"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите

Икебаната се готви да превземе и Евровизия
Обновена: 24 апр 2012 13:09 | 24 апр 2012 12:11,
119
"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите
Деян неделчев във вихъра си. Снимка: Булфото

Ако човек обича да гледа развлекателни програми у нас и ги е проследил през последните дни, ще остане с впечатлението, че лицето Деян Неделчев е най-важната брънка в българската музика.

"Mega Pop Star", "Българският Стиви Уондър", "Най-известният певец в България". Това са само част от скромните оценки, които лично той си дава в медийното пространство.

Ако погледнем обложката на неговия нов албум "Дъртака", можем да добавим и "Мона Лиза на българската музика".

Още по темата
Освен всичко той е и галантен. В интервю за национална телевизия той определи водещите, които все пак са му дали думата, като "тъпи кокошки, които нищо не знаят, и как да питат".

Хубаво е да даваш квалификации в социалната мрежа, но все пак трябва да погледнеш собствената градинка.

Продъни ни ушите как гласът му е четири октави и пее от опера до поп музика. Колко бил велик на "Златният Орфей", какъв лъв бил в едноименното предаване навремето по БНТ.

Сега кариерата му била в нов период (по негови думи), в който се появиха песни като "На полянката", "В гората", "Дъртака" и т.н.

В началото беше интересно и донякъде забавно, много хора гледат новите му песни в сайтовете за видеосподеляне и това му създаде грешната представа, че е голяма работа. И той се помисли за голяма звезда.

Последното му творение - "Различните", обаче надминава всичките му опити да се прави на интересен. Няма как да ви покажем "уникалния" клип от чиста автоцензура. Песента била посветена на всички гейове, лесбийки, транссексуални и травестити.

Вулгарният текст може и да се хареса на някои, а и Деян го определи като истински. Всеки, който се интересува, може да види песента и да си направи своите изводи. Лошото е, че всеки клик в интернет му вдига самочувствието.

На 48 години Неделчев изживява своята петминутна слава, но лично мен ме притеснява, че той крои и по-сериозни планове. Вече направи заявка и за следващото издание на родния конкурс за Евровизия.

Палячовците и в политиката, и в музиката, винаги са имали някакъв временен успех, дано не го пратим да представя България някъде. Още повече, че става въпрос за някакви 4-5 хиляди лева, обърнати в SMS-и.

Има опасност "Явлението Неделчев" да поостане по-дълго на родната сцена, тъй като в Испания кризата е поставила в колапс местния шоубизнес. Може би само за такива като него, но така или иначе той е безработен и на социални помощи на Канарите.

Остава да се помолим кризата при поданиците на Хуан Карлос да отмине по-бързо и някой хотел да ангажира Деян с еко програма на тема икебана, съчки, полянки и дървеса.

А дотогава дано поне децата не се ограмотяват сексуално от последното му творение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: Деян Неделчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ха ха.иситински се забавлявама .правите ми страхотна реклама.умирайте от яд,некадърници такива!ще ви *** майката на всички тепърва.моралисти ***!.не само съм талантлив ,ами ви го показвам очи в очи,а вие си се възхищавате на чалгата.е ,това заслужавате,да *** там в духовна и физическа чалга мизерия!колко сте жалки.не само ме гледате ,ами и ми ядете ***..ЯЖТЕ ГО,ЧЕ МАЛКО ОСТАНА!ХА ХА ХА .а двете кокошки наистина са тъпо по станция нова.никакво образование и информация.
95
2
 
3
 
! Отговори
калигула бесния преди 12 години
ОХ ДА МИ ПАДНЕШ ДЕАНЧО БАТКО ТИ КАЛИГУЛА ЩЕ ТИ ОБЯСНИ НЯКОИ НЕЩА....
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинете за грешката,имах предвид песента Обич за обич!
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало,журналиста дали е слушал неговото изпълнение на песентаТи ужасно закъсня?Защо само знаете да плюете?Или Азисчо е единственният талант в Българиялекета такива!За да има такова поведение този мъж явно че има причина и то не е от хубаво.
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знаех нищо за този певец,но специално влязох в ютуби,за да чуя негови песни.Приятно ме впечатли гласа му и артицизма му в първите му изяви.Явно не е имал късмет и никой не му е помогнал да се развие в правилна музикална посока.Жалко защото е много талантлив,но за съжаление силиконовите певачки имат повече шанс в България,отколкото хората с глас!
91
2
 
