Германците убедени: Тръмп е по-опасен от Путин и Ким Чен Ун

Според 41% от анкетираните президентът на САЩ е най-голяма заплаха за мира
25 дек 2019 17:07, Красимир Ангелов
252
Германците убедени: Тръмп е по-опасен от Путин и Ким Чен Ун
Снимка: БТА

Германците смятат американския президент Доналд Тръмп по-опасен от руския държавен глава Владимир Путин или севернокорейския лидер Ким Чен Ун, сочат данните от социологическо проучване на института YouGov, предаде ДПА.

Анкетираните 2000 души виждат Тръмп и като по-опасен от иранския върховен лидер аятолях Али Хаменей и китайския президент Си Цзинпин.

Още по темата
41% процента от участвалите в проучването казват, че сред петимата лидери Тръмп представлява най-голямата заплаха за световния мир. Според 17% такава заплаха представлява Ким Чен Ун, 8% са посочили Путин и Хаменей, а седем процента - Си Цзинпин.

Тези резултати са почти същите като в подобно проучване миналата година, когато института помоли анкетирани да избират само между Тръмп, Ким и Путин. Тогава 48 процента посочиха Тръмп като най-голямата заплаха, припомня БТА.

Друга анкета, извършена от германския институт Кантар, показва, че германците са по-склонни да имат доверие на френския президент Еманюел Макрон /57 процента/, отколкото на собствения им лидер, канцлера Ангела Меркел /53 процента/.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилството също е предателство с/у род и родина. Да се знае
172
2
 
3
 
! Отговори
V преди 4 години
Германия ,а и Франция ни казват че герб и бсп са анти европейски и анти български партии и не трябва да идват на власт. Северен поток и трите спрени от боко тиквата проекти показват че герб е анти европейска и анти българска мафия. А Макрон ясно се изказа за селекцията на герб към хора които си плащат на тая мафия за да им отрежат ръцете докато ромската мафия герб дава на роми да гледат ромчета за да не бачкат. Ромска анти българска мафия герб ;)
171
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е 193...Същото могат да кажат и за теб самият и за любимата ти Америка! -:)
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германците не харесват Тръмп, чийто дядо май е точно от тяхните. Не съм как' Сийке се получило
169
4
 
0
 
! Отговори
V преди 4 години
Стига с тва су 57 .Това е някакъв преходен вариант .Може да се направи много по добър самолет . Ф35 и су 57 ще останат в историята като някакви първоначални опити да се създаде наистина добър самолет по незабелижима технология. Нали затова има толкова много модели които отдавна не се използват .
168
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, котьоо... Единственият американски президент отдавна, незапочнал нова война и приключил настоящи, е най-голямата заплаха за мира. А мутрата Макрон, завършил философия и получил първа работа като директор на банка, е страшно достоен за доверие. Такова проучване едва ли е било и фалшифицирано, може и даже да не се е състояло.
167
2
 
11
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Германеца като му спрът газтъ за заводите може да стане много опасен.
166
10
 
4
 
! Отговори
Смешници преди 4 години
До ДемократИ от къде да дойдат тези Су 57,след като единия от двата стана курбан оня ден.Толкова зор да имитират Ф22 ,но ..кучето с гледане не става касапин.
165
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз това го знам още преди тоя луд да го изберат за президент ама няма значение.А иначе германците са рационален народ и трудно ще ги излъжеш през 21век.
164
5
 
17
 
! Отговори
българиН преди 4 години
до 181 Много грешиш! Сега сме Американски слуги!-:) Говорим езика им,всичко е с надписи на английски,даже децата си кръщаваме на тях! Строим "офиси" само без предприятия.и още и още да не изброявам-:) Ние сме най малката част от робството им. Лошото е че Цяла Европа е под тяхната "икономическа диктовка" ! А иначе сме гола членка в техният военен блок НАТО и ни контролират а НЕ "пазят" 30 г вече! С 2 думи сме загазили яко като нация! Въпроса екога ще сме истински НЕЗАВИСИМИ! Това е въпроса?
163
1
 
6
 
! Отговори
Руснак преди 4 години
А ще се сетят те ама...... Май още забратки трябва да дойдат.
162
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ние имаме 1 телевизор в кухнята
161
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Засрами се бе. Боко отпуска по 20 евро коледна добавка и не на всички пенсионери. Засрами се.
160
7
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
При руското робство бяхме слуги на Русия а при американското патньорство налагаме санкции на Русия и купуваме модернизирани американски изтребители.
159
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Тодор Живков 1 телевизор и много кисело зеле.В магазините само грозни български стоки за грозна руска кола чакаш 20 години . Сега при ЕС всяка стая с форка и 5ка кулед и амолед + нет и те и всяко семейство с 2 автомобила. Вече няма грозни български стоки, всичко е внос красиви западни стоки магазините пълни като корекоми, пенсионерите меткат пачки от балконите а по празниците народа се метка на яките западни коли по магистралите и прави тапи по границата
158
7
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
По добре руска газ с демократични транзитни такси през Украйна отколкото диктаторска руска газ директно от Русия.
157
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е българското Тръмп общество да се изходи умно по въпроса? Къде се скриха тези русофилски ***? Защо не адмирират днес Тръмп, а му ръкопляскаха когато искаше да прави алъш вериш с Путин и искаше да му махне всички санкции? Къде сте сега бе русофилски ***?
156
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-голямата заплаха за Европа е Ангела Меркел, ама това промитите германски мозъци не могат да го разберат.
155
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българиНбългариНо, с такива разсъжденияотново да правиш отново България слуга на Русия дори и на Китай ще докараш България до просешката тояга. Ама то простотията ако ходеше по гората нямашеда има заблудени екземпляри като тебе.
154
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сорос и баба Клинтън са много по-опасни. Целия свят запалиха във войни.