Бен Афлек се справи с алкохолизма

Искам да живея пълноценно и да бъда най-добрият баща, написа актьорът
15 мар 2017 18:20, Екип на Tialoto.bg
7
Бен Афлек се справи с алкохолизма
Източник: Instagram

Бен Афлек направи изненадващо разкритие в социалната мрежа, а именно, че вече е излекувал зависимостта си към алкохола и сега ще се фокусира да стане "най-добрият баща, който може да бъде".

"Приключих лечението си от алкохолна зависимост – нещо, с което се борех в миналото и ще продължавам да се боря. Искам да живея пълноценно и да бъда най-добрият баща, който мога да бъда. Искам децата ми да знаят, че не е срамно да потърсиш помощ, когато се нуждаеш от нея и да бъдеш опора на тези, които се нуждаят от нея", написа във Facebook 44-годишният актьор.

Афлек не пропусна да благодари на семейството и приятелите си, които го подкрепяли през цялото време.

"Късметлия съм, че имам любовта на семейството и приятелите си, включително и на партньорката ми Джен, която ме подкрепяше и се грижеше за децата ни, докато аз се борех със зависимостта си. Това е една от първите стъпки към едно пълно възстановяване", добави Бен. 

Това не е първият престой на звездата в рехабилитационна клиника. Когато беше на 28 години актьорът посети такава в Малибу (мястото, където са лекували зависимост Линдзи Лоън, Чарли Шийн, Робърт Дауни Джуниър, Бритни Спиърс).

Междувременно Бен и съпругата му Дженифър Гарнър все още отказват да се разведат, макар че публично признаха раздялата си през 2015 г. Причината бе подозрения на хубавицата за многократна изневяра от страна на половинката ѝ. Двамата имат 3 деца – Вайлет (11), Серафина (8) и Самюел (8), в името на които се опитват да запазят добри отношения и дори се заговори, че ще дадат втори шанс на брака си.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Наздраве за успеха!!!
3
4
 
5
 
! Отговори
Змей Малинар преди 7 години
Бен да, аз не. Аз съм си алкохолик. Жена ми и тя ме подкрепя. Помага ми в пиенето всяка вечер. И тя е алкохолик. Отказахме цигарите преди няколко години. Сега имаме повече за алкохол. Детето все още е с нас. Социалните не знаят. Детето не страда. Даваме му пари на воля да харчи/ трябва да компенсирам с нещо/. Това е за сега. Отивам да пия. Не знам дали жената няма да смукне всичко. Лека!
2
1
 
11
 
! Отговори
Абориген преди 7 години
Бен, Бен.. това е до гроб бате ..
1
0
 
7
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Еврейски приказки за лека нощ.