Експерти: Три операции трябва да се направят на Алексей Петров

Съдът гледа мярката му за неотклонение
3 окт 2010 11:28,
151
Експерти: Три операции трябва да се направят на Алексей Петров
Снимка: БГНЕС

Според защитата на Алексей Петров той е с влошено здраве поради условията в ареста и е налице опасност за живота му.

Три операции трябва да се направят на Алексей Петров. Това казаха експертите, които изготвиха петорната съдебно-медицинска експертиза.

Операциите са неотложни, обясниха експертите пред Софийския градски съд. Трите операции, които трябва да се направят на Алексей Петров са на ставите, операция за дисковата херния и операция на сливиците.

Още по темата

Операциите трябва да се извършат във високотехнологични болници. В затвора няма условия за лечението му.

За всички интервенции и възстановяването на Петров са необходими шест месеца, сочи експертизата.

В Софийски градски съд започна разглеждането на мярката за неотклонение на Алексей Петров.

Той е в ареста след проведената специализирана операция на МВР „Октопод” по обвинения за организиране и ръководене на престъпна група за рекет, данъчни измами, принуда.

"Уверявам ви, по това дело Октопод няма", каза Алексей Петров пред Софийски градски съд. Петров обясни, че никога не е извършвал престъпления и това се знае отлично от министъра на вътрешните работи.

"За никого вече не е тайна, че 8 месеца съм в ареста не заради моята виновност, а заради политически натиск, представен като обществен интерес." С това изречение започна обяснението на Алексей Петров.

Той заяви, че обвинителният акт е така изфабрикуван, че може да бъде разбран само във въображението на съчинителите му. Петров каза още, че е абсурдно да бъде обвиняван за период, в който е бил изцяло в услуга на държавата.

"Не е ли абсурдно в 4 правителства държавните ръководители да ми дават доверието си, а сега да ми се приписват престъпления за същия период", каза Петров. Той каза още, че през това време той е имал доверието и на сегашния премиер Бойко Борисов и на сегашния главен прокурор Борис Велчев.

Петров заяви, че лъже този, който твърди, че от архивите на МВР е взета информация по това дело. "Аз съм един от най-проверяваните граждани в България", категоричен бе бившият съветник в ДАНС. Той поиска от съдията да промени мярката му за неотклонение в по-лека.

В 15 часа СГС ще се произнесе по мярката на Алексей Петров. Но каквото и да е решението на съда то подлежи на обжалване пред Софийски апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
0
 
! Отговори
knecdtf преди 12 години
NW6beB , [url=ecghlxdmoztx/]ecghlxdmoztx[/url], [link=oehwdvnzxnlr/]oehwdvnzxnlr[/link], lpkpuaelirir/
146
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
eddna ot tezi operacii moje da gyshne chemshira sas sigyrnost hahaha....dokade moje da stigne chovek kogato my pliampa ystata.i toia se razbolia ot kravno i sarcebiene .kolko ste jalki niamate dostoinstvo i smelost mijityrki .
145
0
 
1
 
! Отговори
Marti преди 13 години
I ot kakvo shte go lekuvat v tazi visokotexnologichna bolnica?Vie nenormalni li ste ta reshixte che naroda ni e mnogo prost?!Toia izmikiar deto sega kato e v aresta reshi da se lekuva i nache predi na svoboda nishto mu niamashe i si xodishe v piano-bar v xotel Xemus vsiaka vecher ega ti gadnoto tursko ***!No v sluchaia shibanata ni darjava i sadebna sistema i pravitelstvo sa za ebane!!!Neshtastnici!!!
144
0
 
0
 
! Отговори
samo da ne umre! преди 13 години
samo da ne go svitnat na nqkoiq ot operaciite, che toq stana tvurde neudoben za tiq hora po gornite etaji ...
143
0
 
1
 
! Отговори
Станев преди 13 години
аз предлагам да го пратим да се лекува при д-р Хаус... отново ще се обърна към него, както и когато предложих той да стане министър на здравеопазването!
142
0
 
2
 
! Отговори
Матей Преображенски преди 13 години
Аяксе, защо чакаш някой да ни оправи, защо ние не оправим тези, дето ни оправят цял живот. Тези, които ще изтрият нас българите от лицето на родината ни. До кога ще ни оправят? Докато позволяваме, а ние сме дащни и явно ни харесва, за съжаление. Но защо нашите деца да останат без истинската им родина? Бълагария, която ние губим. Жалко българи, че сте толкова страхливи като народ. Пробудетете се.
141
1
 
