Ирен Кривошиева не иска развод, шести ще и е!

Актрисата признава, че бракът ѝ не е безоблачен
18 юли 2017 18:56, Александър Попов
14
Ирен Кривошиева не иска развод, шести ще и е!
Източник: сп. Love Style

Актрисата Ирен Кривошиева е категорична, че не иска да се развежда за шести път и да повтаря грешките от минали връзки. Тя признава, че бракът ѝ с оператора Николай Николов не е съвсем безоблачен. Двамата са заедно от шест години, а от три официално са семейство.

"Трудно и тежко върви бракът ни, но с много любов. Имаме си от всичко по малко – бури и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на самотен остров, щеше да е прекрасно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат на различни краища – ситуации, минал живот, който тежи върху нас. Много трудни моменти сме имали, а и всеки допир до околните е изпитание, защото ние в нашите среди сме покварени. Моят характер е особен и Николай ми помага много. Мъча се да се променя, но съм голям инат и доста своенравна. Ние не се караме, но той има такъв маниер на мълчание, което на мен ми е най-големият ужас и ад в живота, защото едно време така правеше татко", споделя Ирен пред списание Love style.

На съпруга ѝ му било неприятно и това, че тя е актриса. Въпреки трудностите обаче, с Николай досега не са се разделяли.

"С Божията помощ ще се опитаме да преодолеем всичко. Мисля, че човек е тук да се пребори със себе си и с изпитанията, а не да бяга от тях. Моят минал живот ме преследва постоянно и виждам, че липсата на търпение ме е лишило от доста ценности, които е можело да имам. Така че сега се уча на търпение", казва още актрисата.

Синът ѝ Влади имал намерение да се ожени за приятелката си Виктория миналата година, но направил завой и решил да учи трето висше – медицина. Затова отлага сватбата и бебето чак след като завърши и това образование. Той се чува често с баща си Стефан Данаилов и всичко е наред между двамата.

Ирен също е в добри отношения с актьора и често му се обажда, за да провери как е.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg


14
Още по темата: Ирен Кривошиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази досега се е клела 5 пъти във вярност и 5 пъти е излъгала, а все още има ***-шарани да и се хващат.Такова поведение обезсмисля въобще брака, предаността,грижата за ближния, любовта и т.н. И всъщност какво й харсват мъжете, че пък и да се женят за нея съвсем не мога да разбера!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пепи, да не си ми колега... "Добро е умереност, средина" - Аристотел.
8
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Според Аристотел крайностите са порочни поради това, защото са крайности. Шест брака - това тежи, това е свръхнормата, не може да се понесе без сътресения. Трябва да си свръхчовек за да не го забелязваш - иначе плащаш. И все пак, ,да се помъчим да останем хора докрай, т.е. с надежда за добро.
7
0
 
10
 
! Отговори
До българина 4 преди 1 година
Продължавам. В Бг на момичетата и момчетата с ценности като семейство, облекло и афинитет към образованието им викат задръстеняци. Ти би ли искал да дюдюкат след теб че си задръстрняк, да ти слагат разни мизерии по чантата и само защото си миролюбив да се гаврят с теб? Новините биха тъпани за гей парада. Сайтовете са пълни с реклами на джуки, цомби, певачки и разни там ей, ни и си сексуални двойки. Защо като спам в потока не излизат реклами на пленери и школи за деца? Прав си деградираме!
6
0
 
5
 
! Отговори
До българина 4 преди 1 година
Продължавам. В БГ жените с морал рядко стигат далеч. Това не се котира. Има много българки с морал и стари и млади. Калто има и стари кощрамби на които от векове им се носи славата. Още са вървежни. Даже са восоко в нивата на местната и висшата власт. Сега защо си прав. Да! Едни се плодиха, защото им разрешиха. Живеейки в глутница не в общесство се отсяват бойните, нахалнитe, eлементарните. И така до днес десет парчета....бол пари в къща от кашони, по умните станаха измамници.
5
0
 
8
 
! Отговори
До българина 4 преди 1 година
И си прав и не си. Мен това общество почти не ме изхвърли три пъти. Първи път имаш образование нямаш стаж гориш. Имаш цомби имаш работа, не е важно образованието или морала. Втори път започваш работа, жениш се раждаш дете. За стотинки над нормата ти режат детските. И така докато стана на 18. Загубих си работата, щото те децата често боледуват. Двата пъти бях изхвърлена. Какво като бяхме семейство и искахме три? Останахме с едно, поне не живееше в коптор от кашони.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че сте сгрешили като и отделяте място в публичното пространство. Аз проявих съвсем, ама съвсем малко любопитство, прочетох двайсетина реда и ми дойде в повече.
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не мога да разбера,защо ѝ се месят на тази жена в живота?Как ще се почувстват,ако и техния живот е разпъван на кръст от клюки? И ето това е разликата между Запада и България,докато там винаги ще ти дадат шанс да започнеш на чисто,отначало,в България винаги ще ти напрапват миналото,сякъш те никога не са грешили.После се чудят защо българите израствали в чужбина,а не в България?
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се обвързвайте и бягайте далече от жени, които нямат начесване...
1
3
 
12
 
! Отговори
И защо преди 1 година
се омъжва? Издръжка от всички?
А мъжете???????

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак
Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

Прически на знаменитости, които не излизат от мода (галерия)
Прически на знаменитости, които не излизат от мода (галерия)

Прически на знаменитости, които не излизат от мода (галерия)