Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора

Момчето е с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота
9 юни 2010 12:43,
548
Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора
Снимка: БГНЕС

14-годишен младеж е с опасност за живота, след като е бил прострелян при опит за кражба на череши във Врачанско, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

Малко преди полунощ е получен сигнал в полицията в града, че в центъра на село Бели Извор е открито 14-годишно момче с две огнестрелни рани.

То и негов 22-годишен приятел прескочили оградата на частен двор, за да берат череши.

77-годишният собственик на имота обаче ги видял и прострелял по-малкото момче с пушка.

То е настанено в МБАЛ ”Хр. Ботев”-Враца с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота.

Мъжът е задържан за 24 часа, работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
404
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Нищо чудно сега обаче да осъдят един възрстен човек, задето е защитил имотът, а може би и животът си - нещо което престъпната "държава" трябва да прави, но отказва да прави?Или той, защото е Българин, а не ***, няма права?
403
1
 
19
 
! Отговори
ддд преди 13 години
Ей пичове , МЪДЕРАТОРА Е *** !*** *** държава сме !Този сайт не е днес-БГ а мангалия днес , ама не за дълго ! Ха, ха,ха......................
402
1
 
24
 
! Отговори
Българин преди 13 години
В Българската Конституция е написано изрично, че частната собственост е неприкосновена, но така ли е? Нима е останала къща на село или вила, неограбена поне веднъж от *** бандитска ***? Нима *** не признават за тия кражби дори публично, понякога по телевизията дори? И какво прави държавата? Какво прави ушевата жалка *** и дори набеденият за бъдещ президент - маймуноподобният т.нар. "министър на вътрешните работи"? Къде е написано, че законите не важат за *** ***?
401
1
 
3
 
! Отговори
GNEWEN ZAWRI SI GO W преди 13 години
GNEWEN ZAWRI SI GO W GAZA BE NENORMALNIK
400
2
 
13
 
! Отговори
Гневен преди 13 години
Е, *** ***, вече прекали ! Айде сега да се започваме !Кой има повече проксита ? Хайде бе *** - почвай да банваш !!!!
399
2
 
2
 
! Отговори
Гневен преди 13 години
Е, *** ***, вече прекали ! Айде сега да се започваме !Кой има повече проксита ? Хайде бе *** - почвай да банваш !!!!
398
0
 
2
 
! Отговори
БАЙРЯК СЛАВЕЙ преди 13 години
Много премахнали ............................. малко останали..........
397
0
 
13
 
! Отговори
7 преди 13 години
как смее дядото да стреля с пушка.да се накаже.следващия път трябва да стреля най малко с калашников.на *** ако им се ядат череши да си засадят . и после само един и то жив.за наказание е дядото.да се научи да стреля.
396
1
 
11
 
! Отговори
... преди 13 години
Хъм... един *** по-малко.Дано не осъдят дядото.
395
0
 
4
 
! Отговори
Мен преди 13 години
...сега дядото ще го отнесе за "бракониерство"...или лов извън сезона..
394
0
 
12
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Всички тези изпълнения се дължат на 3 причини :1.ЕС и неговите " критерии", където любимо изречение е - " по отношението към малцинствата си личи една държава, колко е демократична"2.Българските закони, които не защитават частната собственост и личната неприкосновеност.3. Държавата, медиите и управляващи толерират антибългарски организации от рода на Български Хелзинкски Комитет.
393
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 13 години
Да уточним: тийнейджърът е ***!
392
1
 
20
 
! Отговори
ined преди 13 години
Череши да си откъснат - пълни глупости. *** влезли посред нощ да крадат, дядото сега ще лежи защото се защитил, а ако го бяха убили - сигурно полицаите щяха да пишат - от неизвестен извършител :(
391
0
 
12
 
! Отговори
uha преди 13 години
много е просто-влизане без разрешение в чужд дом да се криминализира без никакви отстъпления и да се даде право на употреба на оръжие за защита на дома-да ви видя тогава ***.Хапваите си сливи и си копаите ......;-)
390
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
STIGA STE ZASHITAVALI MRASNITE ***-JIVEQ V PLEVEN V BLIZOST DO PROSLOVUTIQ ZIGANSKI BLOK.NQMA NEOBRANA KASHA,UJAS E I NA NIKOI NE MU PUKA.KOGA LI ISKRATA SHE PRERASNE V POJAR.
389
2
 
28
 
! Отговори
до 375 преди 13 години
Първо,*** са!Разходи се по сайтовете и ще ти присветне!Второ,законите са за всички!Това, че на днес.бг им треперят джуките да не ги обвинят в расизъм,си е техен проблем!Доколкото знам,на 22 хората вече бяха изслужили в "родната казарма",така че,кво момче е тоя ***!?И трето,за кво са влезли в полунощ в чужда къща няма голямо значение!Дали за "шепа череши" или за пенсията на стареца,или за нещо друго-по принцип това си е беззаконие!И още нещо-*** никога няма да се интегрират!
388
2
 
17
 
! Отговори
дядо Коцо преди 13 години
Че кой го кара да се качва на дървото?А забравих те са леко маймуни и по навик се е качил..Прав си е дядото не може ти да се грижиш за нещо цяла година и като дойде време да видиш за какво си се трудил,някой да ти задигне плода!
387
2
 
21
 
! Отговори
! преди 13 години
Ако не се махне политическият чадър ,под който десетилетия вече се толерират *** за сметка на българите,няма да се учудя ако недоволството ескалира. Положението става нетърпимо ,а само политиците не го виждат!
386
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да го пускат дядото - точно така трябва да се защитава частната собственост.А малолетният престъпник - днес краде череши, като порасне ще краде коли!!!
385
1
 
15
 
! Отговори
- преди 13 години
Абе вие нормални ли сте - 394 ти ако си с двама посреднощ ха познай чий з*адник ще е скъсан.Като говорите изобщо устата ви има ли връзка с мозъка или получавате сигналите по сателитните чинии?Дано повече такива случаи има - *** или българин ми е все тая - за крадците това се полага.За убийците също.За изнасилвачите - виж за тях само затвор,да разберат и те нещо в тоя живот.Когато има повече такива убити крадци може някой да се сети,че законите куцат в тая страна