отговори
брюкселската зелко преди 6 години
Не са милиони. Останахте живи 5 файтона червени мухоморки.
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е че те да не би сами да искат да живеят в комунистическа държава.Дрогарите май забравиха, че комунистите никога в нитом една държава не са дошли на власт с избори. Идват на власт винаги с преврат ("революция") и после започват комунистически терор, това са им постулатите. Те много добре знаят, че ако чакат на избори власт няма да видят. Все пак кой ще гласува за луди и за убийци?
47
7
 
20
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
Страхотно 4.5млн армия ,която е без подготовка ,без подходяща екипировка и която неможе да бъде снабдена с оръжия и храна....или ще измрат сами или че мине един американски изтребител и ще ги събере всичките.Жалко ,че северно-корейската цивилизация ,ще изчезне ,заради един луд с промит мозък.
46
4
 
11
 
! Отговори
Дам дам преди 6 години
Те и 20 милиона да съберат за какво са им с ракети ще ги изпращат да се бият в САЩ ли ?най много да ги събере на куп по лесно да ги избият с по малко бомбардировки.
45
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социализмът никога не се е стремил да изгражда социална държава, за разлика от капитализма. Затова в развитите капиталистически държави се живее добре, а в РЗС се живее зле. Да не говорим вече за права на граждани, свобода, достъп до други държави и т.н. Във всички отношения капитализмът се оказа над социализма.
44
9
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Милиони са готови да се изправят срещу,вероятно милиони биха останали с удоволствие в САЩ за постоянно по далеч от любимия вожд.
43
13
 
23
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Служих далече и съм чел, "Всяко яйце удар срещу капитализма", "СъвЦките болни най-здравите болни в света". Същото е и в СК. Няма ли кой да утепа дебелото Жълтурче и освободи този народ?????
42
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за хората които скоро ще почнат да измират от глад в СК. Китай са потвърдили че до 120 дни ще прекратят целия си бизнес със СК. Ще закрият всички севернокорейски предприятия и фирми на тяхна територия а в чужбина фирмите с общо участие. На севернокорейцие ще им останат само работниците които наемат Русия и Саудитска Арабия.
41
14
 
29
 
! Отговори
Кокошкар преди 6 години
"От всяко яйце - бомба, от всяка кокошка - летяща крепост срещу империализма"Това беше написано само преди няколко години на стената на птицеферма (курник) в китната родина...Няма ли кой да джитне Ким Йон Свин и да освободи тия хора най-накрая...Дори и да са после прекарани от капиталистите, поне могат да си купуват каквото искат, да пътуват където искат и т.н. без да трябва да питат партията за разрешение... След като съм живял в двата строя, предпочитам капитализма пред комунизма ВИНАГИ!
40
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост заради троловете на руското посолство и "Позитано" в младите българи се надига една такава омраза към Русия, че някой ден не се знае тя в какво ще избие.
39
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият Велик падишах може да разчита на 100 - 150 кмета, техните администрации и семейства. А, и на неопределен брой шведи но ско им кихне по петдесетунка. Нема кинти, нема подкрепа но дано за избори. А за да се жертват за него в бой, и един няма да намери. Останалите ще чакат да им се даде по един АК, и като го набарат, направи в Банкя ще отидат да задават директни въпроси.
38
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са стандартни изрази. Ако не си готов "доброволно" да заявиш подкрепа за тоталитарният режим отиваш в концлагер.Гледах в ютуб един руски документален филм за КНДР и там на журналистката, която се разхожда по КНДР и прави филма и бяха дали гид жена от КНДР, която знае руски, и тази жена така разпалено обясняваше всичко, че човек оставяше с впечатлението, че тя е и психически и физически болна. А и си личеше фалша и това, че тя лъже и че е накарана насила да говори. Истината как да я скриеш?