Кои грешки не бива да допускаме в новогодишната нощ?

Как да преживеем Нова година, без да съжаляваме на следващата сутрин?
29 дек 2014 21:44, Михаела Лазарова
5
Кои грешки не бива да допускаме в новогодишната нощ?
Снимка: photl.com

В новогодишната нощ задръжките падат лесно, алкохолът обикновено идва в повече на всички и много грешки могат да се допуснат. За да не съжалявате на следващата сутрин, вижте с какво не трябва да правите компромис и какво никога да не допускате да се случи, макар и в нетрезво състояние! 

Не отивайте на купон, където може да срещнете бившия 

Ако градусът е висок, купонът тече, а чувствата ви не са се изпарили съвсем, има опасност да разкриете сърцето си и да поискате да го целунете в полунощ. Това може да се окаже голяма грешка, за която да съжалявате на следващата сутрин. 

Не се напивайте твърде много 

Приятна компания, празнична обстановка, приповдигнато настроение – всичко това е предпоставка за ненадейна злоупотреба с алкохола. Не си заслужава. Няма да си спомняте нищо, а вероятно ще има хубави моменти, ще ви боли глава, може да ви прилошее, а ако се отрежете като казаци ще направите и лошо впечатление. 

Не забравяйте, че можете да се забавлявате и без да се размазвате до безпаметност. 

Не стойте у дома сами 

Новогодишната нощ традиционно предполага шумни компании, жадно отброяващи последните минути до настъпването на новата година. Това може да се окаже една от най-големите грешки, защото ще ви вкара в ужасна депресия. 

Не допускайте да останете сами и да се самосъжалявате. Не е добре да сте отшелник в навечерието на Нова година. Излезте от пещерата си и се забавлявайте!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Хубави съвети, но преди 9 години
На всеки от нас му се е случвало поне веднъж да попадне в досадна компания, събрала се в не особено уютен, малък и не добре отоплен апартамент, или в подобна вила далеч от дома му. Не върви да си тръгне сам още в 12.30 ч. Доспива му се, неудобно му е, заболява го глава, скучае и ... започва в крайна сметка да си мисли: "Еееех, толкова лошо ли щеше да е, ако си бях сега у дома, пред трапеза, подредена с неща, които обичам.Можех да си легна, щом ми се доспи, пък на купон ще ида и утре, и вдругиден
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
честито вадене на ряпа от женките в ново годишна нощ