Роузи се гушка с Хари Стайлс и четирима други

Но Джейсън няма защо да ревнува, тъй като тя си пада по мъже „с опит“
4 юли 2013 17:36,
1
Роузи се гушка с Хари Стайлс и четирима други
Снимка: Glamour

Джейсън Стейтъм сигурно е най-спокойният мъж, щом „позволява" на половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли да застане в прегръдката на петима мъже. Всъщност те по-скоро са хлапета, но не по-малко чаровни от по-възрастните си събратя, защото това са певците от бандата One Direction. Лиъм, Луи, Хари, Зейн и Найъл са повече от щастливи да усетят на бедрата си изкусителното тяло на британската роза, която им прави компания през август в американското Glamour.

Шестимата не са се виждали преди снимките, така че им трябва момент на малко напасване. За първата си среща с Роузи Лиъм казва: „Не съм сред най-добрите, когато трябва да говоря с момичета. А ако видиш някой като Роузи, е още по-трудно. Не знаех какво да кажа, затова реших просто да си стоя и да се правя на готин мълчаливо".

Уайтли има своя версия за срещата си с момчетата и с усмивка започва разказа си: „Снимах с момчетата цяла сутрин и те са истински кошмар. Толкова са груби! Шегувам се, разбира се... много са сладки. Беше ми наистина приятно да се запознаем. Ще ходя на техен концерт тази вечер и много се вълнувам".

В броя прословутият Хари Стайлс, чийто любовен живот вълнува пресата, не пропусна да защити честта си ѝ заяви: „Тези, които ме познават, знаят кое е вярно и кое не".

Няма интервю, в което журналистите да не попитат красавицата за връзката и с Джейсън. Те продължават да се вълнуват от възрастовата им разлика, която е някакви си 19 години. А и в Холивуд има по-фрапантни случаи. Но Роузи не се впечатлява от постоянното любопитство и събира сили да каже следното:

„Той е много силен, красив и ме вдъхновява. Тези черти ги има само мъж с опит. Връзката ни няма нищо общо с възрастта. Работата идва и си отива, но ако у дома има някой, който те чака и мисли, че си най-страхотният човек на света, имаш сили да продължаваш".

Забавните снимки вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Тия са някакви страшени г.е.е.в.е. Направо се чудя как може такава плява да съществува. Англичаните много ги обичат такива "групи". Тамън се зарадваш, че едни залезат, а те се пръкнат нови. Като плевел са.