Намериха нива с канабис в гора край санданско село

Унищожени са 240 килограма от наркотичното растение
Обновена: 15 сеп 2011 14:56 | 15 сеп 2011 14:55,
10
Намериха нива с канабис в гора край санданско село
Снимка: Булфото

240 килограма канабис са иззети от гориста местност в край санданското село Храсна, съобщиха от областната дирекция на МВР в Благоевград.

Нивата, засята в обезлесена гориста местност в землището на селото, е разкрита при спецоперация на благоевградските антимафиоти.

Намерени са 60 корена от наркотичното растение, с общо тегло 240 кг, които реагирали на канабис при полевия наркотест.

Растенията са унищожени, полицията установява лицата, занимавали се с производството на канабиса.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Ти си ходил в казарма колкото баба ми на Марс.Как да няма учебна картечница бе ***, а за учебна граната чувал ли си ***,тревата ти е надупчила вече и без това безмозъчната тиква.Тук само *** наркомани ли пишат,кое било медицинско и кое повече вредело,вредят ви *** тикви,никъде по света освен в ислямизираната вече Holanda не разрешават трвите било то сеене или балиране *** от населението,ако трябва съответната държава си го сее вие ли ще снабдявате фарм.промишленост бе *** ***.
13
0
 
4
 
! Отговори
Ganyo преди 12 години
Бай *** вземи почето малко история, преди да се изказваш неподготвен.До средата на миналия век конопа се е отглеждал в цял свят, използвали са го за производство на въжета, хартия, също и като лекарство, лекува много болести, включително и рак.под натиска на фармацевтичните компании правителството на САЩ го обявява за забранено, като при гласуването му са използвали името " марихуана" ,за да не могат от лекарския съюз да попреюат на вота за забраната му.
12
9
 
4
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
Ама вие сте *** и *** дроги тука. Как ще кажеш, че да пушиш трева е по-безорасно от тютюн бе левак?!? Я дръпни 5 цигари за час или врътни 5 масура да видим после като седнеш да караш кое е по-безопасно, а? *** като вас, дето броят розови слонове газят деца по пешеходните пътеки. А като е лечебна марихуаната вие от какво сте болни? Другия пък го хлъзнали че в Гърция е разрешено - знаеш ли колко годинки ще пропуснеш от неосъзнатия си невръстен животец ако те спипат с тревица там, а? Другия говори за поминък, без да знае дори какво е това. Да бяхте слушкали повече в училище първо щяхте да се научите да пишете без грешки (това се усвоява до 4-и клас) и после щяхте да понаучите, че НЯМА безопасна дрога. Така както няма и възрастен наркоман.
11
1
 
1
 
! Отговори
Do 8 преди 12 години
Пич ти ме уби бе бойна картечница аз сам ходил в казарма и съм бил картечар учебна картечница няма има халосни патрони земи се образовай малко
10
2
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Конопа е изключително ценно влакнодайно растение, което се е отглеждало на цели ниви! Да не говорим, че всички научни изследвания са доказали, че при пушене е по-малко вреден от тютюна...Според мен е нормално да се разреши отглеждането му напълно свободно, а полицията да лови престъпници, вместо да се занимава с глупости!
9
3
 
7
 
! Отговори
4:20 преди 12 години
Каква е целта на тези акции? На зима да плащаме по 50 лв за грам ли? Или да пазаруваме от гърците, там поне е легално вече.
8
19
 
3
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Дано установят кой е отглеждал канабис. Такива хора заслужават разстрел с бойна картечница или обесване на късо въже т.н. short drop на площада с предаване по всички национални телевизии.
7
0
 
19
 
! Отговори
ИВА ЗДУХАНЯКА преди 12 години
И САМО ТАЯ СНИМКА НА ВСИЧКИ СТАТИИ ЗА ЧАДЕЛ ДА ВИ ДАМ МАЛКО СНИМКИ ОТ МОЯТА ПЛАНТАЦИЯ ДА ИМАТЕ ДА СИ СЛАГАТЕ!!!!
6
0
 
12
 
! Отговори
БГ преди 12 години
240кг!!! Как са го унищожили? Дали са го изгорили? Ако е така, някой знае ли накъде се е понесъл облака?
5
2
 
24
 
! Отговори
Kolio преди 12 години
Никой не ги пита тия хора че са на ръба на оцеляването. Че мръсните игри на политиците разбиха , разграбиха и опоскаха всички заводи и стопанства и легални начини за препитание. И между другото марихуаната има много лечебни свойства, но тия дето управляват света имат други планове за нас. Било финансови криз, геноцидни войни и храни тъпкани с консерванти и антибиотици. Напитки с аспартам и захарин доказано канцерогенни.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баси селото Храсна требало Тревна го ктъстят
3
2
 
14
 
! Отговори
киро преди 12 години
айде знаеме как се унищожава- половина в астрата и се разделя с началниците другото се гори за пред тв и балъците.......АЙДЕ АЙДЕ
2
1
 
19
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
унищожихте поредния поминък на местното население! жалко.... за хората които не могат да го разберът! монополът е*бава майката на нещата...
1
1
 
16
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 12 години
Поредната акция тип Геноцид.