Руски олигарх предупреди Том Круз за новото му гадже

Актьорът нае цял етаж от ресторант да ухажва Елсина Хайрова
17 дек 2023 08:21, Александър Попов
92
Руски олигарх предупреди Том Круз за новото му гадже
Снимка: БГНЕС/ЕРА

61-годишният Том Круз наел целия етаж на луксозния лондонски ресторант "Новиков" в Мейфеър за романтична вечеря с новата си любов - 36-годишната рускиня Елсина Хайрова.

Актьор от "Мисията невъзможна" бе забелязан за пръв път с бившата съпруга на олигарх миналата седмица.

Според "Сън" Том, чието състояние възлиза на 500 млн. паунда, е похарчил 500 паунда за вечеря с омар и суши за двойката.

"Том изглеждаше много влюбен и държеше да чуе всяка дума на Елсина. Двамата изглеждаха физически много близки. Той беше много щедър и даде 100 паунда бакшиш на персонала, преди двамата с Елсина да се измъкнат през страничната врата на път за колата", каза свидетел на срещата.

Актьорът е видян да се гушка със дамата на парти с приятели, които твърдят, че холивудската звезда е "обсебен" от нея и че двойката е "неразделна".

Бившият модел, който има британско гражданство, преди това беше женена за руския магнат Дмитрий Цветков, с когото живееше в имение на стойност 22 млн. паунда в имението Уентуърт в Съри, както и в къщи в Лондон на стойност 18 млн. паунда. Двойката притежаваше и имоти в Дубай и Кипър, както и коли, бижута и колекции от произведения на изкуството на стойност милиони лири.

Техният скандален развод попадна в заглавията на вестниците през лятото, след като Хайрова беше обвинена, че е укрила значителни активи от бившия си съпруг, включително колекцията си от чанти на стойност 1 милион паунда.

Но бившият ѝ съпруг предупреди актьора, че на новата му любов трудно може да се угоди - и твърди, че по време на бурния им 11-годишен брак той е похарчил изумителните 10 млн. паунда за дрехи и още 2 млн. паунда за чанти.

В ексклузивно интервю за MailOnline магнатът Цветков заяви: "Независимо с кого е тя - с Том Круз или с някой друг, той трябва да бъде наясно, че тя обича хубавите неща в живота и има скъп и луксозен вкус. Том трябва да държи очите и портфейла си широко отворени."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Том КрузЕлсина Хайрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
3
 
! Отговори
ох леле преди 5 месеца
вие за нищо не ставате камоли някоя да се озърта за вас
48
1
 
3
 
! Отговори
До 54 преди 5 месеца
Знаеш ли колко си прав? Но с една корекция. За доста по-млади от тях момчета се озъртат разведени каки и лелки, които вече са родили децата си. Не търси в негово лице евентуален съпруг, нужен й е за нещо съвсем друго. Но понякога се случва такава връзка да продължи дълго и той да пропусне най-яките си години за свалки с девойчета. Знам даже няколко случая, при които такава двойка в крайна сметка се жени. Но само в един от тези случаи 39-годишната съпруга роди дете на своя 32-годишен втори съпруг
47
1
 
5
 
! Отговори
Народна песен преди 5 месеца
Стар козел млада върба кършеше, кършеше. Със рога здраво, здраво люшкаше, люшкаше!
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ясно е, че доста жени не схващат, че остаряват и като станат на 30-40 години се озъртат за някой мъж на 18-20 години. Сметката не е сложна - до колко години мъжа може да създава деца и си колко години жената го може. Това е водещото.
45
5
 
2
 
! Отговори
Е хей, деде! преди 5 месеца
До Дядо ви - Много си хитър. Как пък няма да скоча за мъж над 35 г. :)) И млада жена на 30 г. да се хване с увяхващо, оплешивяло чиче над 50 г., на когото шкембето му пречи да види върховете на обувките си? Как не.
44
2
 
1
 
! Отговори
Старо хвали младо еи преди 5 месеца
Еи ,еи ,ама на 61 г колко ще ееш . така че и тоя вече е във юноши старша възраст ,а от многото мадами и по стар юноша може да е !
43
2
 
4
 
! Отговори
Дядо ви преди 5 месеца
Интересен е въпроса за възрастовата разлика между мъжа и жената. Принципно за жената няма горна граница за възрастта на мъжа, но долната граница се мени с годините и все повече се отдалечава от нейната възраст, особено около 38-40 години на жената. Едно момиче на 20 може да е с мъже над 14 години, но вече на 25 й трябват мъже над 35, на 30 мъже над 50 и т.н.
42
1
 
6
 
! Отговори
До момченцето преди 5 месеца
..КойНе е ходилПоЖени? Тези ценностни категории дето ги разстягаш, са типични за част от сегашното младо поколение, най-често неудачници. Имате си обяснението за неуспехите си - липсата на пари и всичко в живота измервате с пари. Е, ние останалите имаме други ценности и не се занимаваме с кифлите, които описваш и не си купуваме любов.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До КойНе е ходилПоЖени? Май не се усещаш, че се опитваш да даваш акъл на дядо си ...
40
2
 
4
 
! Отговори
КойНе е ходилПоЖени? преди 5 месеца
До Анонимен 45 Най-добре си намери гадже, за да си изясниш какви са нуждите от секс на 28- и 36-годишна. После, когато станеш на 60-69 г. си вземи млада булка, ако ти стиска. Или ако си богат. Ако е второто, мацето ще се опита да устиска, докато прецени дали има шанс скоро да заминеш в по-добрия свят. Ако се окаже, че си здрав и може да станеш дълголетник, приготви се за дълъг и изнервящ развод с претенции за солидна издръжка.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс разлика от 25 години. Женят се през 2000 година, когато тя е на 31, а той на 56 години. Вече 23 години са заедно. Тя сега е на 54 години, той на 79 години.
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да си гледа работата!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Малко е старичка за 61 годишен мъж. За 61 годишен идеалната възраст на жената е 28-34 години. На 36 годишна жена й трябва 63-69 годишен.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сектата плаща, рускинята ще избяга
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 5 месеца
Аз съм на 32, баща ми е на 61...все едно да се взема с негов приятел....нещо не ме кефи идеята...
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Олеся Фатахова е по-хубава от Елсина
33
6
 
1
 
! Отговори
Предтеча преди 5 месеца
И тоя го удари наживот,и няма два лева в джоба.И той тръгна да бяга след Сигал и францето.Те хубаво не ще видят в тоз живот повеке.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къф тоз кощрамбъл бря. Горкия Том.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Увяхващата холивудска кинозвезда си взел жена втора употреба.
30
5
 
5
 
! Отговори
Теди преди 5 месеца
ТРЯБВА И НЕИН НАБОР ОКОЛО НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ ТИ АКО ТВОЯТА СЕСТРА ИЛИ ДЪЩЕРЯ Е НА 36 ГОДИНИ СЪС 61 ГОДИШЕН КАКВО ЩЕ КАЖЕШ