Дядо уби съквартиранта си в старчески дом

Инцидентът стана в село Даскал Атанасово
7 мар 2011 23:01,
47
Дядо уби съквартиранта си в старчески дом
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Възрастен мъж е убит в дома за стари хора в старозагорското село Даскал Атанасово, съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Човекът е намушкан смъртоносно днес от 83-годишен обитател на дома.

За инцидента е съобщил управителят на дома. Той обяснил, че 80-годишен мъж е открит в стаята си в критично състояние – с прободна рана в областта на шията и с обилно кръвотечение.

Персоналът веднага оказал първа помощ, но не успял да спаси мъжа.

При огледа полицаите установили, че човекът е убит от мъж, с когото делели обща стая.

Двамата се скарали и в разразилия се скандал 83-годишният Г. Ж. го пробол с нож в областта на тила.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: старчески домубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
21"Жалко е в края на живота си хората да постъпват така"И кое му е жалкото?Той цял живот си е бил престъпник в душата.Просто сега се е случило.Хубавото в цялата работа е че сега ще го осъдят на ...........един гол Х..Но за сметка на това ще отчетем че едно ТЕЖКО престъпление е "разкрито" и"бандитът" е "НАКАЗАН".И най-хубавото в цялата работа е че МиеВиеРието ще се превърне в една статистическа структура която да отчита лудостта на българина.А лудостта расте ли расте като на тинейджър пишк
21
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 13 години
Tova beshe otgovor do # 10
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ami ,dojivei do tezi godini i posle stoi si sama i izostavena v doma si i da te e strah da si otvorish vynshnata vrata za da vidish koi e - shtoto moje da e niakoe chave i da te prechuka za 1 lv. !!!AMAN ot razbirach i sydnici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
0
 
12
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 13 години
Жалко е в края на живота си хората да постъпват така. Проблем е най-малко, че хората по домовете са самотни и като останалите пенсионери оцеляващи. Това отчуждаване и постоянен стрес води хората до какво ли не, а ето че може и до тук. Психичното здраве на голяма част от българите като цяло е голям проблем и е време да се обърне внимание, че в противен случай ще ставаме свидетели на такива неприятни новини. Деца се убиват, възрастни се убиват, а това може и трябва да бъде овладявано и спряно.
18
0
 
21
 
! Отговори
ИВАН ВАЗОВ преди 13 години
Това, което ще напиша , може би ще се стори на 90 % от читателите лудост, но самият аз го видях и не можах да повярвам: Дядо ми, по бащина линия беше постъпил да си изживее старините в старчески дом в Дървеница- София през далечната 1987 г. Честно да си призная много рядко му ходихме на свиждане ли да го нарека, или на гости и аз не знам. Веднъж дядката ми каза, че неговият съквартирант - другия старец - искал да го бие понеже моя дядо се бил закачал с бабичките, и особено една от бабите много го харесвала, а пък и неговия съквартирант бил влюбен в нея също. Не обърнах сериозно внимание на думите на дядо ми, но впоследствие се оказа, че това е истина.Не можах да повярвам, че старци над 80 години могат да са занимават с любов.Няколко месеца след това беше станал голям побой между старци в същият дом.Един от тях бе сериозно наранил своя съквартирант по време на сън заради някаква баба. Може би случаят е нещо идентично. Жалко, но запомнете, че за любовта няма граници!
17
3
 
2
 
! Отговори
eremita преди 13 години
tragediq sled tragediq i nqma karai !!!na kade otiva6, balgarsko pleme ???pak li da doidat turzite ili nqkoi drug da te ozaptqva s toqgi i kam6izi da ne se samouni6toji6 ???Gospodi,pomogni na balgarskoto pleme! amin.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много неприятно.Днес.бг, пускайте по-положителни новини, моля!
15
6
 
6
 
! Отговори
Sozopolski преди 13 години
Може за някоя булка да са се спречкали
14
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България е една тъжна страна с тотално изтрещял народ и управници-мутри.
13
0
 
30
 
! Отговори
до 14 преди 13 години
Още по-тъжно е 83 години да живееш и накрая да убиеш човек...
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
80 godini da jiveesh i nakraq da te zakolat...dosta tujno
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей озверяха хората мааму стара. Лека му пръст на човека.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Normalne , Kogato biah malak, dvdma strci , krvni bratia , se biha sas ovcharski toiagi, zashtoto ne mogaha da razdeliat edna kupchina gito, koeto beshe izteklo ot edin ruski kombain . I dbamata legaha vav bolnica sled tova zaradi ranite si Beshe prez 70 - te godini . Bili sa prosti hora, i stari.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
при-юут ... млада и неграмотна
8
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** живота 80години да бъхтиш и накрая да бъдеш захвърлен в приюут за самотни страци... :S Май ще си купя мотор, искам млада да си умра....
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз пък съм от село
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6 - Точно така е - важното е далавера да става и парички да падат. Не е важно за кого точно ще пишем. Щом има будали да плащат. Ха-ха.
5
5
 
15
 
! Отговори
Платен Драскач преди 13 години
И аз пиша за ГЕРБ!!!Преди Серго плащаше добре и пишех за него,ама сега новите ***-мутраците плащат по читаво и затва пиша само за тях!!! Разлика -никаква ,саде са ***!!!
4
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Едно време нямаше такива неща ... светът отива към гибел.
3
34
 
37
 
! Отговори
в сибир преди 13 години
Електората на гея серж се топи с много бързи темпове ...!!!!