Как да се държите така, че семейството му да ви заобича?

Разгърнете и малко от своята история
26
Как да се държите така, че семейството му да ви заобича?
Снимка: Istock

 Срещата със семейството и родителите на половинката ви винаги е предизвикателство. Няма как да не се запитате дали ще ви харесат. Чудите се дали ще ви одобрят, дали ще успеете да направите така, че да им допаднете. И ако това не се случи – какво ще правите по-нататък? Как ще се справите с трудностите, които ще произтекат от този своеобразен провал.

Тези и още купища въпроси изникват в съзнанието преди такава съдбовна среща и това е нормално. Срещате се с половинката си от известно време. Връзката ви вече е преминала на следващ етап, в който е време да се запознаете с най-близките на другия.

Какво обаче да направите, за да се харесате на родителите му и те да ви приемат моментално? Как да се държите така, че семейството му да се влюби във вас?

1. Най-напред облечете нещо подобаващо.

Изберете тоалет, в който преди всичко да се чувствате удобно и добре. Нещо, което да не ви притеснява, да ви кара да се потите, да гълтате корема си и да сте цялостно неспокойни. Облечете дрехи, с които искате да накарате родителите на приятеля ви да ви уважават.

2. Бъдете преди всичко себе си.

Старайте се да се държите естествено. Дори за хора, които не ви познават, е видно, когато се преструвате. Изкуственото поведение се регистрира бързо, затова поддържайте естествено държание. А и не забравяйте, че вероятно това няма да е последната ви среща. Ако впоследствие се държите по различен начин, това също ще направи лошо впечатление.

3. Покажете, че искате да бъдете приети.

За да бъдете приети в едно семейство или в една общност въобще, е важно да проявявате интерес към тази общност. Ето защо е много важно да покажете, че се интересувате от семейството на любимия ви човек. Поискайте да видите стари снимки. Разпитвайте за минали семейни истории.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Мая преди 1 месец
Като не се жените.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако родителите му не ви приемат с добро, или са неестествени, това много често означава, че синчето не е това за което се представя пред вас. Просто му е време на раз вра тника да се задоми и да роди внуци. За съжаление на мама, нормалните жени са му били шута и трябва да приеме всяка, която е довлечена в дома й.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На родителите може да успееш да направиш добро впечатление. Но ако има етърва? Понякога се случва две етърви да се разбират добре, дори и да живеят по-натясно в едно жилище. Но всички сме се наслушали на истории за по-стара етърва, която вече се е настанила при свекъра и свекървата и си е направила сметката нейното семейство да остане в техния апартамент или къща. Затова посреща на нож по-младата кандидат-снаха или пък е лицемерно любезна, но още от първия ден започва да плете интирги.
11
3
 
1
 
! Отговори
Дивак преди 1 месец
Най е важно да си трай. Иначе лабут и обратно при майчини си.
10
3
 
7
 
! Отговори
Пепо преди 1 месец
Когато представях жена си на майка ми, тя се държа много мило. Постоянно се усмихваше, беше съгласна с всичко и говори изключително малко. Каза само, че храната и харесва и пита дали може да пие вода и да отиде до тоалетната. От тогава любовта продължава цели тридесет години.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още нещо балдазата да е покраи мен да я наглеждам да не изневерява много на съпругата си ако го има да си даржим устата затворени дето се налага може и хумор но все рамките на допустимото ясен ли сам или има още въпроси без удари под кръста на кратко казано задружно и отзивчиво семейство контрол над в очите е ключовата дума а и приятелите са важни да се водим със достойни и порядъчни хора на кратко казано да мислим какво варшим и говорим ето това се иска от моето се мество
8
2
 
11
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Армаган за тъщата от Гучи и Армани :)))
7
2
 
4
 
! Отговори
Онези наши близки преди 1 месец
живеят на партер. Направило им впечатление, че късно вечер някой се качва на декоративния перваз, който е върху външната стена на сградата и се опитва да наднича в стаята на родителите. Опитвали да установят кой прави това, но докато дръпнат докрай пердето и отворят прозореца, той успявал да избяга. Мъжът се споразумял със съседите да се притаи в двора им и да наблюдава. Оказало се, че архитектът се качва на онзи перваз. Не знам какво е обяснявал, но дъщерята скъсала с него. Решила, че е маниак.
6
2
 
2
 
! Отговори
Другата история преди 1 месец
е от времето преди 1989 г. Дъщерята на наши близки се запознала с архитект. Когато решил да я запознае с м.а.й.ка си я предупредил, че ще направи лошо впечатление, ако предложи на домакинята да й помогне в сервирането или отсервирането на масата. Казал, че м.а.й.ка му е от старо, видно семейство и не харесва момичета със слугински манталитет. Оказало се, че синът и м.а.йката си говорят на "Вие". После той казал на момичето, че така е редно в семействата от сой. Какво се оказало после?
5
2
 
4
 
! Отговори
СетихСе заДвеИстории преди 1 месец
Бях дете, когато една съседка отчаяно споделяше с останалите лелки от входа, че синът й има приятелка, която, идвайки му на гости, не поздравявала м.а.й.ката, ако се случи тя да отвори вратата на апратамента. Направо се насочвала към стаята на сина. Помня нейните думи: "Звъни се, аз отварям, а тя влиза без да ме погледне и отива направо в стаята на сина ми." Когато говорила на сина си по тази тема, той казвал "Ами характер..." После се ожени за това момиче и замениха апартамента за две жилища.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе народни хора сме щте се приемем само дядото да не ми прави чакани че да не ми прехфъля керемидите дарбим на уважение и сте обичам щтеркаму за винаги
3
1
 
9
 
! Отговори
Най-важното е преди 1 месец
Да се разбирате с жена му.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние отдавна сме се харесали и се виждаме често САС родителите на мацка та от бг много приятни родители само треба да ги научим да пият раакика и бабада да започне да прави хубави салати на зетя и нема да имаме дерт целувки
1
0
 
3
 
! Отговори
Дае преди 1 месец
Пълни глупости. Достатъчно е да не сте луда ***.