Стависки е в Бургас, получава обвинителния акт

„Не желая на никой, дори и на врага си, да му се случи такова нещо", каза Максим Стависки на влизане в бургаската прокуратура
26 сеп 2007 16:50,
46
Стависки е в Бургас, получава обвинителния акт
Максим Стависки причини тежка катастрофа, в която загина един човек. Снимка: БГНЕС
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки пристигна в Бургаската окръжна прокуратура с адвокатите си, за да получи официално обвинителния акт.

Още на влизане в прокуратурата той заяви, че много съжалява за случилото се и ще понесе присъдата, каквато и да е тя.

„Не мога да дам никакви изявления по повод следствието, защото има изрична забрана от прокуратурата“, така Стависки отговори на въпроса защо е карал пил.

Той каза, че ще даде показания, ако прокуратурата поиска това от него.

„Направих и невъзможното за Мануела още от първия ден и ще продължа да й помагам“, каза още Стависки и допълни, че всеки ден получава информация от болницата за състоянието на момичето.

„Не мога да пожелая на никой, дори и на врага си, да му се случи такова нещо, каза още Стависки, който в нощта на 5 август причини тежка катастрофа край р. Ропотамо.

При инцидента загина 23-годишният Петър Петров от Сливен, други двама бяха ранени. 17-годишният Валентин, брат на загиналия Петър и Мануала Горсова. След множество операции, лекарите твърдят, че момичето ще живее.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
ira преди 16 години
Айде всички , които осъждате Максим си сложете ръка на сърцето и кажете "Аз никога не съм карал пил"! Има ли такива?Или просто всички сте от късметлиите /за разлика от него/ , на които това още не се е случило!
44
0
 
0
 
! Отговори
ubiec преди 16 години
da gnie v zatvora
43
0
 
0
 
! Отговори
Shugar преди 16 години
Безспорно грешката на Максим е огромна, но не трябва той да "обере пешкира" за назидание. Защо никой нищо не казва за *** и другите престъпници, които обират, малтретират и убиват хора?!
42
0
 
0
 
! Отговори
Kaka преди 16 години
Ей, 38, ега ти наглия пич си, какиното! То бива бива простотия, ама точно от такива като тебе държавата ни е станала разграден двор и всякакви *** си правят каквото им кефне....а някой *** опира пешкира или още по-лошо, както в случая. Информирал се бил Максо...за кокво се информира бе, дали няма да дойде в съзнание и да му предяви иск за неколкостотин лева, ей за това
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ТОВА БЕШЕ ДО 38
40
0
 
0
 
! Отговори
до 39 преди 16 години
до 39не говори така. Никой не злобее, а просто казваме, че отговорността на Максим пред обществото е двойно по голяма1- публична личност2- лице на кампанията не карай пили какво наказание следва да понесе - строго.Иначе излиза, че пиешкараш газиш помагаш на пострадалия демонстрираш смирение ОПРАВДАН
39
0
 
0
 
! Отговори
Nadia преди 16 години
Razbira se 4e 6te se informira za sustoianieto na momi4eto. ta nali ako nedai boje po4ine obvinitelnia akt 6te bude za pri4iniavane na smurt na pove4e ot edin 4ovek
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Здравейте, злобарчета.Батко ви Максим няма да влезе в затвора, бъдете сигурни. Защото е помагал на ранените след ПТП-то, защото не е избягал, както друг би направил, защото явно му пука. И не на последно място - защото, за разлика от вас е ЗНАЧИМА ЛИЧНОСТ В БЪЛГАРИЯ, макар, че дори не е българин. И струва много повече отколкото всички вас взети заедно.А вие си живейте своя миши живот, радвайки се на чуждото нещастие.
37
0
 
