Прокуратурата даде тялото на Момчил на семейството му

Най-вероятно 20-годишният младеж ще бъде кремиран
8 окт 2015 15:37,
9
Прокуратурата даде тялото на Момчил на семейството му
Снимка: Facebook

Районната прокуратура в Пловдив даде разрешение на семейството на Момчил да прибере тленните останки на сина си, пише "24 часа".

Още по темата

Най-вероятно 20-годишният младеж ще бъде кремиран. Все още не е ясно кога ще бъде поклонението. В продължение на три дни смазаните от мъка родители очакваха да приберат детето си, за да го погребат.

Разследването за смъртта на Момчил продължава. Въпросителните около случая са много.

У него бяха открити два телефона, докато брат му Явор твърдеше, че той е имал в себе си само един.

Остава загадка защо младежът е отишъл посреднощ на Младежкия хълм и дали е бил там сам. Семейството му е категорично, че не би си сложил край на живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости.отишъл,видял как се живее нормално,сред нормални хора и закони,и се прибрал в една помия,където намерил смърта си..Господи как ни наказа,че тук сме се родили..
7
0
 
9
 
! Отговори
Турчин пловдив преди 8 години
ПОПРАВЯМ!!! Срамувам се от България!
6
0
 
8
 
! Отговори
Турчинппловдив преди 8 години
Просто ми боли душата Господи пази ни младите души поне тях! Децата... Срамувам се от Българи !
5
0
 
8
 
! Отговори
Турчин пловдив преди 8 години
И какво сега??? Как да си го приберат детето? На парченца или брой кокали? Има ли значение какво му се е случило за една майка което си е изгубила рожбата... Болкаа имате ли представа каква болка е? Ще изгрее ли вече слънце в Света й?Някога ще успее ли да преглътне буцата заседнала на гърлото й? Очите и ще се усмихнат ли веднъж истински? А останалите ние, само ще гадаем и ще си пишем това което мислим, лъжи, простотии и прочее... И след една година ние майките пак ще тъгуваме за погубен живот на
4
0
 
5
 
! Отговори
135 преди 8 години
Толкова млад и красив! Жалко, че се случват такива неща и още по-жалко, че никой няма гаранция за сигурността и живота си на територията БГ.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил е вече с приятели на тепетата, прибрал се до вкъщи, но нямал ключ да си отвори. Брат му казал по телефона да го почака. Какво следва? Само някой познат би могъл да го накара да напусне мястото пред жилището и отново да отиде до тепето, откъдето е паднал, или е бил блъснат. Възможно е да е бил отвлечен насила, посред нощ, по неизвестни причини от неизвестни хора/вероятно са били поне двама/. Не може да няма никакви следи.
2
4
 
6
 
! Отговори
xph преди 8 години
До от Сидни Ав$$тралияаутопсия, друже. Отнема понякога доста време...
1
11
 
8
 
! Отговори
от Сидни Ав$$тралия преди 8 години
а те до сега за какво му ползваха тялото?Не е зле да проверят за липсващи роговици (най често те се крадът) и други органи