Необходимият сексуален опит в рамките на десет години

Видовете секс, които човек прави докато навърши 30
20 яну 2013 14:26,
2
Необходимият сексуален опит в рамките на десет години
Снимка: outnow.ch

Обикновено човек натрупва първия си сериозен сексуален опит между 20-та и 30-та си годишнина. В този десетгодишен период има достатъчно време и възможности да се опитат много различни неща. Някои преживявания са хубави, други не толкова, а някои откровено казано – трябва да бъдат забравени. Най-общо има 10 вида секс, които се случват на човек в 20-те му години. Ето и кои са те:

1. Лош секс. В началото на 20-те си години човек все още не е абсолютно сигурен какво му харесва, по какъв начин му харесва и с кого точно му харесва. В разгара на сексуалните си експерименти, почти сигурно е, че човек натрупва някой и друг не толкова успешен сексуален опит.

2. Удобен секс. Може би това е съседът, който обитава апартамента над вас или познат на ваш приятел, който живее наблизо. Не изисква предварителна подготовка, звъните, когато ви е удобно и става лесно и за двамата.

3. Секс за една нощ. Понякога някои сексуални преживявания не се повтарят повече. Някъде през 20-те може да ви се случи да се събудите в леглото на човек, с когото сте се запознали предишната вечер, докато сте били на бар или някъде другаде.

4. Секс на различно място. Това може да е в тоалетната на самолета, коридора на хотела, в бара, в барка или в колата – възможностите са безкрайни. Този вид секс носи тръпка, адреналин и малка доза лудост, присъща на 20-те години.

5. Секс на пияна глава. Този вид секс често се комбинира със секс за една нощ или лош секс. Обикновено хубавият секс изисква малко атлетични движения, а не некоординирани, които са присъщи за пияните хора. Все пак, ако правите нещо, е хубаво да го помните, нали така?

6. Приятелски секс. На много хора им се случва в даден етап от живота си да се обърнат към приятел за секс. Познават се, не очакват нищо един от друг и някак платоничната любов може да се превърне в страхотен секс.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: опитмладинисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
Секс за една нощ, на пияна главъ, в бараката, с приятел...Е те това ми е най-големия кошмар!:D :D :D
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е смешно понятието "приятелски секс"! А не е ли по-точно да се каже: "Секс с някого, спрямо когото си имал(а) големи мераци, но любовна връзка между вас е невъзможна поради някакви причини."