8
 
! Отговори
Хипоходрик преди 13 години
Значи всеки трябва да отиве в най-близкото РУ на МВР и да помоли да бъде арестуван и съден. После се започва пълна процедура по излекуване на всички болежки, които човека е отлагал или за които не е имал време да им обърне внимание. Херния или байпас са направо като 6-тица от тотото, счупения нокът на левия крак, косопад, кариес - 3-то горен в ляво и т.н. Изобщо минаваш на пълен ремонт във вискотехнологична болница по възможност. За държавна сметка, без да висиш за направление от личния лекар.
140
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Операциите трябва да се извършат във високотехнологични болници."Брей ! А мен половин година ме мотаха докато ми направят операция на бъбрек, и то съвсем не във "високотехнологична" болница. Дали пък да не взема да пречукам някого, та да ме приберат в ареста и да получа адекватно лечение ???
139
0
 
4
 
! Отговори
fty преди 13 години
най важната е да му премахнат топките.Другите работи по късно.Наливането на разтопено злато в гърлото най накрая!
138
2
 
7
 
! Отговори
доктор преди 13 години
Три операции и все "животоспасяващи"! Ако на вас се наложи да ви ги правят, ще ви сложат в някакъв списък на чакащите, ще ви дадат номерче... докато се намерят пари за болниците. Виж, за престъпниците всички сме длъжни да плащаме, нали са ни най-ценни!
137
1
 
7
 
! Отговори
г-н МАУСТИК преди 13 години
Тъкмо се зарадвах, че вече няма да има поръчкови убийства, магистлани, банкови и обири на сейфове, а то май тоя чиляк, като го пуснат всичко започва отначало.
136
0
 
2
 
! Отговори
аякс преди 13 години
Ахиле щом си толкова интуитивен я кажи кои да изберем че да ни оправи
135
3
 
4
 
! Отговори
ОПЕРАЦИЯТА,КАКВА Е.. преди 13 години
...ЗАШИВАНЕ НА СКЪСАНОТО МУ ЦВАЙТЕРЧЕ ЛИ?
134
1
 
1
 
! Отговори
maria преди 13 години
NEKA VSEKI SI PI6E TAKA KAKTO VIJDA NE6TATA A3 6TE SE OPRAVIA NO TI mun4o si 3a po serio3en pregled deistvai da ne stane kysno v naprednala fa3a na bolesta si podra3bira se
133
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
MYN4O yvno ili ne si dobre ili si MUHLIO
132
2
 
1
 
! Отговори
мунчоо преди 13 години
До Марйка.Марийке.Марийке по тьпа си и от Иванчо!Право на преценка има само Бьлгарския сьд.
131
3
 
5
 
! Отговори
ЗЛОБЕН преди 13 години
УТРЕ ВЛИЗАМ В ЗАТВОРА , И ТАКА ЩЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗЛЕКУВАТ ОТ ВСИЧКИ БОЛЕЖКИ , БЕЗ НАПРАВЛЕНИЕ, БЕЗ ДА ДАВАМ РУШВЕТИ . НА ТОВА ВРЕМЕ ЗАТВОРНИК ДА СИ -ЛЕКУВАТ ТЕ И НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ , А АКО ДАДЕШ НЯКОЙ ЛЕВ ,МОЖЕ И ПЕНСИЯ ПО БОЛЕСТ ДА ТИ ОТПУСНАТ
130
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Ako stanem MUTRI 6te ni obyrnat li vnimanie da ni lekuvat kato tia MUHLIOVTCI
129
2
 
4
 
! Отговори
maria преди 13 години
sinyt mi 4aka 3a pregled i syotvetno 3a operatcia s godini vypreki 4e e samo na 20 godini a toia skapaniak v4era go 3adyrjaha i dnes i3le3e mnogo bolen SRAM I PO3OR 3A BYLGARIA PRESTYPNITCITE PRED ISTINSKI BOLNITE 3A 20 GODINI OBEDNIAHME TOLKOVA MNOGO 4E NE MOJEM DA LEKUVAME DORI DETCATA SI A TOI KOITO E KRAL SEGA 6TE SE LEKUVA BE3PLATNO UJAS BIASNA SYM DANO IMA GOSPO 3A TIA POMIARI
128
1
 
2
 
! Отговори
д-р Хаус преди 13 години
Ми то много близко до акъла мила ми сестричке.Тъй му са пада на тоя помбер.