Матю Макконъхи: Жена ми е истинско предизвикателство

Актьорът за пореден път похвали своята любима
26 мар 2013 17:34,
5
Матю Макконъхи: Жена ми е истинско предизвикателство
Снимка: сп. DETAILS

Матю Макконъхи е един наистина щастлив мъж. Той има успешна кариера, прекрасна съпруга и три деца. Актьорът всеки ден благодари на Бога, че го е събрал с чудесната му половинка, в която ежедневно вижда предизвикателство.

В новия брой на сп. Details актьорът застава пред обектива на Марк Селиджър, където позира в костюми и после разгорещено остава по по-малко официален вид. Изваяното тяло на Матю ясно си личи и под купищата дрехи и вече никой не трябва да се тревожи за теглото му, което провокира доста коментари, когато свали десетки килограми за ролята си на болен от СПИН мъж.

Ето и някои акценти от интервюто.

За съпругата си Камила Алвес: „Имам съпруга, която е истинско предизвикателство. Миналата година снимах два филма без почивка. А тя просто ми каза: „Искаш да го направиш, направи го! Събирай си багажа, хващай се работа и го направи. Ние ще сме тук и ще те чакаме".

За това, че иска да поеме по-драматични роли: „Харесва ми това, което правя, но усещам, че както го направих последния път, така мога да го направя и следващия. Иска ми се просто нещо да ме разтърси. Искам да снимам филм с по-дълбоко значение. Спомням си, че написах някъде следното: „Искам да мога да се потопя в човечността на характера, който играя, всеки ден от снимките".

За скандала с Ланс Армстронг: „Той просто излъга веднъж, но това не го прави лъжец... Когато историята излезе наяве, го приех много лично. Но после разбрах, че не е толкова заради самия него. Сега се радвам за него, защото вече не се бори с този вътрешен конфликт".

А снимките на хубавеца можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Варненче преди 11 години
Такива са жените, за това си ги обичаме.И какво като шава, да не е лична собственост???
3
1
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
И моята е предизвикателство - да я овардя, че много шавлива! Понякога успявам. :)
2
0
 
5
 
! Отговори
преводач преди 11 години
character - се превежда "герой" (от филм), а не "характер", скъпи мои ..
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И моята жена е предизвикателство.