Хора и роботи щели да се влюбват и женят

Британски учени прогнозират, че скоро ще дойде време, когато браковете между хора и роботи ще бъдат нещо обичайно
12 окт 2007 18:10,
28
Хора и роботи щели да се влюбват и женят
Е, може и да дойде това време... Снимка: БГНЕС
Британски учени прогнозират, че скоро ще дойде време, когато браковете между хора и роботи ще бъдат нещо обичайно.

„Тенденцията за сключване на брак между киборг и човек все повече ще се засилва и с времето ще стигнем до фазата, при която хората ще започнат да се влюбват в софистицираните роботи“, каза ученият Дейвид Леви.

Той подчерта, че отношението на обществото към различните форми на сексуалността става все по-либерално, предаде Breitbart.com.

Леви базира тезата си на факта, че роботиката и развитието на изкуствения интелект се развиват непрестанно, а в същото време хората променят позицията си спрямо брака.

Той извежда заключенията си от различни книги по психология, сексология, роботика, научни публикации.

Леви казва, че лесно може да се забележи промяна в човешката чувствителност, ако се вземе предвид, че в миналото хората са проявявали интерес и са ги привличали единствено други хора, докато сега на това място идват и домашни любимци, дори кучета-роботи.

Времето ще покаже дали хората ще се престрашат да дарят сърцето си на робот и, както отбелязват учените, напълно нормални ще бъдат любовни връзки между представители на естествения и изкуствения интелект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
wow преди 16 години
Това човек да се влюби в некфа купчина метал и пластмаса е най - голямата простотия която някога съм чел
26
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Tazi statia e nai-velikata glupst, koiato niakoga sam cela.
25
1
 
2
 
! Отговори
User преди 16 години
"отношението на обществото към различните форми на сексуалността става все по-либерално, предаде Breitbart.com."Новата форма на сексуалност всъщност си е все старото ръкоблудство, само че на чекиджиите ще им влезе в услуга развитието на технологиите, което създава възможност за правенето на hi-tech ***... :)
24
1
 
2
 
! Отговори
WHITE TIGER преди 16 години
Много тъпо как като се женят и какво има ли смисал няма да си създават поколение и нищо *** работа бе!
23
1
 
2
 
! Отговори
Apff... преди 16 години
Тея нямат ли си друга работа?! Да се ожениш за робот.. по добре да си земеш надуваема кукла .. същия ефект ;)
22
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Ей градски, тая дума садък никой няма да ти я разбере. Използвай някаква друга обида :))Поздрави!
21
1
 
2
 
! Отговори
Bicentennial Woman преди 16 години
Да се женят...ми не са поумнели значи тия роботи. Иначе с 2 ръце съм за- всяко същество, което ти отвръща с емоции и интелектуално, може да си го обичаш. Аз си обичам компа! Само трябва да решим въпроса с батериите и ще е супер.Обаче ако жена ви е робот и има връзка към интернет, да знайте, че ще е винаги права- ще си сверява информацията:)
20
1
 
2
 
! Отговори
чики бегиристайн преди 16 години
Аз винаги съм вярвал, че виртуалният секс е реалният секс! Да се чукаш с компютъра е началото, на това да правиш секс с робот! Супер! Много се радвам за развитието на технологиите в тази насока!
19
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
толкова съм грозен че не мога да си намеря една свястна жена. но пък пари бол и вместо студена *** да си купя една красива киборгка,м дето ще ме харесва е добра идея. хем ще е доволна хем ще е програмирана с най-новите технологии за задоволяване на желания. харесва ми идеята
18
1
 
2
 
! Отговори
gurko преди 16 години
Има ли някой, който да се учудва,че тази прогноза е от човек с име "Дейвид Леви". Нещо да ви говори това. След като е известно, че ТЕ се кървосмешават, явно на някои "по-аристократ" между тях му е дошло на ум, че вече e назрял момента да се чифтосват и с роботи. Та белким най-после се пръкне нещо по-богоизбрано, т.е. по-непобедимо. Надеждата е "че щом механизъма е нов-ще остарее, а щом е механизъм- ще се потроши" - наблюдение на шопа, ... а и не само негово...:-)
17
1
 
2
 
! Отговори
Hector преди 16 години
Браво, номер 16! Много як и сочен коментар! А nick-ът ти откъде идва, и той трепе отвсякъде! Защото имаше и още такива, например: най-известната *** в Япония- Якошиба Накушетка; най-известната *** в Китай- Цун Кай ***; най-добрият японски футболист- Нахуя Качима; най-добрият китайски футболист- Чу пен ***,...
16
1
 
2
 
! Отговори
Сиготури Накура преди 16 години
Виждали ли сте англичанка на живо ? В сравнение с тях и робота от снимката изглежда секси :D
15
1
 
2
 
! Отговори
ss преди 16 години
Ха-ха,британските учени да пият едно голямо,ако нямат какво друго да правят,вместо да се чудят какви глупости да открият-като проблема за омекотяване ефекта на плюене на костилки или новите способи на риболов със стари *** :)
14
1
 
2
 
! Отговори
Вили преди 16 години
Хммм като го гледам, ако е такъв какъвто е на картинката та той и една чиния няма да може да измие, за какво ми е тогава, само за секс ли ?!?!?!ХаХа апък да не говорим да ми завива болчета и тем подобни :Р
13
1
 
2
 
! Отговори
haha преди 16 години
bratle ti sigurno ili si na 13 ili si niakaw sadak koit si tarsi priatelka w *** i t.n.
12
1
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 16 години
Ехаа това звучи готино праят робот турват му една изкуствена п.....и айде има нещо привлекателно в това няма да вика че я боли глава и като ти писне и дръпваш кабелчето ха ха
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Това е отвратително!!!Аз немога да си хвана едно гадже а те ми говорят за любов м/у хора и роботи.......май ще си остана девствен
10
1
 
2
 
! Отговори
мони преди 16 години
май 2 букви и един интервал липсват в заглавието
9
1
 
2
 
! Отговори
Himera преди 16 години
maikooooo te sa mn....TUPI ma ko se kaa tupi purvo koi she haresa edna konserva pa amoli da se jeni za neq ...ne moi..prosto nqma..Dusha
8
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
който е луд да си слага *** в центрофуга....

Спонсорирани публикации