Шофьор удари колега с чук по главата

Побойникът е задържан от полицията в Стара Загора
25 май 2011 16:26,
128
Шофьор удари колега с чук по главата
Снимка: Архив Булфото

37-годишен мъж от Стара Загора подал сигнал в полицията, че е станал жертва на побой, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Пред служителите на реда той обяснил, че докато управлявал личния си автомобил по бул. “Никола Петков”, бил застигнат от “Опел Вектра”.

При изпреварването били повредени страничните стъкла на двата автомобила. Между водачите възникнал конфликт, при който управлявалият опела мъж му нанесъл побой и го ударил с чук в областта на главата.

Установен е извършителят на деянието – това е 29-годишният П. Д. от Стара Загора. Пострадалият е прегледан в центъра за Спешна медицинска помощ и е освободен.

П. Д. е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
11
 
26
 
! Отговори
Шафьор преди 12 години
През Ст. Загора се минава или по околовръсното или с повишено внимание и на полусъединител. Не е имало случай да мина през града и да не ме засекат. За това и местните джигити как се разбират по между си с ЧУК.
2
42
 
7
 
! Отговори
Шофера преди 12 години
Ако онзи му е нанесъл щети по колата, защото не може да кара и вероятно е с купена книжка или е някъв куц шофьор, съвсем в реда на нещата е да му се нанесе телесна повреда на тъпата чутора. Пак с малко се е разминал. Аз един като ме засече на кръстовище, излязох и му размазах мазната физиономия с щангата. Никой нищо не ми направи, ама беше преди 10 г. сега най-много да се стигне до съд и някаква по-тлъста глоба.
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами с чук я, като няма щанга.