Съвети преди да идете на онлайн среща

Онлайн срещите са модерни, но крият доста капани
12 юли 2018 22:23, Екип на Tialoto.bg
24
Съвети преди да идете на онлайн среща
Снимка: pexels.com

Онлайн срещите са доста модерни в днешно време. Те обаче крият доста капани, особено за момичетата, които са уязвими по различни начини. Ето защо е доста важно да подходят с доза разумен скептицизъм и да се „подсигурят“ преди да излязат на подобна „сляпа“ среща с непознат. За собствено спокойствие и безопасност вземете следните мерки:

1. Проследете младежа онлайн

Нерядко профилът на човека, който ви пише, може да не е реален. Хубаво е да се убедите дали зад снимките стой същата личност, както и да проверите до някаква степен информацията, която дава за себе си. Това може да стане с кратко проучване в мрежата. Поискайте профилите му в мрежи като Фейсбук, Инстаграм, Снапчат, от които ще придобиете поне малко информация за съответния човек.

2. Информирайте приятел

Преди да отидете на първа среща с човек, с когото сте се запознали онлайн, задължително информирайте някой познат за мястото и плана ви. Дори да сте убедени, че човекът не е психопат, е важно и друг да знае местонахождението ви.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
С опит Прод. преди 5 години
Носете джобно ножче и лют спрей в чантата си, по-добре джобовете! Проучете транспорта от и до мястото на срещата. Не оставяйте лични вещи без надзор и напитка, щом ходите до тоалетната! Вземете освежител за уста и презервативи със себе си! Ако ви остави да си платите сметката - зарежете го!!! Пожелавам ви късмет! И не забравяйте,че същите които крачат по улицата, след минута са в нета!
20
0
 
0
 
! Отговори
С опит преди 5 години
На онлайн среща се ходи на обществено място, добре е да сте дали телефонен номер, който използвате само за това. Не се качвате в колата му. Ако интуицията ви крещи: "Гнило!", веднага изчезнете! Кажете на приятелка! Не се контете прекалено! Не се връзвайте на баровски снимки! Не вярвайте на думи за любов,преди секс! Избягвайте комплексари! Носете ниски обувки(в случай за бягство)! Вземете достатъчно пари със себе си -за вашата сметка и за такси(това може да ви спаси живота)
19
1
 
1
 
! Отговори
До Тиин преди 5 години
Имаше, бате - dial-up, доста бавен, но го имаше. Това, че някои и до сега нямат, не е критерий за развитието.
18
3
 
3
 
! Отговори
Тиин преди 5 години
"Аз се запознах с жена си онлайн. Женени сме 20 години вече :)"Преди 20 години имаше ли интернет в България?
17
1
 
3
 
! Отговори
:)) преди 5 години
До НикиКакво ще скубеш до корен?Да не би да имаш предвид перушината на пуйката, с която си решил да нагостиш момата, с която си се запознал онлайн?Тогава да те информирам, пуйката се пече бавно, с часове. Не е достатъчно само да я оскубеш и приготвиш за печене.Затова по-добре подготви продукти за аламинути или поръчай храна от ресторант. Мадамката ще оцени гостоприемството ти и ще стане отзивчива.
16
2
 
2
 
! Отговори
ОтносноСъстудентката преди 5 години
описана по-долу - тя направо си проси наказателна акция, та друг път да не прави така!Такава разбира само от шамари и ритници, без да й се обяснява. Тя си знае защо!
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Star и до 15Дали се е хвърлила или са я хвърлили, ако ги е заплашила, че ще им потърси сметка?Ти недей много да злорадстваш, защото не се знае къде и как ще те спипат пийнали феминистки, какво точно ще ти причинят и как ще се отърват след това от теб.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкъпете се!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много обичам да гледам сеира на българки, дето се женят за турчета и гърчета ;))) Особено сблъсъкът със свекървите е класика ;)))
12
5
 
