В очакване на 2018-а: Годишният хороскоп

Очаква ни една интересна и динамична година
15 дек 2017 11:30, Михаела Лазарова
2
В очакване на 2018-а: Годишният хороскоп
Снимка: pixabay

В очакване на новата 2018-а година, силно се вълнуваме какво са подготвили звездите за нас. Нашата астроложка Петя Георгиева е подготвила годишната прогноза за всеки зодиакален знак, която споделяме с вас.

През новата година от полза ще ни бъдат и качества като дипломатичност и адаптивност, благодарение на които ще предотвратим острите спорове и противоречия. По друг начин казано, постарайте се да избегнете намесата в абсурдни конфликти.

Достатъчно условие за успех е да спазваме правилата и да не бягаме от отговорност.Две качества ще ни помогнат да усетим живия ритъм на Вселената и да го следваме: съобразителност и наблюдателност. Какво ви очаква според зодията през 2018-а, вижте в следвашите редове.

Овен

Предстоящата година ще е особено важна за представителите на този знак. И тя ще мине под едно-единствено мото: труд, труд и пак труд. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това, нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно затова е желателно да заложите на присъщата си упоритост. Събитията ще са динамични. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите.

Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата крачка. Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък.

Всичко ще е различно през тази година. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си и да си вършите работата без излишна припряност.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите.

Телец

Основната ви задача през тази година ще е да намерите „вътрешното си аз“, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение.

Оставайки верни на работата, на думата и на приятелите си ще успеете да „счупите всички бариери“. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък. Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас.

Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат.
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте разумни не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо странно няма. Незапознати с материята се мъчат да пишат и става боза.