Новогодишните обещания, които не трябва да забравяте

Изпълнете поне част от тях през новата година
30 дек 2014 22:42, Теодора Драгоева
5
Новогодишните обещания, които не трябва да забравяте
Снимка: outnow.ch

Вечерта на 31-ви декември срещу 1-ви януари е специално време. Всяка нова година изглежда като вид прераждане, шанс човек да започне отначало. Ето защо хората са свикнали да си съставят списък с желания, които силно искат да се осъществят през следващите 12 месеца на новата година.

На самата празнична вечер пък обикновено човек си обещава да направи неща, които все още не е успял предишните години. И макар всяка нова година да носи част от товара на предходните – не трябва да спирате да си обещавате и да си пожелавате различни неща. Единствено по този начин все някога ще живеете по начина, за който мечтаете.

Ето и кои са новогодишните обещания, които трябва да дадете на себе си:

1. Пътувайте в чужбина. Ако не разполагате с достатъчно пари да направите подобно нещо – потърсете някаква благотворителна дейност в чужбина. Някои програми предлагат покриване на голяма част от разходите ви.

2. Ако мразите работата си – напуснете я. Дори да изкарвате много пари – те не са всичко на този свят. Щом имате храна и подслон – значи сте готови да си потърсите нова работа.

3. Спрете да се обвинявате, че не сте отишли на фитнес в дните, когато наистина не сте имали време. Но също така спрете да пропускате фитнеса в дните, когато нямате оправдание за това.

4. Отървете се от враговете си. Извинете се за грешките, които сте направили и простете на хората, които са ви наранили.

5. Отървете се от неистинските си приятели. Не губете част от 2015 година, прекарвайки времето си с хора, които реално не са ваши истински приятели. По-добре без тях и тяхното лицемерие.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
8
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
аз ще се опитам поне един път през новата година да изтрезнея
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коментари 1 и 2 изчерпват темата за мен.Точно това щях да напиша и аз.А фитнеса и другите глупости са ясни.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много наивно звучи да даваш съвет, в страна в която няма работа, да напуснеш работата си защото не ти харесвала. В България 90 % от хората не харесват работата си, но трябва да оцеляват.
1
0
 
13
 
! Отговори
Относносъвет №4 преди 9 години
Наистина ли някой сериозно вярва, че като прости на хората, които са го наранили - тоест на неприятелите си, ще успее "да се отърве от враговете си"? Ти може да му простиш, но той ще продължи да те мрази или да ти завижда и ще се чуди как още и още да те нарани!"Извинете се за грешките, които сте направили" - добре, ще се извиниш, но някой може да е останал много обиден или да преценява, че твоята грешка силно го е ощетила и няма да престане да те ненавижда само защото си му се извинил.