Любовният ви хороскоп за март

Самотните представители на зодиака да се разделят с негативните мисли
2
Любовният ви хороскоп за март
Снимка: Istock

През новия месец март, ако искаме да привлечем любовта в живота си, ще бъде необходимо да сме внимателни към това, което се случва край нас. Звездите ни съветват да избягваме партньори от минали любовни връзки, тъй като те могат да доведат само до проблеми. Самотните представители на зодиака да се разделят с негативните мисли. Сериозно обвързаните двойки ще могат да сбъднат някои от мечтите си и да преодолеят някои кризи в отношенията си. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп за март.

Овен

В личен план, март няма да бъде перфектен. Възможно е човек, към когото изпитвате топли чувства, просто да ги игнорира. За да постигнете реципрочна симпатия, ще трябва да положите повече усилия. Но сега, когато Венера е във вашия знак, това ще ви се отдава по-лесно. Ако имате сериозна връзка, то е възможно вашите действия или тези на половинката ви да провокират конфликти, особено ако става въпрос за налагане на мнение.

Това може да се превърне в сериозен раздор. Бъдете предпазливи и се опитайте да не се провокирате един друг, проявявайте деликатност в отношенията и се отдавайте на приятни занимания заедно.

Изберете цвете и вижте какво ви носи пролетта

Телец

За Телците, които търсят любовта, звездите имат съвет – да се огледат около себе си. Възможно е човек в близкото ви обкръжение да изпитва емоции към вас и упорито да ви ги показва. Ако чувствата са ви взаимни, може лесно да започнете романтична връзка с него. Но направете това, само ако и двамата търсите сериозна връзка, а не мимолетно забавление, тъй като може да останете наранени, ако очакванията ви не се оправдаят. Ако и двамата търсите забавление, тогава няма проблем. Обвързаните Телци ще имат хубав любовен месец, но е важно да не забравят за романтиката.

Близнаци

Близнаци, ако все още не сте намерили човек, с когото бихте искали да изградите щастлива връзка, то март ви носи забавление и възможности за флирт. Не забравяйте, че това невинаги може да доведе до желания резултат. Време е да спрете и да направите избор. Има вероятност потенциален партньор да ви направи предложение за среща.

След първата среща ще решите дали искате да изградите връзка с този човек или да продължите да флиртувате с други. Обвързаните Близнаци ще успеят да реализират поне една мечта с любимия си човек и да задълбочат връзката си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Не сме зодии преди 1 година
не сме зодии
1
2
 
0
 
! Отговори
Не сме зодии преди 1 година
не сме зодии