Вижте апартамента на Робърт де Ниро

Скоро негов собственик ще бъде Франк Лампард
15
Вижте апартамента на Робърт де Ниро
Снимка: pagesix.com

Според последните информации Робърт де Ниро е напът да продаде апартамента си в Ню Йорк на футболиста Франк Лампард и годеницата му Кристин Блийкли.

Имотът на актьора се намира в Уест Вилидж в Манхатън и струва 39 милиона щатски долара. Според агентите по недвижими имоти това е едно от най-красивите жилища в Голямата ябълка.

Мезонетът има пет спални, високи тавани, библиотека, просторна кухня, голяма трапезария, гараж за седем коли, дрешник, парна баня и самостоятелна озеленена тераса с 360-градусова гледка към река Хъдсън и града.

През последните две години Де Ниро пускаше под наем жилището за невероятната сума от 95 хиляди долара на месец, но според запознати футболната суперзвезда Лампард се интересува от покупка на дома, а не от това да го наема.

36-годишният Франк, който е най-резултатният играч на ФК „Челси“ за всички времена, и Кристин, която е известна тв водеща, се преместиха наскоро от Англия в САЩ, тъй като от това лято той ще се присъедини към футболния отбор на Ню Йорк Сити.

Според сайта Page Six, 71-годишният Робърт и 60-годишната му съпруга Грейс преди две години са се преместили да живеят в друг апартамент наблизо.

Кристин и Франк са заедно от 2009 г., а са сгодени от 2011 г., но все още нямат дата за сватбата си.

Де Ниро, който е съосновател на Tribeca Film Festival, е известен спортен фен, така че сигурно се радва на бъдещите собственици на елегантния си дом.

Вижте снимки на страхотния апартамент в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Пустият му Де Ниро, и Слави Тривуноооооооооооооооф си закачил на сн3.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е уютно, не ми допада.
8
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Видяхме и ???????Да си изплакнем очите.Много ми хареса обзавеждането - с изчистени линии, светло и приятно за окото.Както е отбелязал анонимен 3, голям недостатък е сградата пред терасата. Не е удобно да бъдеш на показ.
7
0
 
6
 
! Отговори
хмм преди 8 години
За "голямата ябълка" този апартамент е супер... много ми харесва че не е претрупан и е доста изчистен. Но без да искам да се заяждам под 360 градуса аз разбирам 360 градуса, а тука един блок като в моята панелка ми се набива в погледа :) е вярно че и там апартаментите са някакви за милиони ама пак си е блок нали :)
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубав, изчистен интериор, с нищо не натоварва гледащия го. Огромни площи 5 спални, 7 гаража... Това си струва пари в Манхатън.
5
6
 
7
 
! Отговори
Видяхме и ??????? преди 8 години
Трябва да го видим , защото ?????????????????А и като го видим , какво ?????
4
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дениро е дърк комунист глъм на слънчоглед
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименА и цената за наемане е също скромна. 100 хил долара на месец в сравнение с 100-200 хил еврона седмица които искат във топ дестинации във Франция са си пари за семки.-------Аз се съмнявам че ти имаш и пари за семки...
2
0
 
14
 
! Отговори
Мхм преди 8 години
Вчера Робърт де Ниро, днес Франк Лампард, утре аз... И така, кой знае...
1
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това е един от най-добрите имоти в "Голямата ябълка" то америкените са живи да ги ожалиш защото жилището е доста скромно.А и цената за наемане е също скромна. 100 хил долара на месец в сравнение с 100-200 хил еврона седмица които искат във топ дестинации във Франция са си пари за семки.