Перничанин застреля съседска котка

Арестуван е. Убил животното, защото ловяло гълъбите му
Обновена: 11 юли 2011 14:41 | 11 юли 2011 12:35,
167
Перничанин застреля съседска котка
Снимка: Архив, Булфото

Перничанин е задържан за убийството на котка, съобщиха от областната дирекция на МВР в Перник.

Инцидентът станал около 21,55 часа снощи на ул. "Грамаге".

58-годишен мъж с инициали И. Д. е застрелял със законно притежаваната си ловна пушка домашния любимец на 48-годишната си съседка.

Пред полицаите мъжът обяснил, че е застрелял котката, защото ловяла и изяждала отглежданите от него гълъби.

Ловната пушка марка ИЖ е иззета, а мъжът е задържан за 24 часа с полицейска заповед.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
2
 
! Отговори
джим преди 12 години
До онзи с арбалета.От всяка дума прозира колко голям страх витае в теб.Подмолен страхливец си.Що не дойдете с брат ти,за да ви науча къде ви са всички нервни центрове.Вземи си арбалета,за да ти го навра....знаеш къде.Попитай из Пловдив ,и ще ви кажат де да ме намерите.Анонимно *** такова..А човека съвсем правилно и е теглил калема.Пари троши за тия гълъби.(макар аз лично да не обичам гълъбите).А ако стопанката си хранеше редовно котката,нямаше да гони "дивеч"
153
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
против съм стрелбата в населено място, макар че е по лесно, но е трябвало да я пречука по друг начин, или да и отрежи единия крак за де не може да скача и да хваща гълъбите....
152
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веднъж един пян съсед ми ритна котката. От тогава той не пие - просто не може защото не е добре със стомаха - ритахме го с брат ми като Марадона. А за такива като тоя с ловното оръжие имам арбалет Екскалибyр Ексомах и стрели с боен връх!
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Jiveja sus semeistvoto mi v Anglia v maluk grad.Tuk na avtogarata ima memorial na kotarak,koito e jivial 13 godini tam.Shofiorite tolkova sa go obichali che sa reshili da mu napraviat pametnik.Na nego pishe:Nashiat nezabravim priatel.Mislia che komentara e izlishen.
150
2
 
4
 
! Отговори
Metalex_ преди 12 години
Ми и на мен да ми яде гълъбите и аз ще я гръмна..няма да я забавя въобще...
149
2
 
3
 
! Отговори
иванов преди 12 години
насилието над животно се счита за сериозен признак за психично отклонение.
148
0
 
2
 
! Отговори
ss преди 12 години
горката мачка толко си беше убава он я расипа!
147
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
е...и? да се застреля и човека а? абе ей..я стига глупави новини..много важно
146
3
 
0
 
! Отговори
опел преди 12 години
божееее...нали си оправихме другите стойностни неща че тръгнаха по котки да стрелят. и това ако не е майтап здраве му кажи.шото видители тя му ядела гълъбите. и на този са му избили чевийте. абе дедка а што ти праят гълъбчетата отвън? ами ти *** булка като знаиш че ти заожда котака от си го не вкараш у къщата? божееее....докъде я докараааме......
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега го вкарайте за 25г, в затвора и да измиете лицето на българия пред европейците а бандитите които убиват хора изравят им труповете дабъдат пуснати незабавно иначе няма да има демокрация
144
1
 
0
 
! Отговори
Diablo преди 12 години
Za malko shteh da si pomisla 4e pak shte hvanete temata za turcite i t.n. Dobre che sbarkah.
143
3
 
8
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Сега трябва да стреляме по птиците, защото ни акат по колите ! То ако всеки тръгне с пушката, колко народ ще останат живи в България ?
142
8
 
8
 
! Отговори
виетнамец преди 12 години
преди време едно моя съсед имал котка коя ядяла мои кокошки. аз хванал котка и изял нея. много вкусно!
141
6
 
18
 
! Отговори
дими преди 12 години
до 146: защо си мислиш, че нямам такива проблеми-напротив.живея е 10 етажен блок във варна-редовни в 3.30ч сутринта съседа ми пуска музика, дрънчи на пиана, съседското куче лае, сега в тея жеги спим на отворен прозорец, сибират се тийнейджъри по пейките на площадката и викат, слушат музика... и аз се ядосвам, но не съм тръгнала да гърмя и да убивам...тук става въпрос за големи и трезвомислещи хора, а не за *** аборигени,които си мислят,че като имат пушка могат да си решават проблемите с нея
140
6
 
3
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
Тоя барем се е отървал,ами моята *** всяка събота и неделя не смее да излезе от къщичката си щото съседката си простира от години кюлотите на 5 метра през оградата,а те са вече в такъв вид че и най-смелото куче ще предпочете да се *** там дето спи вместо да излезе...А аз какво???--Дали да не гръмна кюлотите ????????
139
8
 
8
 
! Отговори
До 145 - geri преди 12 години
" Покрито мляко котките не го ядат"==========================Дръж си котката У ДОМА и никой няма да я застреля!!!
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само който не е имал някакъв подобен проблем може да дава съвет да се говори със саседа, в 99% от случаите след отправена забележка нещата се влошават и се правят напук. Пресен пример от вечера - помолихме да се спре музиката от една кола пред нас, резултатът - спря се от тази и се пусна в другата им и то много по-силно, часът е около 3 следобяд.
137
9
 
5
 
! Отговори
geri преди 12 години
Всички коментари са под всякаква критика. Това не са хора - а ***, а не котките.Котките са много хубави същества и не трябва да се избиват. " Покрито мляко котките не го ядат"
136
3
 
3
 
! Отговори
дими преди 12 години
до 141: ловната пушка можеш да я имаш и ти, и аз и всеки , който си плати 1200лв., изкара курса за ловец и си намери дружинка.аз съм жена и съм запозната с това.имам толкова приятели с ловни пушки и лични пистолети, които не са тръгнали да гърмят току-така.аз лично също имам, но газов-за самозащита.но тоя, от ккаво се е защитавал само не ми е ясно...защо не е поговорил нормално със собственика???всичко е въпрос на преценка и най-вече умствен багаж.ако си интелигентен никой не може да ти вмени
135
13
 
9
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 12 години
и двамата са кукундрели...и котките и гълъбите са *** гад...:)

Спонсорирани публикации