Линдзи Лоън сви палто от визон

Студентка в Ню Йорк твърди, че актрисата й е откраднала палто за 11 000 долара
8 май 2008 08:44,
17
Линдзи Лоън сви палто от визон
Скоро Линдзи се накиприла с чуждото палто. Снимка: nypost.com

Студентка от Колумбийския университет в Ню Йорк твърди, че актрисата Линдзи Лоън й е откраднала палто от визон на стойност 11 000 долара, пише вестник New York Post.

Инцидентът станал на частно парти в нюйоркско заведение.

22-годишната студентка Маша Маркова сметнала, че е изгубила палтото си, след като го оставила на гардероб, както и останалите гости на празник за рожден ден в края на януари в Манхатън. После не намерила палтото си.

На партито присъствала и Линдзи Лоън.

Две седмици по-късно Маша видяла на корицата на известно списание снимка на Линдзи Лоън, облечена в палто, което според нея „без никакво съмнение“ било нейното.

Студентката се свързала с локала, за да съобщи подозрението си, и твърди пред вестника, че само след два дни палтото било върнато на адреса й.


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Viki преди 12 години
Всъщност "безчувствени" е ключовата дума ....
Потвърждение на казаното от по-мъдрите - "Човекът е най-жестакато създание ! Единственото ,което убива,не само за да се нахрани, а и без причина,дори за удоволствие....."
15
0
 
0
 
! Отговори
Вики преди 12 години
Не се ядосвайте момичета,има много безчувствени и зловредни женки,на които не може сда им обясните очевАдни (за вас)неща...А именно -колко много малки ,невинни животинки са убити по най-жесток начин ,за да може тъпи п...и като тях ,да се кипрят в кожите им... Оставете,няма смисъл...Fuck off !!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Mary преди 12 години
Извинявам се номер 8 имах предвид номер 5.
13
0
 
0
 
! Отговори
Mary преди 12 години
На такива безхаберни и невежи хора като номер 8, препоръчвам да гледат филма "Earthlings" /Земляни/ да видят как се дерат така и така животни.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Не са ги одрали така или иначе, а са ги одрали, за да може някоя като теб да ги носи ;). Не знам дали си безмозъчна или "само" безчувствена, но и някои елементарни познания по икономика ти липсват. Някой по-долу беше писал колко много злоба имало по света, един български автор пък беше казал колко много мъка имало. Аз пък ще допълня - колко много безхаберие и наивност ...
11
0
 
0
 
! Отговори
Номер 5 преди 12 години
Това, че харесвам естествена кожа от малки пухкави животинки не ме прави *** или безмозъчна. Безчуствена може би, но така и така са ги одрали, поне някой да ги носи.
Та мери си малко приказките, говори зле за теб, не за мен!
10
0
 
0
 
! Отговори
Фокси преди 12 години
Едно е сигурно - тук коментарите са по-интересни от ...самата статия :)))
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Коментарът на пост 8 "избива рибата", Боже, колко омраза има на този свят, Боже...и простотия!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
А аз с удоволствие бих носила палто от тъпи п***и като теб. Хем ще съм абсолютно неповторима, хем ще съм отървала света от няколко безмозъчни и вредни женки!
7
0
 
0
 
! Отговори
Xtravaganzza преди 12 години
всеки с версията си по въпроса
а защо уважаемата г-ца Лоън не е направила изказване или поне да се извини на руската студентка?И как така изведнъж палтото се озовава в дома на Маша точно 2 дни след упоменаването в медиите? Смешно е от една страна
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
От се занимавате да коментирате глупости
5
0
 
0
 
! Отговори
Н преди 12 години
Палтото от снимката е страхотно, с удоволствие бих носила такова, ако не му беше такава цената......
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Естествено, че е проява на лош вкус да се носят кожени палта! И на много други "качества" е проява, но смятам, че който е запознат с извънекранните изпълнения на Линдзи се сеща какви ... А тази руска студентка с палтенце за толкова хиляди долара или наистина е щерка на някой руски мафиот или някоя скъпо платена .
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Тая е голям ***, знаем я каква наркоманка и пияница е! Маша на тебе вярвам, все пак си славянка, не няква пропаднала американска псевдо звезда дето краде от тук и там!
2
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 12 години
Много е ясно, че Маша е щерка на някой руски олигарх и не и пука много дали губи палта за по 11 хилки. Линдзито го е поносила малко и го е върнала, какво толкова ?! :) Абе не е ли проява на изключително лош вкус да носиш палта от умрели животни ?
1
0
 
0
 
! Отговори
мода преди 12 години
Е ако и на Линдзи палтото е било същото, нормално е да ги обърка, колко пъти се случва с еднакви чанти. Пък и тази госпожица Маша защо на момента не е потърсила палтото си, така ли лесно се губи палто за 11 000 долара или просто иска да се прочуе на чужд гръб, все едно, че Линдзи не може да си позволи скъпо палто...А ако госпожица Лоън е била със същото палто, то нейното къде е?