Агилера - позитивна и щастлива в сп. Lucky

Певицата няма проблем нито с теглото, нито с живота си
Обновена: 9 сеп 2012 14:49 | 9 сеп 2012 14:49,
7
Агилера - позитивна и щастлива в сп. Lucky
Снимка: сп. Lucky

Кристина Агилера посрещна славата, когато бе още хлапе. С годините тя натрупа самочувствие и самоувереност и вече говори като истинска жена. Певицата мина 30-те и може да се похвали с нови роли в живота си – на майка и съдийка в риалитито "The Voice" - работа, която върши с огромно удоволствие.

Не я притесняват дори килограмите, които превърнаха кльощавото девойче в добре оформена жена.

В октомврийския брой на сп. Lucky Агилера позира с младежка визия, без да се възползва прекалено от възможностите на фотошопа. А ето и какво казва за:

Предизвикателствата, които среща с промененото си тяло: Всъщност предизвикателството беше това, че бях прекалено слаба. Така че сега се харесвам много и очевидно обичам да подчертавам извивките си.

Славата на ранни години: Когато си млад е много лесно да бъдеш манипулиран. Имаше две жени от звукозаписната компания, които искаха да ме обличат като кукла Барби. Беше отвратително.

Новия ѝ албум: Ако харесвате "Fighter", ще харесате и този. Като 30-годишна жена, преоткрих своята независимост и беше много интересно да я обрисувам в новите си песни.

Невероятния успех на албума ѝ Stripped: Бях на 21 години и много безстрашна. Беше страхотно, да бъда артистът, който винаги съм искала да бъда.

Повече от Кристина вижте в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
32
 
! Отговори
qze преди 11 години
Номер 6 може да си вземеш коментара и да го сложиш на едно място. Бритни Спиърс е недостижима, тя е принцесата на попа и винаги ще бъде. А когато си пусна Кристина ме заболяват ушите от нейните крясъци и писъци. Знае само да се дере силово, няма магия в песните й. Докато Бритни притежава нежност на гласа, класа и страхотни песни, изпълнени с любов и магия. Като визия също е много по-красива и невероятна. Има и 2 деца и страхотно тяло. Много по-успяла е в музикален план. Има повече фенове.
5
3
 
35
 
! Отговори
до номер 3 преди 11 години
Ха-ха. Бръкни Спръст отдавна залезе, плюс това може да си мечтае да има глас като на Агилера...Кристина е страхотна! Справя се прекрасно като водеща на американското The Voice, а скоро предстои да издаде и нов албум.
4
1
 
35
 
! Отговори
Мадоня преди 11 години
Е какво ся улегна момичето но на младини такава тракачка беше ...... сигурно е счупила един прицеп с п*шки......
3
0
 
43
 
! Отговори
Arrows преди 11 години
Neveroiatna pevica s oshte po neveroiyaten diapazon na glasa.
2
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя и Брини Спиърс - незалязващите звезди
1
23
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TAMUN ZIMATA CHE IMA DA I REJEM SLANINA OT GAZO ZA MEZE