Звезди набират средства за трагедията в Австралия

Много от тях не искат да афишират даренията си
13
Звезди набират средства за трагедията в Австралия
Reuters

Австралия се намира в най-трудния си период от десетилетия насам. В момента страната се бори с огромни пожари, които взимат жертви, изпепеляват домове и принуждават хиляди хора да напуснат родните си места. Според официалните източници, близо 6 млн. хектара гориста местност е изгоряла, а около 480 млн. животни са загинали.

Трагедията докосна много хора, в това число и известните личности. Никол Кидман, Пинк, Елън Дедженеръс и още много други се включиха в даренията към Австралия, за да подкрепят пожарникарите и доброволците, които се борят с огнената стихия. Освен това, звездите приканват и своите фенове да последват примера им.

Изпълнителката Пинк публикува в социалните мрежи списък с организации, на които всеки може да дари. Тя обеща да изпрати 500 хиляди долара към Австралия, за да може страната да се справи по-бързо с трагедията. 

„Съкрушена съм от това, което се случва в Австралия. Мислите ми са с всички, които се намират там в момента“, пише изпълнителката в социалните мрежи. 

Примерът ѝ последва и Никол Кидман, която е родом от Австралия. Тя също обеща да дари 500 хиляди долара и написа, че „мислите ни и молитвите ни отиват към всички в Австралия, които са засегнати от пожарите“.

Хю Джакмън, който също е австралиец, не споменава своето дарение, но публикува снимка, с която приканва своите фенове да се включат в помощите. Елън Дедженеръс също не оповестява колко точно е отделила за Австралия, но подкани последователите си да я последват в даренията. „Почти е невъзможно да се разбере колко точно голяма е огнената катастрофа в Австралия. Ето три организации, на които аз вече дарих средства. Надявам се и вие да ме последвате“, пише телевизионната водеща под серия от снимки, на които се вижда какво са причинили пожарите досега.

Още за звездите, които набират средства за Австралия, четете в Tialoto.bg 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
от.Сидней.Австралия преди 4 години
Значи си ми кумшия, ти на бонди или бонди джънкшан си. Anyway, валя вечерта яко понеделник, вторника през деня беше горещо и ноща прекапа, вчера май пак прекапа и времето е студено и мрачно. Та къде каза че си на бонди, може да те видя ако наистина си тук?
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странно. Аз живея в Bondi и тук не вали.
10
0
 
1
 
! Отговори
водолей преди 4 години
Поддържайте огъня, идвам!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давайте братя.ДМС-австралийски гущер. Аз ще дам на заплата, че сега съм я поокъсал след ДМС-дъщеря на Сюлеймани.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само потоп ги оправя. В поглед.инфо има интересна чужда статия за това как се е стигнало дотук.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До inedВтория ми гараж седи празен, ползвам го за работилница да правя електрически байкове с които кръстосвам из джунглите. Тук от 3 дена вали, имаше пожари преди 1 месец, хората си зеха парите от застраховките и вече карат чисто нови коли доволно. А аз си карам автоматика доволно, качвам си байковете или отивам до някой риф да се гмуркам, живея сред красота която може да гледате по Нешанал Геграфик. Всичко това ми идва бонус към 6 цифрената годишна заплата в долари. Поздрави от Сидней.
6
2
 
4
 
! Отговори
ined преди 4 години
Давам 5 стотинки за да купят нова мушама на сиднито щото старата му изгоряла и нямало с какво да се завива докато спи под моста
5
2
 
9
 
! Отговори
BGN преди 4 години
Интересно, когато горя Сибир на никой не му пукаше, малко по-късно и Бразилия
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах клипчета от там.Чувствам се странно хора притежаващи по 4-5 автомобила и къщи с размерите на малка гимназия да се оплакват от липса на средства.
3
1
 
4
 
! Отговори
Да наемат килъри преди 4 години
за изтребване на най-побърканите "екоактивисти" в Австралия, ще има по-голяма полза. Заради тях в "резерватите" не се разчиства гнилият паднал дърволяк и няма санитарна сеч. Заради тях са рязко ограничени даже контролираните палежи на сухата трева - да не пострадало някое пиленце, разбираш ли. И ето ти апокалипсис и щети за милиарди долари. Поуката е, че екоталибаните трябва да висят по фенерите, а не да дърпат човечеството с все сила към пропастта.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трагедията е прекалено голяма за да ми пука какъв пореден пи ар си правят Холивуд звездите.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как точно с тези пари гасят пожар, мислех че парите имат способността да горят при допир до огън.