Гласят и Стейси Кийблър за X Factor

Гаджето на Клуни няма да журира, а ще бъде модератор
20 мар 2012 16:45,
1
Гласят и Стейси Кийблър за X Factor
Снимка: Reuters

Любимата на Джордж Клуни - Стейси Кийблър, може да стане част от музикалното риалити X Factor. Екскечистката вече се е срещнала няколко пъти с организаторите на шоуто, за да уговорят евентуалното й участие в него.

Тъй като Стейси няма никакъв опит в музикалния бранш, се разглежда вероятността тя да влезе в ролята на модератор, а не на жури. „Стейси води преговори за влизането си в риалитито. Поради липсата на опит, едва ли ще стане част от журито. Тя е невероятна и има голяма харизма", разкри човек от екипа пред „ New York Post".

Наскоро стана ясно, че за жури гласят поп принцесата Бритни Спиърс, като вече са й предложили сумата от 10 милиона долара. Макар че певицата твърди, че не парите са най-важни, а дългосрочният ангажимент, който трябва да поеме, източници казаха точно обратното.

„Преговорите с Бритни все още текат. Но тя иска много повече пари, отколкото й предлагат. Въпреки това продуцентите настояват тя да участва, защото е разпознаваемо лице и най-вероятно ще се съгласят с исканията й", допълни информаторът.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари