Роби Уилямс изтрещя, славата му привлякла извънземни

Видял отблизо и НЛО
Обновена: 6 апр 2024 20:57 | 6 апр 2024 20:48, Александър Попов
30
Роби Уилямс изтрещя, славата му привлякла извънземни
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Певецът Роби Уилямс уверява, че извънземните са го избрали за свой пратеник, пише „Айриш стар“. Той твърди, че е имал няколко срещи с извънземни и веднъж видял НЛО толкова близо, че можел да го удари с „топка за тенис“.

50-годишният музикант смята, че интересът от извънземни се дължи на славата му. Според него те искат той да бъде техен посланик на Земята.

Певецът каза още, че по време на записа на песента за контакт с извънземни „Аризона“ в студиото се появила „златна топка от светлина“. Уилямс смята, че извънземна цивилизация иска да използва славата му, за да разкаже на света за живота на други планети: „Току-що написах песен, наречена "Аризона" и е за контакт с извънземни. Стоях на балкона и имаше голяма златна топка от светлина - мислехме, че е Венера или Марс или нещо подобно. След това песента спря и тя изчезна. Но след това отново включихме Аризона и тя се върна. Това се случи четири пъти“.

Уилямс живее в Лос Анджелис от около 15 години със съпругата си Айда Фийлд и четирите им деца.

По думите му повечето му срещи с извънземни се състояли в околностите на този град. „Едва когато отидох в Лос Анджелис, осъзнах, че тук има някакви енергийни вихри, това беше много странна земя“, каза Уилямс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Роби Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
15
 
! Отговори
Всъщност... преди 1 месец
Повечето знаменитости като започнат да правят големи пари от песните си/ролите в киното/картините/книгите/сценични и интернет изяви. И ОКОЛО ТЯХ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СЪБИРАТ РАЗНИ ЛАКЕИ И ТЪРТЕИ дето денонощно им надуват главите колко са велики, какви са неземни таланти и как е уникално творчеството им. Мнозина са дето мръдват на акъл и започват да си вярват че едва ли не са полубогове, слезли на земята. Наркотиците и алкохола също допринасят да си повярват на грандоманщината. ЯВНО И РОБИ Е ДАЛ ФИРА.
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори леки наркотици отключват тежки психически разстройства, за този индивид силно се съмнявам да се е разминал само с леки!
6
15
 
2
 
! Отговори
ЧЕРЕН ПАПА ФРАНЦИЦК преди 1 месец
И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ПОЧИТАТ САМО БОГ ПУТИИИИИИИИИИИИИИИИИИН
5
1
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ПРИЗНАВА, ЧЕ ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ТЪПЧЕ С ХАЛЮЦИНОГЕННИ ГЪБИ :D ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ Е ВИДЯЛ ИЗВЪНЗЕМНИ ДАЖЕ И НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА ДА СЕДНЕ ЩЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА! :D
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви извънземни? Да не са като онези, които бълват киселина.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извън Земен са само извънземни.
2
3
 
6
 
! Отговори
попо преди 1 месец
Браво на Роби!
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е много интересно. Ако е вярно, ще имаме контакт с извънземните.