Джейми Фокс отрече обвиненията за сексуално насилие

Говорителят му е категоричен, че подобен инцидент никога не е имало
26 ное 2023 18:15, Дарена Найденова
8
Джейми Фокс отрече обвиненията за сексуално насилие
Снимка: Getty Images

Джейми Фокс отрича обвиненията, направени срещу него в съдебни документи, посочващи го като сексуален насилник. Според жалбата, подадена от жена, чиято анонимност се пази, случаят е от 2015 година и е станал в ресторант в Ню Йорк.

В четвъртък обаче говорител на 55-годишния актьор заяви пред списание People, че подобен инцидент въобще не се е случвал.

"През 2020 година тази жена подаде почти идентична жалба в Бруклин. Този случай беше отхвърлен почти мигновено. Днешните твърдения не са по-различни от тогавашните. Ние сме уверени, че те отново ще бъдат опровергани", се казва в официалното съобщение до медиите.

Говорителят допълва, че веднага щом се докаже невинността на Фокс, той ще заведе дело за клевета срещу анонимната жена и нейните адвокати за това, че са предприели нови действия на база на лъжливи и измислени обвинения.

Статията за Джейми Фокс можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Джейми Фокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Скромно мнение преди 7 месеца
Има си хас , та да признае. Да не е глупав.
4
0
 
2
 
! Отговори
Гларуса преди 7 месеца
Обарвал съм и съм секксил хиляди нашенки и чужденки .... чет нямат . Ама никоя не иска да ме съди. То и нямая смисъл. С тия 10 лева в банковата ми сметка и четири кредита . Няма желаещи. Пък тоя поканил някаква, никому неизвестна преди десет години в ресторанта .... и сега и дължи няколко милиона долара . Ами супер. Не само си и платил вечерята на тая бездомница, ами сега и ще плащаш за компанията и ... с лихвите . Поне да я беше чуккнал , баллък.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ето какво се случва когато феминистките си прокарат социопатски закони - всяка златотърсачка започва да съди чичко паричко, пък и обикновенни мъже, за "сексуално насилие" с искане разбира се за солидно обезщетение. Няма да се учудя и ако от сектора с платена любов не започнат да си съдят клиентите - този свят съвсем вече полудя.
2
1
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
ИЛИ НЕ Е ПРЕВЕДЕНО ДОБРЕ ИЛИ АДВОКАТИТЕ МУ СА НЕНОРМАЛНИ! ПЪРВО КАЗВАТ, ЧЕ ЗНАЯТ КОЯ Е ЖЕНАТА ПОДАЛА ИСК СРЕЩУ ДРУГ ПРЕЗ 2020-ТА ПОСЛЕ ПИШАТ , ЧЕ ЖЕНАТА Е АНОНИМНА!
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Верно ли? Така като го гледам този Американски " ром", едва ли му е пукало,щом има нещо за " шляка е", коя е и какви точно са " интересите" и!!!-:) Интересно как само една дама се е появила с претенции! Такива като тоя,гледат да забършат всичко по пътя си от женски пол!!!