Ева Мендес: Заради децата си има роли, които не бих приела

Актрисата споделя защо не се е снимала във филм от 2014 г.
19 яну 2020 16:05, Дарена Найденова
10
Ева Мендес: Заради децата си има роли, които не бих приела
Снимка: Getty

Измина доста време откакто видяхме Ева Мендес на екран. Актрисата последно игра във филма „Lost River“, който беше режисиран от съпруга ѝ Райън Гослинг. Много от феновете ѝ се чудеха каква е причината за решението на звездата да се оттегли от Холивуд, но само един от тях се престраши да я попита.

И причината е повече от добра – Ева Мендес иска да даде добър пример на децата си. Тя и Райън Гослинг са родители на две дъщери – Есмералда Гослинг и Амада Гослинг. "Вече съм майка и има роли, които не бих приела. Има толкова много теми, с които не искам да се асоциирам и това ограничава изборите ми, но аз не се притеснявам от това", отговори Мендес.


Тя обаче обеща, че има проекти за бъдещето, които може да зарадват феновете ѝ. Но те отново няма да са свързани с киното. По-скоро ще видим Мендес в рекламни кампании, както и в създаването на модна линия дрехи. Все пак Холивуд все още не е отписан от ума на Ева. „Ако има нещо, което си струва да направя, ще се върна към актьорството“.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ролидецаЕва Мендес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуи а на
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилното решение е да снима гола и да сложи силикон мъжете я искат гола и със силикон
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тя наистина е голяма рядкост за днешно време да има такова поведение. Което и прави чест. Допреди да се появат децата и, е друга тема, но сега е взела правилното решение.
2
7
 
4
 
! Отговори
да, бе да преди 4 години
от 2014-та нямаше една роля за нея, ама е толкова способна и талантлива, че единственото за което я търсят е за някоя роля в която да покаже малко плът. Анджелина има повече деца от тази и не е спирала да кърти бокс-офиса.
1
3
 
30
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Това е достоино за уважение. Не се държи като плеймейтки , които се снимат както майка ги е родила за пари. И после даже за много важни се имат. Не всяка млада и хубава жена се снима за пари, някои имат достоинство и възпитание.