Любовна драма: Мъж се простреля пред любимата

Разочаровала го, а той търсел истинската любов
13 дек 2016 20:02,
25
Любовна драма: Мъж се простреля пред любимата
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Млад и безнадеждно влюбен мъж, разочарован от любимата си жена, се гръмна пред нея, но оцеля. Драмата се е разиграла в село Василовци, на 15 км от Лом в края на миналата седмица.

34-годишният Радослав, който живеел само с двете си деца, от няколко години имал връзка с омъжена жена. Двамата кроели планове да избягат от малкото село и да заживеят далеч, щастливи с обичта си. Любимата му обаче така и не напуснала семейството си, а Радослав се почувствал предаден и изоставен, разказва "Труд".

След като погълнал според познатите му бутилка джин за кураж, мъжът влязъл в магазина, където изгората му била продавачка, извадил пищов и се прострелял в главата. Самоубиецът е бил транспортиран в болницата в Лом, лекарите успели да го стабилизират.

"Пациентът е в добро състояние, животът му е вън от опасност! Но няма здравни осигуровки", казаха от болницата. Радослав е стрелял с преработен газов пистолет, уточниха полицаи.

Младият мъж от години е безработен, жената му го напуснала, като му оставила двете им деца. Преди време починал и баща му, а майка му заминала на работа в Италия, за да помага на сина и внучетата. Радослав се грижел много добре за децата, но самотата го съсипвала, разказаха негови близки.

"Най-голямата грешка в живота е, че търсех нещо истинско сред фалшиви хора", написал във Facebook мъжът преди да се реши на отчаяната си постъпка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
До 18 или Ломският селянин: И ти ли прашташ *** на горобет в Италия , Та да си близко до омъжената комшйка ?
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до Г.Сомов:Гошенце,установи се трайно в някое селце около Лом,намери си работа и след около две години пак пиши тук колко си цъфнал.
10
5
 
3
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Из цикъла *** и тояги ;)))
9
5
 
4
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
Будала, па и некадърен. Майка му го издържала. Срамота. Язък за дечицата.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак е хубаво да се замислят, преди взимането на такъв печален завършек. Дали, наказвате жената, така? Не! Наказвате себе си, децата си и близки. Жената я ви обърне внимание я не. Тя мъж си има, деца, дом. И сега, когато това самоубийство, даде отпечатък във живота ви и на най-близките, другата жена съвсем ще ви игнорира. Пътя до нечие сърце и душа, севсем не е това драги. Но, безпътицата и липсата на надежда, разбиране и любов, променят съзнанието. Мирогледа, дествията и бездействията.
7
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А джина какъв е?От него е целият сакатлък.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не те искат, нищо не може да направиш. Едни не издържат. За други живота продължава и трябва да се живее. Тя го е отблъснала и това го ранило, много. Почувствал се измамен , използван и предаден. Нервите не му издържат.
5
3
 
29
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Тоя свят не е за добри хора. Дано оцелее и си намери любящ човек до него.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 6 Принципно си прав но предполагам че в село Василовци не е много лесно да се намери работа
3
12
 
16
 
! Отговори
ники преди 7 години
"Двамата кроели планове да избягат от малкото село и да заживеят далеч"Вероятно в София. Всички неграждани се в София идват.
2
2
 
43
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
АМИ ЕМАЛЛА ,ХРИСТИЯНИН Е И Е ГРЪМНАЛ СЕБЕ СИ ,А НЕ ЖЕНАТА ! АКО БЕШЕ МЮСЮЛМАНИН БЕДЕТЕ СИГУРНИ ,ЧЕ ЩЕШЕ ДА ГРЪМНЕ ЖЕНАТА !
1
7
 
36
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Супеб безотговорнофи глупаво при положение,че е баща.Все едно няма други останали жени.