Ирен Кривошиева не иска развод, шести ще и е!

Актрисата признава, че бракът ѝ не е безоблачен
18 юли 2017 18:56, Александър Попов
14
Ирен Кривошиева не иска развод, шести ще и е!
Източник: сп. Love Style

Актрисата Ирен Кривошиева е категорична, че не иска да се развежда за шести път и да повтаря грешките от минали връзки. Тя признава, че бракът ѝ с оператора Николай Николов не е съвсем безоблачен. Двамата са заедно от шест години, а от три официално са семейство.

"Трудно и тежко върви бракът ни, но с много любов. Имаме си от всичко по малко – бури и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на самотен остров, щеше да е прекрасно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат на различни краища – ситуации, минал живот, който тежи върху нас. Много трудни моменти сме имали, а и всеки допир до околните е изпитание, защото ние в нашите среди сме покварени. Моят характер е особен и Николай ми помага много. Мъча се да се променя, но съм голям инат и доста своенравна. Ние не се караме, но той има такъв маниер на мълчание, което на мен ми е най-големият ужас и ад в живота, защото едно време така правеше татко", споделя Ирен пред списание Love style.

На съпруга ѝ му било неприятно и това, че тя е актриса. Въпреки трудностите обаче, с Николай досега не са се разделяли.

"С Божията помощ ще се опитаме да преодолеем всичко. Мисля, че човек е тук да се пребори със себе си и с изпитанията, а не да бяга от тях. Моят минал живот ме преследва постоянно и виждам, че липсата на търпение ме е лишило от доста ценности, които е можело да имам. Така че сега се уча на търпение", казва още актрисата.

Синът ѝ Влади имал намерение да се ожени за приятелката си Виктория миналата година, но направил завой и решил да учи трето висше – медицина. Затова отлага сватбата и бебето чак след като завърши и това образование. Той се чува често с баща си Стефан Данаилов и всичко е наред между двамата.

Ирен също е в добри отношения с актьора и често му се обажда, за да провери как е.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg


14
Още по темата: Ирен Кривошиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази досега се е клела 5 пъти във вярност и 5 пъти е излъгала, а все още има ***-шарани да и се хващат.Такова поведение обезсмисля въобще брака, предаността,грижата за ближния, любовта и т.н. И всъщност какво й харсват мъжете, че пък и да се женят за нея съвсем не мога да разбера!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пепи, да не си ми колега... "Добро е умереност, средина" - Аристотел.
8
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Според Аристотел крайностите са порочни поради това, защото са крайности. Шест брака - това тежи, това е свръхнормата, не може да се понесе без сътресения. Трябва да си свръхчовек за да не го забелязваш - иначе плащаш. И все пак, ,да се помъчим да останем хора докрай, т.е. с надежда за добро.
7
0
 
10
 
! Отговори
До българина 4 преди 3 години
Продължавам. В Бг на момичетата и момчетата с ценности като семейство, облекло и афинитет към образованието им викат задръстеняци. Ти би ли искал да дюдюкат след теб че си задръстрняк, да ти слагат разни мизерии по чантата и само защото си миролюбив да се гаврят с теб? Новините биха тъпани за гей парада. Сайтовете са пълни с реклами на джуки, цомби, певачки и разни там ей, ни и си сексуални двойки. Защо като спам в потока не излизат реклами на пленери и школи за деца? Прав си деградираме!
6
0
 
5
 
! Отговори
До българина 4 преди 3 години
Продължавам. В БГ жените с морал рядко стигат далеч. Това не се котира. Има много българки с морал и стари и млади. Калто има и стари кощрамби на които от векове им се носи славата. Още са вървежни. Даже са восоко в нивата на местната и висшата власт. Сега защо си прав. Да! Едни се плодиха, защото им разрешиха. Живеейки в глутница не в общесство се отсяват бойните, нахалнитe, eлементарните. И така до днес десет парчета....бол пари в къща от кашони, по умните станаха измамници.
5
0
 
8
 
! Отговори
До българина 4 преди 3 години
И си прав и не си. Мен това общество почти не ме изхвърли три пъти. Първи път имаш образование нямаш стаж гориш. Имаш цомби имаш работа, не е важно образованието или морала. Втори път започваш работа, жениш се раждаш дете. За стотинки над нормата ти режат детските. И така докато стана на 18. Загубих си работата, щото те децата често боледуват. Двата пъти бях изхвърлена. Какво като бяхме семейство и искахме три? Останахме с едно, поне не живееше в коптор от кашони.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че сте сгрешили като и отделяте място в публичното пространство. Аз проявих съвсем, ама съвсем малко любопитство, прочетох двайсетина реда и ми дойде в повече.
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не мога да разбера,защо ѝ се месят на тази жена в живота?Как ще се почувстват,ако и техния живот е разпъван на кръст от клюки? И ето това е разликата между Запада и България,докато там винаги ще ти дадат шанс да започнеш на чисто,отначало,в България винаги ще ти напрапват миналото,сякъш те никога не са грешили.После се чудят защо българите израствали в чужбина,а не в България?
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се обвързвайте и бягайте далече от жени, които нямат начесване...
1
3
 
12
 
! Отговори
И защо преди 3 години
се омъжва? Издръжка от всички?
А мъжете???????