Пламена напусна Big Brother, Емо тъжен

Китаеца намекна, че в семейството му нещо скърца
24
Пламена напусна Big Brother, Емо тъжен
Снимка: Нова тв

Фолкпевицата Пламена напусна Big Brother All Stars непосредствено преди финала. Най-тъжен от този факт се оказа исполинът Емо Каменов, който видимо си падна по блондинката.

През последните дни двамата доста се сближиха и независимо от грубите шеги на Каменов той отвори на няколко пъти сърцето си в лични разговори с Пламена.

Любимец на публиката отново се оказа Тодор Славков, който спечели 47% от вота на елиминациите. За сметка на Пламена оцеляха Емо, Калина, Тодор и определено най-големият дразнител в къщата - Петя Буюклиева.

В шоуто се завърна и Людмила Захажаева, която се яви като подкрепа именно на Петя.

Междувременно сагата между Калина и Китаеца продължава, а в снощния епизод брадатият фитнес инструктор намекна, че в семейството му не всичко върви добре. Коментаторите в студиото, най-вече Албена Вулева и Евгени Минчев, обаче заподозряха, че всичко това е театър, който Китаеца и жена му Виолета разиграват.

Минчев пък го обвини, че иска да се изкара мъжкар с флирта с Калина, при положение, че той има повече стаж с мъже, отколкото със съпругата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Big BrotherПламена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
viki преди 9 години
Mislya,che peter bu kato razbra che nyama parichna nagrada se otchai milata! Kakto kazaha,tya se nujdae ot pari za sina koito uchi v chujbina.Ot tam idva zlobata i,milata-hich ne druji s glavniyat mozak.Bukvalno izloji sebe si,sega kolegite i,tryabva mn da vnimavat kakvo govoryat pred neya.Vazmojno da zabie nojat na vsekimu,v nai neochakvan moment,bojeeeeeeeee,ne e dobre!Napravo za sajalenie,i za bolnicata,ama za daaaalgo vreme!!!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sopolkovci
14
4
 
5
 
! Отговори
Михлюз преди 9 години
О нееее, Пламена, нееее. Това беше най-стойностният човек в шоуто. Вчера пуснах 5000 смс-а за нея, не е възможно. Мафия! Оооо Плами, сега къде ще те гледам... Айде нищо ще си пусна някой твой кючек от нета и сигур ке ми мине.
13
0
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Предварително...платени и измислени герои,в едно измислено,кухо шоу,в една измислена,поръчкова,не...българска телевизия.Абе българският народ е...оставен като едно стадо,без...кучета и *** световни...манипулатори се изпробват да идиотизират народа.
12
0
 
6
 
! Отговори
е,тайга, преди 9 години
ами то целта е опростачване,брато,не поумняване.Стотици хиляди умни и образовани българи има и у нас и в чужбина.Тях ли да извикат,та да отворят очите на ошашавения народ.Няма да стане.
11
0
 
12
 
! Отговори
не ми дреме преди 9 години
И какво от това, коя е тази вип самозванка??
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо показателно няма в Биг Брадър, това не е нашето общество. Това са 15 маймуни който са готови на всичко за някой лев, просто едни циркаджии. Нормалните хора не биха си помислили да се излагат в такива долни "шоута".
9
0
 
6
 
! Отговори
Веско преди 9 години
До Анонимен 9 с маймуницаТочно заради такива тотално сбъркани като тебе ни сервират глупостите и после ни се насажда мнението, че това били българите! Ако ти и жена ти сте такива, съжалявам ви.
8
2
 
14
 
! Отговори
бай брадър преди 9 години
Тая Пламена супер безинтересна,само въртеше очички и се правеше на красива.
7
1
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Да живей художествено-творческата интелигенция!Браво другари!Партията ви поздравява!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Емил Каменов и Тошо Славков цепят! Единият див селянин с добро сърце, другият пълен деградант бохем.
5
0
 
27
 
! Отговори
сървайвър преди 9 години
такива *** като тези няма просто.Татуирани мутри,силиконови кифли и п*ели.Отврат.Ама не са виновни тия че балъците ги гледат и им пълнят гушите.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малък Тошко пиян до козирката: добреее...беее...извинявам ти се...извинявам ти сеее....стига бееее...извинявам ти се.Муахаахах тоя направо ме скъсва с непукизма си.
3
3
 
21
 
! Отговори
ФХ преди 9 години
Не знам какви са тия дето гласуват за Петя Буюклиева.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай Тошо младши пръв по вот сред зрителите...даже след всичките си изцепки. Нямам думи, бате!
1
3
 
45
 
! Отговори
Корееца преди 9 години
Номивирам за изгонване Биг Брадър и Ники Кънчев, защото на всички ни писна от простотиите им! Аз вече не гледам нова телевизия!