Радина Думанян обяви пола на бебето

Актрисата от "Откраднат живот" позира с коремче
29 окт 2020 22:04, Иванка Гъркова
2
Радина Думанян обяви пола на бебето
Pixabay

„Момиче е!“. Това написа актрисата Радина Думанян във Facebook и качи снимка, на която позира с наедрелия си корем. Звездата от сериала „Откраднат живот“ е в най-щастливото очакване – на своята първа рожба. 

За да покаже, че си има дъщеричка, тя е избрала да облече искрящо розово сако, освен това носи шапка и шал в бонбонен цвят. В ръката ѝ пък има балон, който също доказва, че тя ще си има момиченце. 
 
Думанян, която доскоро участваше в част от постановките на Драматичен театър-Пловдив, обяви, че ще става майка това лято, след като се завърна от своята морска почивка. Оттогава тя споделя повече свои снимки в социалните мрежи. 
 
Наскоро Радина се пошегува, че вече коремът ѝ е толкова голям, че направо го използва за масичка, за да си слага любимата храна, която похапва в парка. С друг свой пост тя разкри на последователите си, че чете Достоевски на бебето. 
 

Кои други български актриси заченаха и родиха през 20-20-а година, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
адолф преди 3 години
До ЕвалаВреме е да ги бастисаме щом ти е бъктисало!Аз са захвана с ония тумбак от отровното трио Тумбакян ли беше там....къв беше че се не сещам...
1
1
 
8
 
! Отговори
Евала преди 3 години
ЪБъктиса ми от арменци напоследък.