Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора

Момчето е с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота
9 юни 2010 12:43,
548
Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора
Снимка: БГНЕС

14-годишен младеж е с опасност за живота, след като е бил прострелян при опит за кражба на череши във Врачанско, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

Малко преди полунощ е получен сигнал в полицията в града, че в центъра на село Бели Извор е открито 14-годишно момче с две огнестрелни рани.

То и негов 22-годишен приятел прескочили оградата на частен двор, за да берат череши.

77-годишният собственик на имота обаче ги видял и прострелял по-малкото момче с пушка.

То е настанено в МБАЛ ”Хр. Ботев”-Враца с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота.

Мъжът е задържан за 24 часа, работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
2
 
24
 
! Отговори
doomchant преди 13 години
Възможности за окончателно разрешение на *** проблем:1.Тотално изтребление + Ще бъдем много щастливи - Останалият свят ще ни бомбандира и после изолира с бетонна стена по границата2.Тотално изселване + Ще бъдем много щастливи - Трябва да намерим страна дето ще ги приеме. - Останалия свят ще ни изолира с или без бетонна стена3.Концлагери (или резервати за ***) + Ще бъдем много щастливи - Останалият свят ще ни превърне в резерват за българи, като постави по границата ни бодлива тел и картешници насочени към нас.4.Да се справим с БЪЛГАРСКИТЕ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И СЪДИИ. + Ако те, вместо да ни крадат и правят на маймуни, заработят за това за което са избрани нещо може и да потръгне в тая страна - по-висок стандарт, по малко хаос, а и *** (и българите) дето крадат да започнат да влизат в затвора. - Прекалено умни сме за да повярваме на такъв наивитет. По-добре някоя от по-горните точки!!!
383
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе защитници на "детето", защо не идете да поживеете във врачанските, монтанските или видинските села. Да вземате пенсия от 136 лв. и да разчитате на реколтата от двора за оцеляване. И точно когато трябва да си оберете плода на труда един банда мързеливи и крадливи *** ви обират до шушка. Там е така от 20 г. Няма полиция, съд и прокуратура. *** са като хиени, отмъстителни алчни грабители на чуждия труд. Колкото и да е жестоко това е начина с огнестрелно оръжие и взрив.
382
1
 
39
 
! Отговори
Leibstandarte SS преди 13 години
До всички дядовци и баби, които живеят на село и са под постоянна угроза от грабежи!!!! СТРЕЛЯЙТЕ НА МЕСО ВАШЕ ПРАВО Е ДА СИ ИЗЖИВЕЕТЕ СТАРИНИТЕ СПОКОЙНО!!! ПУЦАЙТЕ СМЕЛООООО!!!
381
0
 
25
 
! Отговори
а преди 13 години
това с черешите е само оправдание. друго са търсели - железце, бакър, алумин
380
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама и ние сме една стока... 219, мисля написал, че дядката е участник във 2 св. война и 17 плюса в зелен воал, и нито един минус. ! Ха пресметнете щом е на 77 години, на колко е бил фронтовак.На по малко от крадеца на череши. ... А крадеца на праскови го убиха заради любов.
379
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Милене в моя край *** убиха 80 гоишна жена заради пазарната и чанта в която имаше 2 кофички кисело мляко. Убийците бяха на 16 и 15 гоишна възраст
378
2
 
9
 
! Отговори
dancho82 преди 13 години
Tova BG pleme trqbva da se nau4i,4e vlizaneto v 4asten imot e prestaplenie i,4e sobstvenika ima pravo na za6tita na tova,koeto v kraina smetka si e izcqlo negovo!!!
377
1
 
8
 
! Отговори
СВД преди 13 години
Такива екземпляри да отиват в ивицата Газа и с ония *** там да си правят държава, а израелците да дойдат тук и да ни направят държава.Дядката е служил войник и е комунист.Ворошиловски стрелец.
376
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** на 77 годишна възраст да биеш 22 годишен ***.. *** ***.. А и те нали знаеш,че мразят ножове да си носят. *** си ти
375
1
 
