Сънища, чиито тълкувания не бива да подминавате

Ако сънувате пътища, то наяве избирате живота ви да върви по труден път
22 мар 2016 22:19, Михаела Лазарова
5
Сънища, чиито тълкувания не бива да подминавате
Снимка: outnow.ch

Всеки сънува. На някои сънищата са черно-бели, други сънуват цветно. Понякога образите, които виждаме на сън, са отражение на събитията през изминалия ден, но много често те се опитват нещо да ни подскажат. Вижте някои сънища, чиито тълкувания не бива да подминавате. 

Летене – Кураж и оптимизъм

Сънищата, в които сънуваме, че летим са необикновени. Ако скоро сте сънували себе си летейки свободно (не със самолет), това означава, че сте готови да поемете следващия смел избор в живота ви. Вероятно в този етап се намирате под натиска на рутината.

Вашата душа търси освобождение. Искате да направите промяна в кариерата или личния живот. Действайте, защото това ще ви даде възможност да се изкачите още по-високо.

Вода – Амбиция, риск и промяна

Водата обикновено присъства в сънищата на хората, които обичат да поемат рискове или да търсят нови възможности. Обичате да си поставяте големи цели или подсъзнателно искате да продължите да се развивате напред. Сънят показва, че вероятно сте изправени пред труден избор. Оставете събитията да ви водят.

Сънят означава и да бъдете решителни в действията си, а не колебливи. Може да ви е страх, но в противен случай няма как да получите това, за което мечтаете. Ако често сънувате вода, нещата около вас ще се случват с лекота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако сънуваш че стрелят по теб на Цариградско шосе, най-вероятно наяве си сводник.