Руснаци изкупуват апартаменти в Турция

Голямо търсене на имоти в страната
29 мар 2022 12:29, Росен Стойчев
57
Руснаци изкупуват апартаменти в Турция
Снимка: БГНЕС/EPA

Руски бизнесмени изкупуват имоти в Турция и Обединените арабски емирства, съобщи Гардиън.

Още по темата
Водещи руски индустриалци търсят подходящи места за закупуване на имоти. Тяхната дейност на Запад беше сериозно ограничена през последните седмици. Много от тях бяха санкционирани от европейските държави. Повечето от тях нямат достъп до своето имущество там.
 
Представители на компании за недвижими имоти в Истанбул обясниха, че продават седем имота на руснаци всеки ден. Руснаците плащат в брой и отварят свои сметки в Турция.
 
Компаниите за недвижими имоти в Дубай постоянно търсят служители с говорим руски език. Така те опитват да отговорят на огромния интерес от руски граждани.
 
Турция опитва да запази сравнително стабилно партньорство с Русия. До скоро руснаци са купували основно имоти в курортни градове. Техният интерес към големите градове обаче постоянно се повишава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
0
 
! Отговори
До Охооо преди 2 години
Ще се получи още една Мелиса Дьонгел.
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво сте забрали дерта на руснаците и парите им, що не гледате собствените си, нашия хал? Много загрижени за чуждия джоб, а нашия издънен от нескончаеми кражби и далавери на ***'илните ни политици никой не поглежда!
23
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АААХ ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕДНИИИИ! ЩЕ ИЗНАСЯТ ТЕ КАПИТАЛИ ОТ ВЕЛИКАЯ РУС!! ЩОТ ТАКА БЕ, РУБЛЯШКИ? МАЙ И ТЕ НЕ СИ ВЯРВАТ КОЛКО Е ВЕЛИКА РУС, А?
22
5
 
6
 
! Отговори
Не на войната преди 2 години
Но защооо? Нали е толкова хубаво в Путинова Русия? Мечтата ми беше да заживея във Воронеж или Мурманск край
21
7
 
8
 
! Отговори
Щото имат денги бе.. преди 2 години
Защото рашките не са голтаци и имат пари за да си купят ентия имот по света бе умньо. Не са като нашите крадливи ***, които с мил'ьон, два се имат за паралии. Ти що гледаш в чуждото канче, а не в собствената си паница?
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОТЧАЯНИТЕ ОЛИГАРСИ НЯМАТ МНОГО ХОДОВЕ. Е, МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРАТ В КНДР ИЛИ КУБА, НАЛИ РОБИТЕ НА ПУТИН ТУК ОБЯСНЯВАТ КОЛКО Е ХУБАВО ТАМ...
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТО Е МНОГО СИГУРНО В ТУРЦИЯ С ТОЯ САТРАП И ТАЙ УДАВЕНА ЛИРА...
18
1
 
3
 
! Отговори
АЛОУ, преди 2 години
ТВА 7 ИМОТА В 15 МЛН ИСТАНБУЛ ЯВНО Е ГОЛЯМА ТЕНДЕНЦИЯ, А?
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що така бе....Нали беше много хубаво в Русия?
16
4
 
14
 
! Отговори
Охооооо преди 2 години
Турците, както обичат белите славянски г.зове на рускините, чудо ще стане...
15
3
 
2
 
! Отговори
Путин е евреин преди 2 години
Ще остане без руски паспорт
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С нас не знам,но с хората от ммаалата са братя.По лесно им е да се преместят на друго място отколкото да поправят средата,която са създали и живеят.След време пак....
13
3
 
8
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Хайде сега пък в Турция. Нали уж техните политици твърдяха, че ще ни изкупят Черноморието на безценица? Ама нещо плановете се объркаха, а?
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Султанът хитър- сега той държи преговорите и мира с руснаците и запада гледа с надежда и не смеят да му искат санкции, даже и ритуални такива. Русия е със санкции, но и Турция я изтърваха...
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
украинците са много добре облечени.носят в себе си валута.красиви жени по МОЛове и фризьорници.не приличат на страдащи,а варненските пенсионери по центъра като клошари изглеждат..Кириле стига с тези бежанци има и българи работили по 40г.гладни и наистина бедни в сравнение с тях.
10
5
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Както на Лорел не му пише в паспорта,че е евреин,така и на тези "руснаци" не им пише ,че са от Диаспората на Лорел. Предстои смяна на паспортите и лишаване от такива всички лица,които не са етнически Руснаци. Същото,след влизането на Руската Освободителна Армия в България,трябва да се направи и в Родината ни.
9
13
 
3
 
! Отговори
Говорящ Руски преди 2 години
Времената бяха такива преди години,че Аз случайно съм учил в руско училище една година и разбирам и говоря Руски език! Сега мисля,че имам възможност да поправя грешката си и да се изнеса със семейството от тази оказала се през идните години смърдяща *** ЕС ! От БГ не се изнесох ,но от ЕС сега се изнасям!
8
5
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Днес немските компании в България не могат да притежават земя или офиси в градовете ни нищо че сме в ес. Но руснаците могат да изкупуват апартаменти в Турция. Тази "новина" е вярна колкото вицовете на Шкумбата буквално.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рускиня показваше в ютуб апартамент на първа линия до морето в Турция, с голяма тераса с изглед към морето, на вторият етаж за 25000 евро... То сигурно ще си го купят някои за да почиват там когато поискат. Сезонът в Турция е много дълъг.
6
6
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Това е чиста 100% лъжа. Недвижимото имущество в една страна е обект на специални регулации и не може да се обменя и търгува свободно. Европейските компании у нас могат да притежават офиси, земя все още защото това не е разрешено от родното ни законодателство. Руснаци не могат да изкупуват апартаментите в Турция никога, както и българите а мераклии имаше. Даже апартаментите уж собственост на руснаци у нас формално не са тяхна собственост.