Някои факти за ерекцията

Ерекция може да има още преди раждането
15 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
24
Някои факти за ерекцията
Снимка: Reuters

Ерекцията е нещо, което свързваме с мъжете и секса. Тя обикновено се случва, когато мъжът се възбуди при вида на любима жена или само при мисълта за нея. Ерекцията обаче може да се случи и в много други неочаквани моменти, някои дори неосъзнати.

Ето какво още не знаем за мъжката ерекция!

Ерекция може да има още преди раждането

Да, възможно е бебето да получи ерекция в корема на майката още преди да се е родило. Такива феномени са били забелязвани неведнъж на видеозон. Те нямат нищо общо с осъзнатата сексуалност, разбира се. Изцяло рефлексогенни са и са физически неконтролируеми.

Ерекция се получава и насън

Този вид ерекция също е неосъзната. Тя се случва подсъзнателно по време на съня на мъжа. Един мъж може да получи до 3 среднощни ерекции, които дори не е задължително да бъдат провокирани от мокри сънища.

Среднощните ерекции са компенсаторен механизъм на тялото, който осигурява достатъчно кислород в тъканите на пениса, за да го предпазят от увреждания. Кислородът настъпва благодарение на увеличеното кръвообращение в този момент.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 5 години
Имам ерекция още от ембрион. Докато се раждах бях го надървил страшно и лекарите едвам ме извадиха. Казаха: тоя е класен -направи 19 санта разкритие на майка си шундакиса. При нормално 10. Значи майката съм си евал буквално, ес класа съм. Залагам само на коефициент 1,9:1
4
2
 
3
 
! Отговори
Баси Държавата преди 5 години
Бате е голуем!!!!!Заради него чета коментарите,че ми оправя деня.От Днес.Бг трябва да го водят на 4 часа та да не си вдигне малко реномето на сайта ,че съвсем пропаднаха.
3
1
 
6
 
! Отговори
з н а й к о преди 5 години
До Минко класатаАбе пишпунт, първо не знаеш кой ще е синволичен домакин на финала.Второ прогнозата ти нестува.И, трето веднъж ме подведе вече.
2
0
 
8
 
! Отговори
Митака преди 5 години
Значи получавам ерекция когато видя Хазар тая туркинята, много хубава мома.
1
3
 
6
 
! Отговори
Лумпен Лумпенян преди 5 години
Минку е Елтън Джон муахахаха