Германците убедени: Тръмп е по-опасен от Путин и Ким Чен Ун

Според 41% от анкетираните президентът на САЩ е най-голяма заплаха за мира
25 дек 2019 17:07, Красимир Ангелов
252
Германците убедени: Тръмп е по-опасен от Путин и Ким Чен Ун
Снимка: БТА

Германците смятат американския президент Доналд Тръмп по-опасен от руския държавен глава Владимир Путин или севернокорейския лидер Ким Чен Ун, сочат данните от социологическо проучване на института YouGov, предаде ДПА.

Анкетираните 2000 души виждат Тръмп и като по-опасен от иранския върховен лидер аятолях Али Хаменей и китайския президент Си Цзинпин.

Още по темата
41% процента от участвалите в проучването казват, че сред петимата лидери Тръмп представлява най-голямата заплаха за световния мир. Според 17% такава заплаха представлява Ким Чен Ун, 8% са посочили Путин и Хаменей, а седем процента - Си Цзинпин.

Тези резултати са почти същите като в подобно проучване миналата година, когато института помоли анкетирани да избират само между Тръмп, Ким и Путин. Тогава 48 процента посочиха Тръмп като най-голямата заплаха, припомня БТА.

Друга анкета, извършена от германския институт Кантар, показва, че германците са по-склонни да имат доверие на френския президент Еманюел Макрон /57 процента/, отколкото на собствения им лидер, канцлера Ангела Меркел /53 процента/.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президентът на САЩ независимо кой - е като безопасна игла, там управлява администрацията. Германците що така са се заблудили?
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добрите години за България бяха при социализма когато бяхме с Русия.
111
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немците са тотално иzперкали,щом Макарон им е идол,а Си Цзинпин,им се вижда безопасен!Си Цзинпин е сталинист и националист , единствено САЩ се опъват на китайските стремежи за хегемония ,Европа и Русия също ще берат ядове,но още не могат да го осъзнаят!
110
1
 
11
 
! Отговори
Богати сме преди 4 години
Всяка година държавата плаща над 600 милиона за скъпия ток на американските ТЕЦове които те приватизираха за жълти стотинки.
109
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
BTW, какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМеркел я разболяха,защото не искаше да върви по гайдата им,а защити немските интереси,шапка и свалям на тази жена!Вероятно жената която представят в момента като Меркел е нейна двойничка.
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без ресурсите на Русия Западът е загубен. Затова със зъби и нокти драпат да се докопат до ресурсите на Русия.
106
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 124А за руснаците сме хора не втора ръка а хора предназначени за оборска тор.
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Германците защо искат да нападат Русия и Северна Корея. Русия вече им скърши гръбнака, а сега и Северна Корея и Руся могат да приключат с Германия буквално за дни! Толкова ли им е акъка на германците, да се учат от историята си.
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКняз е славянска титла,описани са от византийците и всички владетели на славяните са наричани "князе" и НИКОЙ друг.А самата титла Княз,произлиза от българското Канас,а славяните са станали царе,когато получават тази титла от Византия!Иван Грозни също е бил цар,а от българите пръв получава тази титла Тервел,титлата се онаследява и е по-висока от кралската.
103
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със запандяците никога не можем да се договорим, за тях сме хора втора ръка, славяни, slaves. Постоянно нарушават спрямо нас договорите и правилата които те налагат и искат да спазваме. Единственият изход за България е незабавно излизане от ЕС и НАТО и скъсване на всякакви отношения със Запада. Можем да се развиваме и просперираме само с Русия и в Евразийския съюз, видяхме каква мизерия донесе 30 години западно партньорство, само луд човек може да се надява, че след още 30,60 100 г ще се оправим
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Ми що бе, Северна Корея и Русия нали са бедни и изостанали, пък имат военни технологии да помелят и САЩ и Европа."Те ако ги имаха наистина такива военни технологии каквито твърдиш от САЩ и Европа нямаше да остане нищо до сега, толкова са агресивни че това щеше да е първата работа която щяха да направят. Само че знаят колко лошо бият американците по мутрата и не смеят да направят нищо освен да се пъчат с недъгави опити на остарели оръжия.
101
1
 
0
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Проблема е при Княз Борис , който кара болярсските родове да се омешат, а именно, прабълбари - траки, прабългари - славяни, които Аспарух е освободил от византийско робство, Настава пълна разруха, няма да ви давам уроци по исстория, но след много перипети Борис най-накрая се решава и отива да моли сина си Симеон , който е учил в манастир и в гласен за глава на църквата. Симеон се съгласява, с думите "ще го направя татко, но при едно условие, не ми се бъркай никога" (продължение)
100
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонката, утре какво е менюто?
99
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
(княз) всъщност си е Немска титла здъфкано от (Конуг )Сигурно и Нашенското Канъз сюбиги и други степни титли имат общо с образуването му .Да не си мислиш че и руското (Боярин) не произлиза от ирано или тюрското (Бойл ) ...Въобще мани ги пияндурите Холански флаг Ромески Герб Българска писменост пълни ментета са горките
98
0
 
0
 
! Отговори
tt преди 4 години
aa vze da im idva akala
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИзвини ме,че ти натиснах минус,точно така е,руския Киевски княз Светослав напада България, подтикват го византийците!
96
0
 
0
 
! Отговори
Mayhem преди 4 години
Весели празници на всички !! Сега за прабългарите , великия Кхан Авитохол и после Кубрат са живеели в земите на персите, днешен Иран. В историческия музей на Техеран има златно копое от сокола на Кубрат. Много след тези кханове , когато Темуджин се е крил в горите като дете , се е молил на Тангра. Всичко това е доказано. Много хора пишеха последните дни за покруъстването, не е верно, че е било насила, приели сме го, насила е било друго... (продължение)
95
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 106Държавата Русия се появява в 18 век, но Киев е бил столица на Русия през 882 година егати и логиката. Като им кажеш после на такива отворковци че княз Светослав е набучил на кол 20 хиляди българи през 10 век ако не се лъжа 971-972 година отворковците подскачат до небето и казват че това са били украинците а не руснаците. Хайде най-накрая се уточнете кой какъв е и стига сте писали глупости и простотии.
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИван Грозни е смесица от четири националности - българска,руска,византийска и сръбска!Но няма НИЩО немско в него!