Вие ли сте другата жена?

За кои признаци да внимавате, ако мислите, че не сте единствена
Обновена: 4 фев 2013 12:40 | 4 фев 2013 11:31,
30
Вие ли сте другата жена?
Снимка: outnow.ch

Започнали ли сте връзка с нов човек, но смятате, че поведението му е леко подозрително и вече се оглеждате за знаците, че в живота му има и друга жена.

Има доста мъже, които умело успяват в продължение на седмици и месеци да заблуждават новата си приятелка, че тя е единствена на света, когато у дома ги чакат жена и деца или минимум си имат друга сериозна спътница в живота и то от доста години.

Най-неприятното в случая е, че мъжът всъщност няма намерение да напуска основната си половинка, а по-скоро вас да превърне в „другата жена", или казано по-ясно - в любовницата. Надяваме се никога да не се оказвате в ситуация, в която да търсите тези признаци, но ако ви се случи, ето и някои от тях, които са най-категорични:

1. Вашите срещи винаги са на тайни места

Добър индикатор за това, че сте другата жена в живота му е, ако всеки път ви води в отдалечени заведения и хотели или направо в други населени места, където няма опасност да срещне познати физиономии. Ако вие сте опитвали да го изведете на някое по-класическо и оживено място като на кино в мола, например а той всеки път ви отказва с различни извинения, то може би е точно, защото не иска да го виждат с вас.

2. Телефонните му разговори са „лични"

Друг сигурен знак, че вие сте другата жена в живота му е, ако той винаги гледа да разговаря по телефона в другата стая, за да не го слушате. Разбира се, всеки човек има лични разговори, които не би искал да бъдат чути от половинката му, но не и през цялото време! Ако той винаги отхвърля входящите обаждания, докато е с вас, а после излиза някъде, за да може да се обади, то вероятно говори с приятелката или съпругата си. Друг знак е, ако често се случва да му звъните по телефона, а той да не ви вдига. Може би точно в този момент е у дома при жена си и няма как да ви се обади.

3. Никога не ви е канил в дома си

Това е друг червен флаг за предупреждение, че вие не сте единствената жена в живота му, а по-скоро играете второстепенна роля. Не е нормално редовно да преспивате във вашия апартамент, а той никога да не ви кани в дома си, твърдейки че живее с майка си например. Ако един мъж наистина държи на една жена, той в крайна сметка ще ѝ покаже къде живее, освен ако там не се разполага жена му.

4. Вашите срещи винаги са в странни часове и време

Един от най-показателните признаци, че вие сте другата жена е, че срещите с този мъж винаги са във странно време - късно вечер, рано сутрин, по обяд и т.н. Това е, защото най-вероятно след работа той се прибира вкъщи при жена си. Друг признак е, ако той винаги отказва да празнува различните видове празници и специални поводи с вас – Коледа, рождения си ден, Великден и т.н.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименskapan ***
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най-добре е да си другата,щом си женена! Хем имаш мъж, хем любовник! Клин, клин избива!!!! ХА ХА ХА....
20
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
И аз бях налъгана от такъв тарикат и съответно го разкарах като разбрах че е обвързан, но питам се що за жена е тази неговата основна приятелка дето го е допуснала нейният да се вижда с друга 2-3 пъти седмично, 6 месеца. Тя на луда ли се е правила, как го търпи този, аз си тръгнах но той така си я кара явно. Май жените сме си виновни...
19
2
 
6
 
! Отговори
Димитрова преди 11 години
Помислете добре! Кой мъж има хужда от друга жена и коя жена не знае,че е другата?
18
1
 
6
 
! Отговори
пък преди 11 години
а аз питам кога ще разрешат и у нас еднополовите бракове, писна ми да съм втора на неженена
17
3
 
12
 
! Отговори
силвия преди 11 години
Лиса, жал ми е за тебе мила. Явно си стара мома от провинцията и си мислиш че си хванала женения ...за шлифера. Той се гушка с жена си пък ти ручаш бонбонки и плачеш над цветята САМА като куче. Ако си мислиш, че той не носи цветя и бонбони в дома си..Трагедия.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Добър индикатор за това, че сте другата жена в живота му е, ако всеки път ви води в отдалечени заведения и хотели или направо в други населени места..."В други населени места - в този случай със сигурност жената знае, че е втората, а ако не се сеща, значи няма завършен осми клас вероятно.
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
- Защо в Косово, Босна, Сърбия и Македония заплатите са по-високи от тези в България ?
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм Днес БГ наистина ли вярвате че има жена, която ако види тези признаци ще вярва че е единствената? Все едно сте написали: Признаци кога да разберете че сте се изгорили.1. Пипнали сте горещ котлон.2. Чувствате остра болка в пръсна с който сте пипнали горещия котлон.3. Получили сте воден мехур на пръста с който сте пипнали горещия котлон. Какви са тези простотии, много ясно. А още по ясно е че 99% от любовниците знаят, че са такива, но тайно се надяват един ден той да се разведе с жена си.
13
3
 
15
 
! Отговори
абе да преди 11 години
абе иска да е първа дама.. как може да искаш да си с мъж който лъже приятелката си или съпругата си, тебе лъже и си играе на големия тарикат и си мисли, че всички жени трябва да му се кланят..
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе, да! Всяка втора дама иска да е първа, само къде не си го признават. Понякога успяват, ако са достатъчно хитри, а мъжът достатъчно глупав. :))))))))))
11
6
 
24
 
! Отговори
хорейшио преди 11 години
ама и моичкия си ме водеше на публични места, целувки, прегръдки...хич не му пука дали ще го види някой, запозна ме с всичките си авери, ама и те в играта... поддържат се копелетата... ама и тя другата заблудена, не вярва, че нейното слънце може да и изневери хаххаха ейй ама мъжете ще ни лъжат, докато им позволяваме, не за другоо ...
10
1
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
А,пис-пис-пис...:))))))))))))))))))))))
9
5
 
25
 
! Отговори
хорейшио преди 11 години
аз такива как ги хващам, точно една седмица ми трябва да разбера, че има друга сериозна приятелка и още месец максимум да го докажа, защото някои мъже са много големи лъжци. не стига, че отричат до дупка, ами и се сърдят, че ги обвиняваш, накрая ти излизаш виновната, че с основание се съмняваш и си права в крайна сметка... ПЪЛНА НАГЛОСТ!!!
8
3
 
25
 
! Отговори
do Lisa преди 11 години
ама колко време мислиш ще си другата?Или ще те изрита или ще те смени с друга и кво праим?Жена му може да е кошче за душевни отпадъци, но и той е кошче за нейните...А ти с кого споделяш проблемите си?
7
3
 
17
 
! Отговори
#Пъзел преди 11 години
За всичко това са виновни родителите... Лошото е, че "тромпети" правят не само момичета, а и момчета...
6
13
 
17
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
До 5:Кво чест и достойнство??? кви 5 лева???За една водка и сок правят егати тромпетите в тоалетната, пък ако им купиш нещо въобще не им пука втората или третата са.. :)
5
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момичета, никога не позволявайте да сте "другата".... Имайте чест и достойнство!
4
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не тръгвайте с женени!
3
5
 
4
 
! Отговори
брадваро преди 11 години
я си *** майката с *** си глупост