Робърт прости на Кристен

Патинсън не можел да живее без нея
17 сеп 2012 10:45,
39
Робърт прости на Кристен
Робърт и Кристен отново са щастливи заедно. Снимка: Reuters

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се събраха. Актьорът прости на половинката си, която му изневери с режисьора на „Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс и това стана обществено достояние.

Малко преди официалната премиера на последната част на сагата „Здрач" двойката е решила да изглади проблемите си и да се събере отново, пише в. Sun.

Източник разкрива пред медията, че Патинсън се чувствал ужасно от случилото се, но и не можел да издържа без своята половинка и решил да ѝ даде втори шанс.

„Те разбраха, че не могат да живеят един без друг. Кристен си изля сърцето пред него и го увери, че това е била еднократна грешка и няма да се повтори".

„Робърт видя, че това е една глупава грешка и след много разговори ѝ прости. Те наистина се обичат", допълни информаторът пред медията.

Разбира се, събирането им е имало и някои условия, които Патинсън е поставил. Едно от тях е Стюарт да прекарва повече време в родния му град Лондон, за да са заедно въпреки натоварената му програма.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
9
 
! Отговори
Роба Пати(л)съм преди 11 години
До Анонимен 26: Трудно се манипулира жена, която знае, че вече й е простена изневяра. Това означава, че мъжът е до такава степен хлътнал по нея, че ще й прости и всичко последващо ... и тази му слабост ще я накара впоследствие да му бие шута.
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мухльовец
21
4
 
5
 
! Отговори
до глупости преди 11 години
еххх, едно е да си селски бек и гаджето ти да е пиратско копие на някоя чалгарка, друго е да си "холивудска звизда" и да те унижат публично. за какво плащат на армия пиари, тогава. ама, хамериканците може и да се трогват от подобни историйки, в които жената изневерява, а мъжът прощава "след много разговори"
20
5
 
17
 
! Отговори
Приятели преди 11 години
В приятели Рейчъл го каза перфектно:Once a cheater, always a cheater! Тъй че Робчо прецакан си!
19
7
 
9
 
! Отговори
Жони преди 11 години
Какво означава, че е било грешка, отпра ми го здраво, ама аз до последно не разбирах какво става... Kъдето е текло, пак ще тече!
18
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хич не е глупав тоя.Така или иначе само тя си знае с колко е била преди него - официално с 1 разбира се, така че един повече все тая.Та сега евентуално Кристен ще се чувства малко виновна и Робърт ще може да я манупулира повечко. А това си е мечтата на всеки мъж - податлива на манипулации красива жена.Пък и като се замислите - дали ще си намери някоя по-различна - почти всички жени кръшкат и човек никога не може да е сигурен, но тази поне има фаца.
17
2
 
16
 
! Отговори
глупости преди 11 години
Така, да. Най-добре на 22 да се жени направо за него, и цял живот да не поглежда мъж, щото тоя й се е паднал. Предлагам също да се научи на прави мусака.Бе вие нормални ли сте? Не сте ли си падали по някой някога? Млади не сте ли били? Откъде да знае дали си пада по тоя пухльо, като с друг не е била (поне последните три години)? Че и големите мъже се изказват, да я бил заравял... Така, то като няма с какво друго, едната чест му остава на човек да се хвали.
16
8
 
24
 
! Отговори
мда преди 11 години
Хахахах. Голям цирк. За всички беше ясно, че това е поредният театър. Все пак тази тъпотия "Здрач" трябва да и се удари едно рамо;)
15
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Балък
14
5
 
16
 
! Отговори
777 преди 11 години
пълен ***
13
12
 
21
 
! Отговори
:) преди 11 години
***!!! Простил и, до кога до следващия път когато я засърби? Тази видя, че кариерата и залезе доста бързо и се чуди как да оправи нещата. Ей от такива им излизат имена на свясните мъже!!!
12
7
 
23
 
! Отговори
Кон-дьо преди 11 години
И тройка с коза да си направите, пак няма да си дръпна бозавата продукцийка на "новия" ви филм от торентите. За кино ич не ми и споменавайте ;-)Иначе nice try с ПР-а
11
9
 
30
 
! Отговори
Кучкар преди 11 години
Едно куче, научи ли се да си яде л**ната, просто го отпиши ...
10
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябваше да и тегли един терапевтичен пердах, за да се знае, кой е мъжът във връзката
9
6
 
18
 
! Отговори
PFf преди 11 години
Има си хас, да секне далаверата, да не са луди...
8
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като се замисли човек, даже във филма главната героиня яко флиртуваше с 2-***. Вярно че накрая избра този с повечето пари пред този с по-големите мускули, ама така е в живота.
7
12
 
12
 
! Отговори
Лестат преди 11 години
До АнонименКакъв ПР трик ве глупав? Ти би ли приел жена ти да каже на целия свят, че е спала с друг?Актьорите си вземат хонорари и след това ПР-а е работа на филмовата компания!
6
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само вие ли не разбрахте, че това беше гениален ПР трик? Дни преди премиерата на "Снежанка и Ловецът" лъсва историята за изневярата на Кристен. Вдига се яко шум около нея и режисьора на филми, което веднага повлиява на промитите американски мозъчета и те пълнят салоните. Дни преди премиерата на "Здрач" Робърт и Кристен се събират. Защо ли?
5
6
 
12
 
! Отговори
ВИЦ-брадър преди 11 години
Най-новият виц за Иванчо и Марийка - горната статийка.
4
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Робърт, ти си ***. Щом го е направила веднъж, ще го направи пак.