Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Шоуменът и политик определи Николаос като глупав
13 апр 2020 14:32, Александър Попов
502
Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?
Снимки: Олег Попов/колаж: Dnes.bg
Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.
 
Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.
 
Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.
 
Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.
Още по темата
Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той. 
 
Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване. 
 
"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.
 
Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.
 
И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.
 
Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.
 
Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.
 
Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции. 
 
И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.  
 
Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства. 
 
В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.
 
Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.  
 
Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
5
 
29
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Надцени се..."Със стари...нов бардак не се прави!" Не може да гледаш десетки години едни и същи физиономии по един час и после да решиш, че в същите има хляб да ги гледаш по незнам си колко часа в собствената им телевизия. За да се развива нещо то трябва да се обновява. За да се развива телевизия трябва не само системно обновяване, но и изцяло новаторски неща.
262
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави се изтърка преди повече от 5 години. Цитиридката е по-добре. Слави много се изнерви последните години. С политиката направи голяма грешка.
261
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трифонов,сложи си маска!Ще изглеждаш по-човечен,а и ще си отваряш устата по-рядко.
260
11
 
34
 
! Отговори
Е,бравос преди 4 години
Това че си заядлив егоист и убийствено слаб бъдещ политикан,стана ясно на всички. Лозунгарското ти шоуповедение, подкрепяно от заблудения сценаристки екип,не ти носи никакви активи,просто като г-н Президента,ставаш все по-смешен от ден на ден.А тази задявка с Цитиридис, те разкрива, доколко ниско си свалил топката.За съжаление си.....
259
21
 
24
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Не гледах телевизията на Слави , до момента в който почнах , да гледам тоя цитиридис . Чудиш се къде , да се смееш . Когато разказва , май само на него , му е смешно . Чудя се кога разказва някаква история , или разправя някоя смешка , той си разказва някакви истории , които според него са смешки , но само той се смее .
258
17
 
41
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Цитиридис е млад, свеж, позитивен, енергичен, усмихнат. Слави е намръщен популист и манипулатор.
257
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цацабирис е много зле, но е с класи над Славчоте.
256
7
 
31
 
! Отговори
авторитет! преди 4 години
ммм даааа, явно през всичките тези години чичо Слави достатъчно добре е прикривал простотията.Жалко, че по такъв низък начин напомня за себе си.. Много е сложно да остарееш като катедрала, а не като ***!
255
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко сподавена злоба, колко клокочещ гняв и безсилие. С киселина напръска дори човека, с когото се предполага, че се сдобрява - Маги. Да не си докара още заболявания. Тая нервна система има капацитет, а Славчо, изгубен в Горубляне, е като тенджера под налягане. Съжалявам го
254
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маляката не струва ! Това е истината ! Опитах се да го гледам ама той зорлен се прави лиглю .Славчо по ставаше макар че и него съм го гледал рядко
253
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Анонимен са отбелязани всички, които не въвеждат друго име. Като мен и още няколко стотин други отдолу. Не знам колко книги да ти препоръчам, защото така не става. Едва ли ще наваксаш някога
252
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Големият продуцент" Слави предизвиква Магърдич да му дава пари. "Честният човек" Слави обижда от безсилие и завист Нико. Най-доброто решение на бТВ за последните години беше да му прекрати договора и да спре да ни го натрапва.
251
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гледайте си гея какво ви пречи слави? за всеки влак си има пътници
250
31
 
13
 
! Отговори
Независим преди 4 години
А бе май Слави стана неудобен и опасен за сганта от калинки,*** и третополове...Тая слабоумна пасмина винаги и харесва да е наведена.Както и нейния вожд простака и национален предател Боко тиквата.
249
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо на 53 години изглежда като на 73.Злобата го състари.Яде го вътрешно и външно.
248
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек с достойнство и чест не завижда и не злослови по чужд адрес пред всички хора в отсъствието на ответната страна...Сами си правете извода кого визирам.
247
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селски комплексар
246
6
 
28
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 4 години
Може да се извади се момчето от селото, но не и селянията от момчето...
245
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че телевизия 7/8 е пълна трагедия. Това е и повода за българската злоба избухнала у Трифонов като вулкан. На такъв злобар е вредно да му се дава власт, вредно е за хората.
244
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този формат е изчерпан.И Комиците също.Да пускат кепенците.Радвам се че няма да има пошлите-Фермата на опосумите и Плажните брадърски игри на тЪпарев и гейТушев.