3
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Първото нещо, което трябва да направите е да я оскубете...до корен и тогава всичко ще се нареди !
11
3
 
16
 
! Отговори
Star преди 5 години
Една българка се запознава по фейса с грък.Красив ,нахакан,мангизлия,ново БМВ.После снимки на къщи като палати с басейни,снимки от най скъпите курорти,голям и древен Елински род,с положение в обществото После: Заключена в апартамент в Солун,взет паспорт,а родата наистина огромна,но албанска.Първи я минава бащата,после 4-та братя,после братовчедите и след 15 дена започват да я пускат за пари на араби,албанци черни.И всичко свършва,когато се хвърля от 4-я етаж на улицата и на място.Facebook bro
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СоциопатИскат да кажат, че човек не бива да се доверява на малко познати хора.Най-сигурно е да проучиш този/тази, с когото/която се запознаваш. В описания случай момичето се е предоверило на своята състудентка, която явно е искала да направи мръсотия, а не да съдейства за създаване на успешна двойка. Мръсен номер е да тикнеш неомъжено наивно момиче в ръцете на женен, който умишлено се представя за ерген.
9
2
 
0
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
До Бъдете внимателни -2Е кво взела дала- чао..
8
7
 
10
 
! Отговори
Бъдете внимателни -2 преди 5 години
"Посредничката" "забравила" да каже, че този е женен! Наивното момиче няколко месеца е ходило с мръсника, който бил хубав и интелигентен. Съвсем случайно двамата срещнали на улицата някакъв негов приятел, който направо го попитал как е жена му.Така разбрала.Помислила, че онази, която ги е запознала, не е знаела. Обадила се, за да й каже.Онази злобно се изсмяла, после се усетила и казала "Знаех, но пропуснах да ти кажа.Той се оплакваше, че не се разбират и ме помоли да го запозная с добро момиче"
7
5
 
3
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Не ходя на онлайн срещи.Купувам пържоли,бира ...И мъжете сами идват вкъщи!
6
5
 
5
 
! Отговори
Бъдете внимателни преди 5 години
Да се запознаеш онлайн е дори малко по-опасно от това, да ти предложат да те запознаят с някого, защото преценявали били, че ще си подхождате! Но онзи, който иска да те запознава, го познаваш малко и не можеш да прецениш какви са подбудите му.Пиша това, защото не много отдавна научих голяма гадост. Наша бивша състудентка предложила на друго момиче от курса ни да я запознае с един, който бил много подходящ. Оказало се, че самата тя познава съвсем бегло младия мъж, от някакъв езиков курс.Продълж
5
10
 
7
 
! Отговори
Залагай на сигурно преди 5 години
Най-добре е да се запознаете някъде на живо, в компания или в делова среда, но и в двата случая там да има поне един общ познат. Така е най-сигурно, че ще научите с кого се запознавате.
4
7
 
7
 
! Отговори
значи преди 5 години
не ходете на срещи от онлайн запознанства . вероятността да ви фане вук да ви души и апе е голема . не е истина как се прикриват в засада в скайпа и налитат после ... на бар , в фитнеса , в заведението за бързо хранене на обяд , в мола зяпачки ... там гледайте . ако ходят по двечки , демек да си пазят страх , и гледат с телешки погледи - ваши са ... това е пропагандна статия на някой сайт за запознанства ! само вижте автора : екип на тялото !
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 1Имал съм 3 онлайн срещи. Прекарах си добре с въпросните мадами за тази година. Я на заведение, я на второ заведение след 2-3 дни... и след това в леглото...Брачед, тя една улегнала жена на 35 винаги познава боооклуците на 40 на колкото съм и аз.За Тиийновете не говорим- там винаги има риск.Така че не слагай всички под един кюп!Тя мадамата ако е куха, бих ли искал втора среща с нея?Заради единия секс?
2
5
 
21
 
! Отговори
pp преди 5 години
До Значи,Аз се запознах с жена си онлайн. Женени сме 20 години вече :)