26
 
! Отговори
milen преди 13 години
за тези които казват заедно кило черещи да простреляш 14годишно момоче ще ги попитам какво мислят за обйството на пазач и женаму миналата пролет във кюстендилско итам ромите бяха отишли за 1килограм череши и когато пазачя се появил тего обиха и прибиха до смърт женаму-трябва закон са собственоста като в америка .
374
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ей.. Какви череши бе. За едно лято от вилата ми *** ми оставиха десетина тухли. Днеска ще влязат да ти оберат черешата утре вилата накрая и на живота ти ще посегнат. Малко ли примери има убити самотни хора тончно при такива набези. И друго ще ти кажа.. Едвли дядото е чул шум и е излязъл с пушката стреляйки на месо. Имало е разправия.Нещо са го уплашили човека. На тая възраст сам с двама *** в двора през ноща нещата са сериозни
373
1
 
19
 
! Отговори
The Wizard преди 13 години
Миналата година тук го даваха по телевизията - един влиза посред нощ да краде, но стопанина с детето си били в къщи. Домакина го спипва на вратата и с мачетето прас - ръката от рамото. После звънва на полицията и им казва - елате да си го приберете - ръката му е ей тука а той е в хратите пред къщата... Дойдоха, прибраха го, зашиха му ръката и го вкараха в затвора, а на собственика нищо - самоотбрана... За това няма много случаи на такова 'случайно' влизане 'на майтап'.
372
24
 
2
 
! Отговори
мотел божур преди 13 години
за едни 4ереши да стреля по 4овек и то 2 пъти,разбирам да му скъса *** с една тояга,ама 4ак да го убива ,превишаване на правата има тука
371
2
 
23
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Човекът принципно е прав. За незаконно проникване в частна собственост и нападение, така трябва. За съжаление обаче ще го съдят. У нас законодателството защитава престъпниците.
370
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
jorkata, хич няма да ти е гот, като се прибереш тази вечер, да намеришврата си разбита, да е взето само едно кожено яке например и един компютър и на средата на килима да има едно пресно л.йно! Не поучавай другите - и на теб може да ти се случи! Кражбите ги оправят само КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ - храс - ръката до лакъта! Да не пипа повече! Нали се сещаш какво щеше да се случи на дядото, ако беше без пушка! Пък измислицата за черешите е за вестникарите! Нощем дървото няма да разбичиш - череша или орех е
369
0
 
4
 
! Отговори
Adv преди 13 години
Пред случайни хора няма смисъл да се доказвам като какъвто и да било! Това, че си ходил в САЩ за две години не те прави вездесъщ, че цитирам да мразиш да слушаш хора, които не знаят за какво говорят. Представяш ли си, че може би не си единствения, ходил в САЩ. Baltimor MD 2005 до 2009 на специализация. Огнестрелно БОЙНО оръжие се продаваше в WALMART. Мразя да се обяснявам на перковци:):):):)
368
13
 
2
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
За това си мног прав но ето сега ние знаем, аз се ядосвам на злобните коментари спрямо едно 14 г дете което в момента бере душа .Дано се оправи
367
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А, този дядо на 77г дали е имал разрешително да притежава огнестрелно оръжие? Как мислите дали има необходимата психическа устойчивост и хладнокръвие на тази възраст или просто се е подмокрил от страх и е преценил нещата много погрешно.
366
0
 
9
 
! Отговори
burgazliikata преди 13 години
Eto moiata gledna to4ka: Diadoto ako be6e imalo jivoten standart taka kakto triabva , naprimer pensia 1000 leva , sigurna sum 4e niama6e da pravi takovo ne6to. 4oveka samo misli da izkara niakoi lev4eta ot 4ere6ite , 6toto ima goliama nujda. Diadoto s vsi4kata si sila pazi ne6to koeto e negovo. BRAVO DIADO!
365
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че няма да му иска паспорта да го проверява на коко години е посред нощ... Влезнали в тъмното кои ги знае какви са и какво се канят да правят...