Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Шоуменът и политик определи Николаос като глупав
13 апр 2020 14:32, Александър Попов
502
Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?
Снимки: Олег Попов/колаж: Dnes.bg
Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.
 
Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.
 
Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.
 
Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.
Още по темата
Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той. 
 
Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване. 
 
"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.
 
Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.
 
И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.
 
Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.
 
Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.
 
Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции. 
 
И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.  
 
Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства. 
 
В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.
 
Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.  
 
Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
28
 
13
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Ама къде ги видяхте тези махленски обиди не стана. Много премерено критично. А че шоуто по Бтв е пълен шит, мисля че на това мнение са повечето българи, но най-добре е да се направи проучване !!!
242
11
 
17
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Византиеца не го гледам, сори.
241
2
 
32
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Фалшив герой би казал Тодор Колев.
240
8
 
50
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
Без "слънцето" Славчо явно БТВ трябва да спрат с работа. Само той в тази държава знае да води шоу. Едно е да кажеш че не ти харесва шоуто а съвсем друго да обиждаш водещия който нищо не ти е направил. Слави се забрави покрай амбицията да става политик и взе да показва истинското си лице. На този цялото му шоу е с крадени елементи от такъв тип шоута от САЩ но взел да говори че БТВ копирали него. Славчо е от хората които не знаят кога да спрат. *** явно само пари не стигат трябва и резил.
239
4
 
17
 
! Отговори
Най-скъпата картина преди 4 години
в света коя е?"Арменци се връщат от жътва".Халваджиян няма да ги видите физически работни...
238
34
 
13
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Измъчена работа е Цитиридис, нито харизма, нито естественост, нито хумор, нито артистизъм. Не ми харесва шоуто му. При Слави нещата ставаха с лекота...
237
3
 
18
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Тези мазни Халваджан нещо потомствени ли са в БиТиВи? Не гледам нито Слави нито гръцки оедали.
236
19
 
8
 
! Отговори
Лошо тръгнаха преди 4 години
Още преди 40 години прекръстиха великия български космонавт Георги Какалов на Иванов, заради лошата конотация на името в славянския свят. Щото в 90 процента от славянските езици значи еди какво си и ще стане майтап. Без пазарна икономика, без рейтинг, без реклами.Сега тия не се сетиха, че това име за българите е непроизносимо, незапомнящо се, само то обрича предаването на провал.Сякаш някой иска да върне Слави в БТВ на бял кон. Като спасител. Но ако се откаже да прави партийка, де...
235
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 283 На бас че си около 30 г ако изобщо ги имаш Щото се съмнявам! -:) По големите от теб ,трябва да се гледат с респект момчето ми! Вие младите щом се съберете и сте на едно "мнение" по дадени теми и ги разисквате и сте до там! Всеки един По голям от вас човек. Е знаещ и можещ! Знае 2 и 200 -:) Схващате ли? Конкретно в случая.Ти самият "схващаш" ли? Мисля че Едва ли!!!Гаранция!Опита и самочувствието момчеее.Който на теб ти липсва! -:) Това че си казал и са те "подкрепили" Твоите наборчета???
234
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смешките на дебелия селски *** отдавна не са смешнизатова е толко злобен
233
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо е един киселяк викач а чувството му за хумор е подигравчииско,пошло и само за от кръста надолу.И сценаристите му същите.Отвратителни лигочи.Вечерта на Северозапада-долна селяндурска кръчма.Писна ми и от Гацо Бацо и производните му.Само музикантите му са добри.От Славчо вече нищо не става.Да си гледа старините и да си харчи парите,този Нарцис.Не гледам и предаването на Сиктеридис.
232
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
злобен и дебел селски клоуностарява кат ***
231
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дебелият Гърневски, дантеленият Георги Марков, *** Антон Тодоров и Георги Харизанов. Това са индивидите плюещи срещу Слави. Бай Ставри ще ги посрещне. След една година.
230
26
 
7
 
! Отговори
българин преди 4 години
Това гърче копира шоуто на Слави! Гледах откаси от начало и до там! Вече БТВ ,чух от колеги,Че го пускали в 22 часа а не както Слави в 22 и 30. Славчо,зарежи го това тъпо парче и се стягай за Парламентарните! Каквото успя да натрупаш като "паричен капитал" Това ще е! -:) Стягай се да гееее! -:) Ако моставиш тия шопи и Бойкофили. Ще си го избират още както избираха др "комунист" Костов! Да ги /ни клати още поне 10 г уви! СТЯГАЙ СЕ!
229
10
 
26
 
! Отговори
Така и така... преди 4 години
Слави, че е бита карта, бита е. Той вече няма място на екран, трябва да си стои продуцент. Прекалено кисел, амортизиран и недоволен от живота е. Но е работохолик и професионалист. Не, че някой друг не би бил след правене на едно и също 25 години.Ама пък тия дето му ги водиха за конкуренция... Иван и Андрей, DJ Дамян, Азис, някакво магаре "Народе мой", Дони? Сега и тоя юноша бледен? Да нямаш рейтинг по БТВ? Баш сега, по време на карантина?Не става гърчето. Спирайте. Писах го още февруари.
228
7
 
15
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Въпрът е защо това момче се лансира толкова .Дебело да подчертая ,не харесвам Слави !! Но остината е че шоуто на Цитаридис е нелепо .. Изключително глупави смешки .. на моменти ми напомня на Къци
227
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Човекът няма чувство за хумор, но се опитва се самоописа. Беше известен като киселяк с труден характер, поне последните години. Не знам кой е Цитридис и става ли като комик, но завистта наистина си личи.
226
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За мен и двамата са чалгари в чалгарски телевизии!
225
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 268 Концерта на Васил Левски беше мегаломански....над 100 човека артисти, певци , музиканти- да беше много добър концерт, но по- добри бяха 2-та му концерта в зала Арена Армеец. За мен поне! Защото имаше по- добър подбор на песните най- малкото спрямо тези от стадиона.А и в зала е по- сплотено, и по- чувствено сякаш.
224
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
53 годишен прънгач с...обици...Това откъдето и да го погледна ми се вижда прекалено неМъжко...Явно чалгата си дава някакво отражение върху поведението на съответния индивид ,който я проповядва по стадионите.