Есенният маникюр на Кайли Дженър

Вижте как съчетава два цвята лак
11 сеп 2020 23:40, Иванка Гъркова
5
Есенният маникюр на Кайли Дженър
Снимка: IStock

Съвсем скоро ще настъпи есента, но не бързайте да приготвяте по-дебелите дрехи в гардероба си. Синоптиците ни обещават циганско лято, по време на което ще се порадваме още малко на любимите ни аутфити за отиващия си сезон. А една известна личност ще ни даде вдъхновение за нашия септемврийски маникюр.

Малко преди Ким Кардашян да обяви, че цялата фамилия спира да снима своето шоу, Кайли Дженър показа нестандартен начин, по който използва една от тенденциите за 2020-а година и цветовете на есента. Тя си направи френски маникюр, като на лявата ръка той е в оранжево, а на дясната – в зелено. И двата нюанса са с лек неонов ефект.

По време на пандемията младата милиардерка определено експериментираше, като често искаше от маникюриста си по-цветни нокти. Така много от последователите ѝ си направиха нейния маникюр, който прилича на дъга – всеки нокът е с различен цвят. Сега тя е решила да разнообрази, като вместо наслагване на цветове, използва съпоставяне само на два.


Основата на маникюра е почти незабележимо млечнобяло. От снимките на Дженър се вижда, че френският маникюр е асиметричен, като дъгата от лявата страна на оранжевото и от дясната на зеленото, стига до средата на плочката.

Вижте как Кайли Дженър използва лака и съчетава цветовете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само разни кифли се терзаят от такива новини.
2
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Светът се тресе от пандемията, хората умират, а вие Днес Бг, сте се вторачили в маникюрчетата, задниците и джуките на известните кифли! Абсолютен цинизъм!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже мили как ще продължи човечеството без фрик шоуто на кардашинците. Не знам. След ковид 19 това е най лошата новина за годината