0
 
! Отговори
отвратен преди 16 години
Ако караш с повече от 30км/ч ти вземат книжката за 1месец!Ако убиеш човеш при наличието на алкохол си караш докато ти излезе присъдата???Човека си кара колата , харчи си парите за кеф, но всеки ден се информирал за момичето..Наглост!Това е знаково дело за прелома в правосъдната ни система-никакви условни присъди!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е*аси държавата, е*аси прокуратурата, е*аси съда!Този *** отдавна трябваше да търка наровете на пандиза!Какви са тези дажби за БГ, какви са тези простотии?Едно е моралното наказание, което никой няма право да изрича, друго е ЗАКОНЪТ, който трябва да се спазва!Ако кънкьора иска смирение и успокоение на душата си,в затворите има задължителен достъп до свещенници от всяка религия ивероисповедание.Фактите - пияндурник, получил привилегии в една изостанала икономически държава, в състезание с 25-30 съперника от аматьорски спорт печели някаква си титла, от която никой по света си няма хал хабер. Който не е съгласен с мене нека да изброи имената на Китайските плувци, станали шампиони преди 10 години!Следва-тъпите политици за да баламосват народа се опитват да го направят герой за да си мислят глупаците колко сме умна и красива нация. После, *** получава някакви лаври и почва да се вживява в ролята на неговите кумири - мутрите и убива в катастрофа едно момче и момиче. Сетне, започва се проучване на общественото мнение, статийки като тази, където мухльото и жена му пишат половината постинги и вменяват вина - че завиждаме, че всеки шофира пиян и подобни простотии.Като си помисля, колко е безпомощно правосъдието пред този ***, си представям какво правят прокурорите и съдиите с истинските бандити и ми се плаче!МЛАДИ ХОРА - НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО В ТАЗИ СМОТАНА ДЪРЖАВА!
35
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Да си получи,но справедливо!Живота му занапред няма да е лесен с такава тежест на съвестта.Какво правим,обаче,с всички онези които убиха и осакатиха хора и си се разхождат на свобода с условна присъда?!?Аз лично знам няколко такива случая,а сигурно и всеки друг знае
34
0
 
0
 
! Отговори
Luboto преди 16 години
Безспорно Максим има вина за случилото се. И трябва да си понесе последствията с цялата тежест. Но нека не забравяме когато го осъдят условно, че просто такива са законите в България. Глупостта е друга. Оказва се едва ли не, че той е единствения човек в тази държава който се е качил на колата си пиян!?! Нека не го правиме изкупителна жертва а да се разтръби за всички такива случаи и какви последствия е имало за виновните. Може би тогава *** които обичат да карат пили ще се замислят малко преди да седнат зад волана!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
--- преди 16 години
ЗА КАКВА ЗЛОБА СТАВА ВЪРПОС ? ТОЗИ УБИ ЧОВЕК , С ПЕРО ЛИ ДА ГО ГАЛЯТ ???
32
0
 
0
 
! Отговори
kolio преди 16 години
Zdravei,i az mislia kato teb -moje bi. Anyway, po dobre da si gledat tehnia jivot"i da go opraviat" vmesto da zlobeiat za vsichko v taia durjava
31
0
 
0
 
! Отговори
fea преди 16 години
Pisna mi da gledam kak zlobno se zabavlyavate s 4uzdoto ne6tastie.Stiga plyhte!!!Nyamate li si va6e nestastie -glupasi gnusni!!Tragediata e dvoina!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
za kakvi posledstviq govorite be ***, prisudata 6te e uslovna plus seriozna suma za obez6tetenie kum blizkite kolkoto se dogovorqt... tva e
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
izvinqvaite dzurlio nomer -3...prostete mi!!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
izvinqvaite dzurlio nomer -3...prostete mi!!
27
0
 
0
 
! Отговори
no name преди 16 години
http://***.stirka.hit.bg/
26
0
 
0
 
! Отговори
kolio преди 16 години
Are be ozlobeli ot prostotia tapanari shto ne go duhate!! Ebati temite ste si zahvanali-horata neshtastni-i ednite i drugia -neka si ponese nakazanieto ama pa i vie stga ste zlobeli ebati.