Законите на кармата: Как да постъпя?

Намеренията и действията определят бъдещето ни
18 юли 2017 13:07, Михаела Лазарова
4
Законите на кармата: Как да постъпя?
Снимка: pixabay

Всички сме чували за кармата, но като че ли сме леко объркани относно нейното значение. Това понятие най-просто би могло да се обясни като действия, отнасящи се до духовния принцип за причината и следствието, където намеренията и действията породени от индивидуална причина определят бъдещето на индивида.

Кармата има закони, които ни напомнят как да действаме, ако искаме нашите намерения и действия да ни донесат това, което желаем. Вижте някои от тях.

Великият закон: "Каквото сееш, това ще пожънеш"

Простото обяснение на този закон е това, че нашите мисли и действия имат последствия – добри или лоши. Ако желаем мир, любов, хармония, просперитет и т. н., трябва да сме склонни да действаме според това. Това също е известно като "Законът за причината и следствието". Също така, енергията (мисълта, действието), която внасяме в света, има последица, непосредствена или не.

Законът на сътворението: "Това, което желаем, идва чрез участие"

Животът, който виждаме около нас, е създаден от намеренията на човека. Тъй като сме едно с Вселената, нашите намерения определят еволюцията на творението. Тъй като това, което ни заобикаля, става част от нас, наша отговорност е да гарантираме, че тази обстановка е благоприятна за нашите желания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Директорът преди 3 години
Хайте Босилков почвай с ................... ти си знаеш!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес пак сте на някакви яки наркотици ...
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има грях, няма карма