За 100% възстановяване: Кристин има нужда от дарения

Операциите й до момента струват ?70 000, но трябват още
21 май 2018 18:32,
49
За 100% възстановяване: Кристин има нужда от дарения
Снимка: Facebook

Моделът Кристин Илиева, която пострада при тежка катастрофа с поп изпълнителката Дивна, има нужда от средства, за да се възстанови напълно.

Семейството й се обръща с молба към всички добри хора, които могат да й помогнат.

"Кристин вече два  месеца се бори да се възстанови от ужасния инцидент, след който сериозно пострадаха и двата крака. Тя претърпя множество операции както в България така и в Турция, където само през последния месец и бяха направени общо 5 операции за поставяне импланти в бедрената кост, таза и коляното както и пластики на двата крака", написаха близките й в писмо до медиите.

Още по темата

До момента всички операции на Кристин са стрували над 70 000 евро, събрани от нейното семейство, роднини, приятели и добри хора.

"За съжаление са нужни още доста средства (приблизително 65 000 евро) за нейните бъдещи операции и рехабилитации в чужбина, които гарантират 100% възстановяването й. Нейното семейство няма финансова възможност да продължи напред процедурите и затова се обръщат към всички добри хора", се казва още в писмото до медиите.

Близките й се надяват на помощ, с която Кристин да се върне към нормалния си живот и да стъпи здраво на краката си.

Те напомнят, че тя е един от най-успешните български модели, която за две години е работила на няколко континента за големи световни клиенти като.

Кристин Илиева пострада тежко в катастрофа на 12 март, зад волана на смазания автомобил бе певицата Дивна, която не пострада при инцидента.

Кристин бе с опасност за живота, с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния.

Ето и дарителската й сметка:

КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА
BG70FINV91501317158471

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
49
 
! Отговори
ined преди 5 години
Оная кифла Дивна що не ги плати тя?
19
2
 
14
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Па.ча, пари да взима от ***.кача...
18
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази никога няма да обърне внимание на нормално момче от средната класа. Ще му се изсмее в лицето. Но ако си богат и известен оооо ти си номер едно. Е защо се обръщат сега къмпсредната класа? Тези пиявици нас ни нямат за хора. Ай сиктир сне пари искат от нас? Да и плати накои богаташко животно което има намерение да я ***
17
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЛКО ОЩЕ ХОРА ИМАТ НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ, ААААА? И защо това мypвенце е нещо повече от тях????
16
11
 
2
 
! Отговори
С преди 5 години
До GaribaldiСилно се надявам да тролваш, щото ако има толкова ретардирали хора като теб в БГ. Няма да се оправим още 20 год.
15
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще я бодна
14
13
 
23
 
! Отговори
Garibaldi преди 5 години
След тази статия се съмнявам дали е имало катастрофа.Така да се пращат пари на тъмно...смърди...много смърди тоя случай. Има ли някъде снимки от инцидента? Това момиче има ли профил някъде, за да узнаем повече за случая?Може да е схема за пари играейки на състраданието на хората.В Сащ тази практика е отдавна въведена където предполагаеми жертви на училищни стрелби искат пари от граждините за възтановяване или погребения при инсценирани стрелби.В цялата схема играят и медийте естествено.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е добре де, всички рехабилитации се правят в чужбина, струват по 50-60-70 000 долара, някой и по 100+ толкова ли няма клиника в България която да приема тези суми?щом там ги има значи е изгодно....
12
7
 
44
 
! Отговори
к преди 5 години
мутрите дето ги тресат да им дадат пари за кърпене на празните им глави
11
2
 
37
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Да си изтеглят банков заем срещу залог от имот. Откъде накъде ще с етърсят пари от хората? Никой не е суперзвезда..
10
3
 
37
 
! Отговори
бай Драган преди 5 години
аз съм добър човек, ама нямам парищото нямам пари и да поканя това момиче да излезе с ментя ще ми откажекакво да правиш такъв е живота
9
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си ипотекират някой имот и да си изтеглят банков заем. А не да си стискат имотите и да очакват чуждите хора да плащат за лечение. Обърнаха ни на касичка. Я, да си покажат имотното състояние..
8
0
 
29
 
! Отговори
Член преди 5 години
Дивна да не е супер звезда?50 хиляди евра в брой са много пари за мнозина българи...
7
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо искат да се събират пари, след като има застраховка колата и застрахоателят е длъжен да плати. Или в България всичко е шмекерия, дайте си парите а пък после ще видим кой какво ще плати.
6
0
 
15
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Вероятно има право на обезщетение от застрахователя, но след време, може да се съдят взаимно... а, и ако е била без предпазен колан, може да откажат... С тези банкови сметки... SMS е по достъпно, и много била дарили 1-2лева
5
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да теглят заем , после като им платят от застраховката ще го върнат .Повечето познати на това момиче ще са паралии, да и помогнат като искат защо занимавате обикновените хора
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам Дивна за даде някой лев
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не дава Господ, наистина пострадала. Но като пострадала по време на ПТП има право на обезщетение от застрахователя на Дивна, като с тези средства миже да се рехабилитира до оздравяване. Или и те като вдовицата на Боян пътво събират, пък после каквото дойде щв го мислим?
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Слави изчадията сеят само добрини по света
1
0
 
76
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Дивна може спокойно да се включи.

Спонсорирани публикации