1
 
! Отговори
до jon преди 12 години
ами вземи си го във вас тогава...може съчки да събирате,а може и икебана да ти посади в задния двор!!!!
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше *** сигурно щяхте да го възхвалявате!
89
1
 
8
 
! Отговори
jon преди 12 години
Неделчев е много добър певец, но така и не си намери спонсори, които да го издават. След продължително гладуване леко поизперка и за да привлече внимание започна да прави уникални простотии.Долу ръцете от Деян Неделчев :)
88
1
 
2
 
! Отговори
до 104- 105 преди 12 години
и теб са те изтървали от лудницата ХА ХА АХ ХА ХА ХА;)))))
87
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@ 104A сега некакво нещасто журналистче, дето Господ не го е дарил с никакъв талант се изживява като експерт и съдник и екзекутор .И злобно иска да затрие Деян който няма и левче джоба , нито хитрост в главата за да осребри таланта си . И го подиграва за тези наистина *** парчета дето Деян е записал от отчаяние, за кило брашно и консерва доматено пюре.
86
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам колко пишещия тази статия разбира от музика или дали е слушал Деян Неделчев в сериозни изпълненя?Наистина Деян Неделчев е един от най-добрите ни певци. Дори най-добрия ! Или на кантар с Орлин Горанов.Не гледайте само тези просташки клипчета дето Деян е записал за просташката ни публика. Това не е истинския Деян. А че е перко е ясно! Бедно нещастно, наивно същество не знаещо как да се справи с живота. Ако е наистина обратен, е от най-неуспелите обратни въпреки неоспоримия си талант!
85
2
 
2
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
отговорИЗТЪРВАЛИ СА ГО ОТ ЛУДНИЦАТАААААА :00000
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България няма добри продуценти, които да комбинират изпълнител, текстописци, режисьори на клипове, музиканти и да направят един продукт, който да бъде хит. Това ни е проблема. Поотделно имаме частите, но няма кой да сглоби машината. Успяват само посредствените, които мама и тате/или гадже бутат пари
83
2
 
36
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Все се питам и, честно казано, не мога да си отговоря на един въпрос: какво стана с това момче?Онези, които не го познават, може би си мислят само лоши неща за него. Но не е така.Зная го още от Русе - готино, възпитано момче, с което можеше да си говориш за всичко по един интелигентен, мил и човешки начин.И още тогава пееше хубаво.След това този млад мъж имаше прекрасни песни! И действително има (-ше ) великолепен глас!Не ми се иска да си помисля, че системата го уби. И ще Ви кажа какво имам предвид.Едно момче от провинцията, което отиде в София с голям талант и вяра, че ако си талантлив и бачкаш, ще успееш.Да, ама - не!Поне в България, ако не си син или дъщеря на мастит ас от музикалния бизнес или, просто връзкар - просто забрави!
82
6
 
17
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
Азис и тоя са най-противните , които съм виждал . Направо му се повръща на човек . Добре че не ги гледам , жалко ако има хора дето да им харесват.
81
3
 
11
 
! Отговори
D преди 12 години
edno vreme pesnite mu biaha hubavi no za sajalenie sega 4oveka e totalno izperkal :)))))
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аааааа,тоя е неповторим особено на тази снимка изглежда покъртително,все едно луд в еуфория хахаххахаа,какво да коментираш то това "чудо"на природата ни оставя без думи,а брат му какъв пич е....тц,тц,тц
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом дойдоха примитивниците, които могат да политизират и снега, който вали от небето, напускам това място.Драмата в България е, че не се дава възможност на талантливите хора да се развият. Напишете песни на Деян и той ще възнагради всички с таланта си.Не го познавам лично, както и всички други, но съм му съвременник и му желая да ни зарадва с това, на което е способен.Българите пеят много хубаво, но чужди песни.
78
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този е като Бийбър и Ким. Ако не ги пишат по разните сайтове постоянно, никой няма да се интересува от тях. Не му обръщайте внимание и толкова.
77
1
 
1
 
! Отговори
На 78 преди 12 години
Ти не си никой, за да определяш кой на какво ниво е!Едни пеят като славеи, други -не. Но тези, които не могат да пеят, вероятно рисуват прекрасно, нещо, което певците не могат.Не слагай етикети на другите, защото това показва, че не разбираш от качеството на гласа и се възползвш да си избиеш този комплекс.Не се безпокой за нивото на тези, които го оценяват по различен начин от твоя. Ние също имаме основания да смятаме, че нивото ти е ниско.И ще сме прави, защото има технически критерии.

Спонсорирани публикации