Мило, намерен мъртъв в гората, е жертва на банда

Случаят с 13-годишното момче с голям отзвук в Швеция
22 сеп 2023 08:17, Александър Попов
50
Мило, намерен мъртъв в гората, е жертва на банда
Снимка: БГНЕС/ЕРА

13-годишното момче, намерено мъртво в гората близо до дома му в предградията на Стокхолм по-рано този месец, е последната жертва на смъртоносната война между бандите в Швеция, заяви прокурор, предаде Асошиейтед прес.

Мило, който е идентифициран само с първото си име, е бил прострелян в главата в смразяващ пример за "грубо и напълно безразсъдно насилие от страна на банда", заяви прокурор Лиса дос Сантос. Смята се, че той е бил застрелян в Ханинге, южно от Стокхолм. Тя отказа да даде повече подробности поради продължаващото разследване.

Шведските медии, които публикуваха снимки на Мило с разрешението на семейството му, заявиха, че тялото е било преместено в гората, след като момчето - което не е било познато на полицията - е било убито. То е обявено за изчезнало на 8 септември, а тялото му е намерено от минувач три дни по-късно.

Престъпните банди се превърнаха в нарастващ проблем в Швеция, където все по-често се случват стрелби от коли, бомбени атентати и нападения с гранати. По-голямата част от насилието е в трите най-големи града на Швеция: Стокхолм, Гьотеборг и Малмьо.

Към 15 септември полицията беше преброила 261 престрелки в Швеция през тази година, от които 34 с фатален край, а 71 души са ранени.

Само през септември в скандинавската страна са станали четири престрелки, три от които с фатален край, в Упсала, западно от Стокхолм, и в шведската столица. Една от жертвите е 13-годишният Мило./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Милошвеция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Лекар 14 Ти случайно да не си санитар? Чистачката на нашия вход се хвали, че синът й е санитар в болница и затова в махалата му казвали "Докторо".
38
0
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 7 месеца
До Анонимен40Да уточним Шведите сами си я съсипаха страна най вече с политиката си спрямо емигрантите Сами повтарям САМИ
37
0
 
6
 
! Отговори
BG преди 7 месеца
Да си сърбат попарата .лошото е че и при нас ще дойде.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съсипаха и тази прекрасна и спокойна страна! НО,шведите да не се плашат,вече са член на НАТО,то със сигурност ще ги пази много,много! Бях там наскоро и с очите си видях за какъв ужас става въпрос. Тъмнолицевите банди са навсякъде,около летища,гарата в Стокхолм,по улиците!
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бате, тия престъпни банди са го думнали тоя Мило не защото е продавал банани на пазара, нали?!?!Хайде нека се трепат. Така е по-добре за всички нас.Ето думнаха Асан-Алексей и Жългария е една идея по-спокойна и сигурна.Асан-Алексей Наглия искаше преди години да направи отвличанията национален спорт.Какво заслужава такъв бУклОк?!?! Куршум разбира се!!
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Към 15 септември полицията беше преброила 261 престрелки в Швеция през тази година, от които 34 с фатален край, а 71 души са ранени." - За толкова "знае официално".
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Това не са "банди", мили хора. Това са полкове и роти от афгански, арабски и африкански бойци, които се заселиха там барабар с ротните си командири." - Приказваш глупсоти, колкото да се намираш на приказка, не познава проблемите, ама тука си интересн нали. Лайкчета събираш нали - лайкчета! И тебе трябва те амерят в гората.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 34 - Те викингите, ако ги имаше днес, нямаше да има нищо такова в Швеция...
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Малк повече - етнически произход, предишни провинения, рода, квартал? Има Мило от бившото Юго, дето учи за лекар, има и Мило, дето е трето поколение дилърче ...
30
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Те викингите винаги са били диваци.
29
1
 
10
 
! Отговори
Бай Тошо - аналитика преди 7 месеца
: изводът е - смачкайте турското културно наследство докато е време !
28
1
 
5
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 7 месеца
Всичко е от алахата, каури!
27
2
 
15
 
! Отговори
Политкоректен преди 7 месеца
Това не са "банди", мили хора. Това са полкове и роти от афгански, арабски и африкански бойци, които се заселиха там барабар с ротните си командири. А в момента се въоръжават. По информация на собственото ни военно разузнаване (онова дето ще го разформироват). Та планът за завладяване на Европа беше много ***.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
скоро ще започнем да чистим европа от дюнерджииниците, не трябваше да ги пускате, ясно беше, че създавате проблем, така че ние ще го разрешим. европа ще остане БЯЛА
25
11
 
15
 
! Отговори
див див запад преди 7 месеца
сега ясно ли ви е защо Русия е трън в очите на "клективния запад" - вече е имунизирана срещу запдната обществена болест.
24
1
 
22
 
! Отговори
аха преди 7 месеца
Това е положението. Големият брат зад океана и подизпълнителите от ЕК и ЕП напълниха Европа с ***. Ако някой се опита да се обади, насреща веднага са сто НПО-та и го канселират. *** са новите господари на Европа, както и на Северна Америка. Така са решили гърбоносите.
23
1
 
28
 
! Отговори
рибата откъм главата преди 7 месеца
Имунната система на дадена нация се унищожава от вируса на толерастията и ЛГБТ търпимостта.
22
2
 
37
 
! Отговори
Съдията Дредд преди 7 месеца
Не остана държава в Европа която да не е катунизирана и арабелизирана ... Бях в Париж това лято за две седмици. Красивите парижки кафененца са на изчезване, улиците са пълни със смраддливи дюнерджийници а рецепцията на хотела ми изнесоха 10 мин. инструктаж кои райони на града да избягвам и къде в центъра има джебчии и измамници.... В Амстердам е същото.. в Лондон... и от Рим миналата година познати се върнаха със същите впечатления... Европа загива...
21
1
 
29
 
! Отговори
Мдаа преди 7 месеца
Нали бяха много толерантни, сега да си носят последствията !
20
2
 
27
 
! Отговори
anonimen преди 7 месеца
Имам познат финландец, ами възмущават се като тук, те пък със сомалийците имат проблеми, но и като тук са ги натиснали и разни НПО скачат веднага. Казва, стоим ние 5 човека на опашка, идва сомалийката с 5 деца, забулена, разбутва всички и влиза първа, не пита може ли, направо влиза. Вясят по болници нептекъснато за изследвания. Ние като се възмущаваме, какво можем да правим?